77

123

преди 2 месеца

До много *** народ Пийте ги тия лекарства, те за това са ви изписани.

76

много прост народ

преди 2 месеца

са българите. Вижте се само, вижте се, а тоя на снимката как ви се смее. На кой се репчите бе, каква Македония, какви пет лева, тука не става дума за никаква Македония, ами са САЩ, къде сте тръгнали да се репчите на САЩ, бе!

75

Анонимен

преди 2 месеца

Македония ще бъде член на ЕС, и това не зависи нито от България, нито дори от Македония, ами защото това е вoлята на САЩ. И България тук няма думата, ако българите се репчат може да стане много лошо за тях. Македонците дадоха възможност на българите тихо да клекнат без да бъдат унижавани, но явно българите искат да клекнат като опитат и унижението. Бугарска работа, както биха казали в Maкедония.

74

К9

преди 2 месеца

Преди 40 години Сърбия беше изпреварил България с 20 години. В момента е 20 години след нас, а Македония е 20 години след Сърбия. Хората, които не са ходили в тези две държави не могат да осъзнаят колко всъщност сме дръпнали икономически. Ако отидете в Сърбия ще се почувствате така, сякаш сте минали зад желязната завеса и комунизма се е върнал. В Македония е още по-зле. Толкова за тези две територии.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Тея макета за кво се мъчат като до 20 години ще са само албанци

72

Анонимен

преди 2 месеца

Ако имахме премиер щеше да излезне и да каже,че официално минимум 50 хиляди македноци имат български паспорт и значи очевидно опилаткото лъже,че има няколкостотин българи там. Ако имахме премиер щеше да нареди държавата да предостави безплатна адвокатска помощ на всички бити българи в Македония и да осъдят жалката им държавица в Хага. Тогава резултата щеше да е 14:1000 в наша полза. Обаче нито имаме премиер,нито депутати. Имаме само едни гнусни пиявици

71

Анонимен

преди 2 месеца

Нема Европска Уния за антибългарите в Северна Македония.Ако не изпълнява условията,които е подписала,ще подсмърча отвън.Никой няма да се пазари с правата на българите,заради ината и тарикатлъците на македонистите.СМ ще затъва все повече в блатото на шовинизма и ще изостава икономически от всичките си съседи.Както се казва "Сърдит Петко,празна му торба".А и всъщност,на кой пу пука за тези северномакедонски тикви?

70

Анонимен

преди 2 месеца

Мицко Крстич е сърбоман,а истинските македонци са в България.Мицко да си слави Йован Бабунски и сърбо-македонеца Димитър Чуповски.Гоце Делчев е българин,Т.Александров, Даме Груев и безбройните герои от Илинденското въстание също.Нищо не може да промени тези факти.Регионалните македонци не означават етнически такива.Пред истината и Боговете мълчат.

69

българина

преди 2 месеца

България трябва да спре да коментира и отговаря на всички изявление на макединия, освен ако не ни обявят война.... няма какво да се обясняваме.... стиго нови от там , да се оправят без нас, а ВМРО да организират референдум за пълен бан докато не признатя, че говорят български

68

Анонимен

преди 2 месеца

Руска подложка.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Да се хвали колкото иска. ЕС няма да видят, докато не приемат условията

66

Анонимен

преди 2 месеца

Те направили достатъчно? За кого? За битите и пребитите?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Едни македонци ви правят на смешни, но иначе Русия ще побеждавате

64

Анонимен

преди 2 месеца

MFA какво прави? Докога тоя ще обикаля нагоре надолу и ще плюе по нас?

63

Анонимен

преди 2 месеца

Не българите. Сърбите са изнасилвали жените и избивали мъжете им след Балканската война. Народ от роби, които си тачат сръбските изнасилвачи няма бъдеще. Ние убихме сръбският крал насред Марсилия (ВМРО го застрелва като куче). Ама българското ВМРО, не тази пиклива русофилска и сърбофилска партийка в Северна Македония.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Албания да се отдели от северомакедонците и да започне преговори за влизане в ЕС.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Ще остане в историята като човека докарал Северна Македония до безизходица.

60

666

преди 2 месеца

Българите изключително много са биели и изнасилвали жените и мъжете в северозападна Македония ,,а се знае ,че бой и изнасилване не могат да се върнат........

59

Народът е казал:

преди 2 месеца

"Когато Господ реши да накаже някого, най-напред му взима акъла." И с Мицкоски е станало така.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Как няма да се бие в гърдите след като срещу себе си си има разни главчовци, слафчувци и тем подобни пишман-политици и псевдопатриоти!