63

Главчев

преди 2 месеца

Като временно изпълняващ длъжността на пръв васал, отива да се под маж е на хегемона и да изслуша внимателно всички заповеди. Гледам тия дни как се държи Орбан, истински политик, който се интересува на първо място от интересите на собствената си държава. Гледам и меко те ли като Главчев и другите ни политици, позорни неличности, безхарактерни подобия на хора, неспособни за друго освен да пълзят ниско и противно да се под маз ват на господарите си. Жалка и тъжна картинка на някогашен горд народ

62

Хи хи

преди 2 месеца

Мноо слабо е натото, преди години им поръчахме 8 ф-ки, платихме ги на 100%, а те още не могат да ги направят. А ние сме им стратегически съюзник. Жалка работа. За снарядите да не говорим, един милион не могат да направят, а малка Северна Корея направи 5 милиона за нула време. Китай като се включи да помага на Русия ще прави по 50 милиона, Индия също.

61

Не бе, ние се дупим!

преди 2 месеца

До 59. Анонимен. Пак ще ни надупят яко. .

60

Х

преди 2 месеца

щях да кажа, че сме там само за цвят, но даже и за това не сме...

59

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 66 Вземи се разходи до Букурещ, за да видиш докъде ни докарахте в България с вашите мечти да се подложите на руснаците.

58

Просинечки

преди 2 месеца

Картела НАТО с военноначалник Сащ ще бъде разбит от Путин.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Без срам При два милиона пенсионери ще могат да дадат по още 4 евро на всеки за ПОЧТИ цяла година (ама не съвсем) с тези 80 милиона.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Е тоз фашага Гламчев и неговото мюре Запрянката са сложили светещи биобордове на НАТО/ОТАН из България!! Вижте до какво дъно ни доведоха. Платено с вашите пари, защото Министерство на Отбраната собствени пари няма. Не заслужават ли народен Съд?

55

Диван Чапразов

преди 2 месеца

Ушко радеф си клепа ушите и се моли тръмп да спечели, та да се сбъдне теорията му за неподимая, самая великая магучея расиюшка.

54

Без срам

преди 2 месеца

Главата е обещал на Хохлите 80 милиона евро помощ,а пенсионерите в България изнемогват с 250 евро на месец.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 61 Вече ви се смеят не само румънците, ами и албанците и северномакедонците.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Моля се на Бог всеки ден Главчев да умре ,заедно с цялото си семейство и всички ,който го потдържат от Герб,ДПС, ИТН, БСП, ППДБ...и част от бившето Величие.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Хаха Купуват, защото са доказали, че може да им се има доверие, че техните Ф-35 няма да се озоват при руснаците, а ние сме доказали, че имаме достатъчо предатели, които ще продадат и родителите си за потупване по рамото от Кремъл. Румънците ползват от ГОДИНИ Ф-16, а едно време им се смеехме, че са "изостанали".

50

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Единственото логично нещо,което може да бъде предложено от страна на Българите е САЩ да поемат отбраната на Република България. Имам предвид САЩ,но и Държавата Израел,която да използува територията ни за защита на нашата застрашена Цивилизация. Не НАТО,което допусна циркът Македония,а през нея и Сърбия и Москва да са членове на Пакта,а Армията на Съединените Американски Щати трябва да охранява териториална и етническа България. Също е важна и защитата на Израел на европейска земя срещу Иран.

49

Хаха

преди 2 месеца

До 55-Смешно е защото ние купуваме по скъпо същата техника,за която деуги държави плащат доста по мало. Държави от ЕС купуват ф35 на цените на които купуваме ф16. Рсм купи страйкъри на 50% по ниска цена от тази на която ние купуваме. Още примери искаш ли

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 56 "Други никакви правомощия няма." Служебния кабинет има СЪЩИТЕ правомощия като редовен кабинет. За хубаво или за лошо.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Служебния кабинет не е представителен орган. Той е назначен за да проведе изборите. Други никакви правомощия няма. Може да представлява само себе си . Никого другико не може да представлява. Не е избиран от НС назначен е .

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Хаха Даже румънците ви се смеят на приказките, а скоро и албанците и северномакедонците. За турци или гърци дори няма да коментирам

45

Хаха

преди 2 месеца

Нашата делегация после ще посети изложението снечетежите и ще договори покупки за няколко млрд на остаряла техника с доставка след няколко години и плащане веднага. В БГ ще се произвеждат бронирани малини-мижеше да се вземат от тук-по добри и по нови и най вече с обслужване на място. Самолети и аше от страни от ЕС-повече бройки+въоръжение и радари и доставка веднага. Ама не,важното беше да угодим на интереса на Еди кой си,за да се спаси Еди кой си.даже купихме още преди да са дошли 1те платени.

44

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Мисля,че аудиторията на тази среща ще пропусне да си наостри слухът. Ще поясня,че НАТО няма никакъв авторитет,нито кондиция за единение на държавите членки .Виждаме какво шетат македонците срещу България и Гърция.Виждаме какво шетат турците срещу Израел. САЩ трябва да поеме лична отговорност за отбрана на Европа и Света,защото НАТО служи на интересите на Путин и неговият вице Зеленски. Да напомням ли какво прави и Орбан срещу Европа? А Балтийските комунисти? Стига вече вицове!