42

ХиХи

преди 2 месеца

Бацо ша даде колкото му каже плешив посланник

41

Анонимен

преди 2 месеца

Какви са тези глупости 20 човека правителство ще правят!Това народно събрание е не легетивно, толкова молко хора гласуваха че чак е срамно да правят правителство. Да не говорим за психопатологията на Пп.

40

Гражданин

преди 2 месеца

До 39. Ами те ПП само с Възраждане не бяха се коалирали. Може да видим и този променлив цирк.

39

Реалист

преди 2 месеца

Ако изобщо се стигне до този Франкенщайн, с огромно удоволствие Боко ще им гледа сеира и разпада само след няколко седмици.

38

Анонимен

преди 2 месеца

ПП ще трябва да приемат подкрепа от ВЪЗРАЖДАНЕ! ТЪЙ ТЪЙ ТЪЙ!

37

Василев

преди 2 месеца

Румен Радев вдигна юмрука и вкара Кирил и Асен в голямата политика като политически проект!!!Правителство винаги може да има, и това не е никакъв проблем да се купят няколко гласа или цели партии , абсолютно никакъв проблем!Въпроса е че хищниците като Борисов и Пеевски усещат, че няма да имат никакъв шанс тези кабинети при тези катастрофални избори с ниска обществена подкрепа!Сега се прави театър, цирк,зрелища, само и само на есен да привлекат селяните прости на избори!НЕ ЗАБРАВЯЙ!Замндалей!ЦРУ!

36

Анонимен

преди 2 месеца

до 28 Патладжанов, наистина си произведен от дядо си Пaтлaджaн. Та нали ДПС се разцепи и от втора политическа сила стана 4-та. А ПП-ДБ станаха втори и заеха тяхното място???. На кого тогава се полага втория мандат? То бива да си мааааалоумник!

35

Анонимен

преди 2 месеца

тия са луди да броят гласовете на Нунова и копейките...

34

Шарлатаните

преди 2 месеца

До Анонимен 26- в грешка си ПП са на кремълско подчинение. Те бяха създадени за да изпълняват кремълски задачи и засега се справят успешно с тях.

33

Бaй Kypтu

преди 2 месеца

Bтopu мaнgaт взeмu, нo втopu nът нa rлac нe paзчuтaй!

32

Анонимен

преди 2 месеца

То си е силна дума , но философията на политиката напълно деградира , въобще липсва в нея обществото като предмет на дейност , а политиците като идейни носители и работници , които по възлагане на народа , като възложител , да го структурират законово , финансово , юридически , като естествена срада за реализация на интересите на гражданите , които според способностите си , усърдието си , дори ако щете , според мечтите си да ги реализират .

31

Анонимен

преди 2 месеца

Радев трябваше да разиграе мандатите бързо.Мислел за партиите, че август не бил за кампания.Абе Радев, те са си виновни от години ти ще мислиш за тях, да не се потяли.Напротив, да се потят.Действайте бързо, стига празни приказки и глупости.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Патладжанков, и кое е небивалицата в случая? Ти изобщо знаеш ли колко е часа и къде се намираш? Да не си вече пиян?

29

Анонимен

преди 2 месеца

ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ПЛЮС КОПЕЙКАТА ПЛЮС ЧАЛГАРИ ПЛЮС ДПС НА ДОГАН ПЛЮС НИНОВА БСП ТЕЗИ СА ЛИЦЕМЕРИТЕ НАСТАНЕНИ НИЩОПРАВЕЩИ КАКВО РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 4 ГОДИНА И ТАКА

28

Анонимен

преди 2 месеца

до 26 Муахаххаха...по-голяма тъпoтия не можа ли да измъдриш ? Муахахахаха....

27

Патладжанов

преди 2 месеца

Нали по закон първите два мандата се връчват на първите две сили от изборите. Само третият мандат може да бъде даден не на третия, а да речем на петия, по преценка на президента. Защо драскате небивалици?

26

Анонимен

преди 2 месеца

Много свястен жена са пп ако са на власт *** оправят България само посолството от Козяк вива. Стабилна момче са.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ППДБ вземат втория мандат не могат да разчитат на никого защото всички останали партии се командват от руското посолство

24

Василев

преди 2 месеца

Видяхте ли ве , видяхте ли докъде докарахте политическите партии в парламента, да не могат да съставят правителство!И това е благодарение на Вас , вие които не гласувахте, не излязохте да дадете своя глас и така обезличихте и делигитимирахте статуквото като статукво!Тъкмо се бяха сдобили с нова придобивка в лицето на ПП и сега ново двадесет нисък избирателен вот!Нищо и без правителство, служебно все едно си е на ГЕРБ и ДПС, и парите в общините към фирмите на Борисов и Пеевски не са спрели!ЦРУ!!!

23

баба мара

преди 2 месеца

аморалните хора не трябва да съставят правителство а да върнат веднага мандатате са позор за нас българите