87

нормален

преди 2 месеца

Честито ! да са здрави и щастливи децата и родителите ! годините нямат значение за да си щастлив .

86

Анонимен

преди 2 месеца

До САМО ЧЕТЕТЕ "ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ С ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ" ----- абе а вие платихте ли си интернета в столипиново или и него краадете?

85

пияница мистик

преди 2 месеца

Старец на 98 години отива годишен лекарски преглед. Лекарят го пита как се чувства - Никога не съм бил по-добре. Имам жена на 18 години и е бременна. Чака мое дете. Какво ще кажеш, докторе? Лекарят го гледа за малко и вика: - Чакай да ти разправя една история. Знам един ловец, който никога не пропуска случай да ходи на лов. Но един ден, по погрешка слага в раницата си вместо пушката един чадър. Когато бил в гората изведнъж идва мечка насреща му. Той вади чадъра от раницата, прицелва се в мечката и БУМ!!!! Мечката паднала и умряла- Ха, ха, ха. Стига бе, докторе, сигурно някой друг ловец отс

84

САМО ЧЕТЕТЕ

преди 2 месеца

Редно и човешко е обикновено да се честити, но тези са абсолютни егоисти! ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ С ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ ДА СЕ САМОУБИЯТ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПО - ДОБРО МЯСТО БЕЗ ТЯХ

83

Анонимен

преди 2 месеца

Вместо на абитуриентски бал, инвитро близнаците ще сменят пааамперси.. евалата на такива "родители"! За да задоволят собствения си егоизъм обричат два други човешки живота!

82

Анонимен

преди 2 месеца

Тия са за психиатрията! Инвитрито и всякакви други медицински прецедури за забременяване трябва да бъдат забранени за хора над 40!!!

81

И КАКВО БЪДЕЩЕ

преди 2 месеца

ИМАТ ТЕЗИ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ И ПРИ 50-60 ГРАДУСА НА СЯНКА

80

Анонимен

преди 2 месеца

До Сиреч - Със същото право и твоето дете може да ти зададе тоя въпрос, ако нещо си го ядосал или си му причинил страдание в някакъв момент. Нормално гледаните деца, които растат в спокойна семейна обстановка, с обичащи ги родители, обичта на които се усеща, нямам предвид всекидневното повтаряне до безпаметност на взетото от х,американците "обичам те". Такова дете не задава глупави въпроси кой ти е дал право да ме създаваш.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Ако размножаването на хората беше важно щяха да снасят яйца като жабите по 10 000 на сезон. Обаче не, човекът е направен да се размножава много трудно. Най трудно и бавно от всички животни.

78

...

преди 2 месеца

Щом им е мечта, радвам се, че са успяли. Всеки си живее живота както си реши, стига да не пречи на други. Но не съм съгласн с "правете деца". То е лесно да се направи, кой и как ще го изгледа е по-важно. Дано са живи и здрави, за да ги направят съвестни и добри хора.

77

Анонимен

преди 2 месеца

И аз така сея семето си пък квото ще да става, както пишат по долу-все ще се намери кой да ги гледа тия деца. Да са живи и здрави.

76

Тиква

преди 2 месеца

Ами да бъдат здрави, родителите и децата.

75

Сиреч

преди 2 месеца

Да станеш прадядо и баба. Малко хора са си виждали прадядото, но бабата може да им готви и пере до към 35-40. Само че ако някой ден детето ви попита с какво право сте ги създали. Кой ви даде това право. Майката природа? Бог? Независимо в кое вярвате, то прави едно и също. Убива и зрителите и актьорите и накрая ще заличи сцената. Как се нарича в правото когато някой причини на някого нещо, което не е поискал и ще доведе до бавната му и мъчителна в повечето случаи смърт, след дълга губеща битка.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Ужас! Тъкмо ще спрете да му слагате памперси и ще започнете да слагате на себе си. Това дете кой ще го гледа? Ще го видите ли да завършва училище? Университет? Внуци? Това дете дали няма да се чувства прецакано от родителите си, а? в най-важните етапи от живота му .... просто няма да ги има.

73

ПепкА

преди 2 месеца

До АнонименПочти всички бременни са с хипертония, особено тези с близнаци.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Ами какво! Яко! Все по-често ще четем такива истории, особено сега, когато биологичното безсмъртие *** на вратата :)

71

Анонимен

преди 2 месеца

Моята баба викаше, на 52 години била ,когато е родила шестото си дете. А дядо е бил на 53. Ама това е било през 50-те години.

70

Анка

преди 2 месеца

Аз сам на 54 вече съм прабаба обаче аная работа ми е кат войнишко кепе

69

Х

преди 2 месеца

До 80 случва се при 10% и е много опасна ако си над 35. Но е масова, да. :D

68

Анонимен

преди 2 месеца

малиии - сега видях - бабата с хипертония вече - а две деца и дядо ще гледа