31

до 25

преди 2 месеца

Щото при ГЕРБ няма конкурс след конкурс. Тиквата ги назначаваше само по един единствен критерий - кой колко ниско му се кланя. И целува ръка - Делян Джуката, Дани Ръбъла, Цвъчка Цвъчкова, Теменужка Гинковърбакова....помним, помним.

30

Демокрация, сър!

преди 2 месеца

Светлите Юроатлантични Ценности в действие!

29

Ами...

преди 2 месеца

Нищо ново и нищо непознато за територията, дори бих казал, че изненада щеше да бъде провеждането на конкурси. ГЕРБ вече управлява ефективно чрез служебното си правителство. Но за това следва да благодарим още безброй пъти на бащата и майката на тези поправки чудо! Така че можем спокойно да си ходим на предсрочни избори поне още поне 5-6 пъти. Ефекта ще е нулев, сиреч ще се възпроизвеждат отново сегашните партии нежелани от 70% негласуващи!

28

Йордан

преди 2 месеца

Както каза Киро, "ще си назначим наши хора". Откакто ППДБ излязоха на сцената, това е грозната истина.

27

Анонимен

преди 2 месеца

А Калин Стоянов Очите кой си ги избра и кой ги сложи без конкурс. И името му подходящо - Калин, т.е. мъжка калинка.

26

МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ

преди 2 месеца

СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН!

25

Чочо

преди 2 месеца

И да има конкурс, той е нагласен за определен верен човек, кандидатите, които застрашават избора на този човек, бързо ги убеждават кучета на Боко, домуса, ковачки, Панов, Доган, Делян и Корнелия да си оттеглят кандидатурата. Това ясно личи в сайтовете на фирмите и министерствата и хоп министър се изключва от партия, защото е патриот и иска да изведе починете му отрасли от кризата, в която са вкарани от тези, които са го сложили на този пост - пресен случай - бих останал министър, но не на всяка.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Никой от коментиращите не е прочел, че става дума за 22-ра година, когато се вихреха "разбирачите", антикорупционери Киро, Кокорчо и бореца с всяка неправда-клоунът, даскал по химия и набеден за академик-Денков!! По-големи клоуни от тези няма!! Важното е Бойко да е виновен, плебса е *** и не разбира нищо!!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Рибата се емирства от главата... ние масово не избираме политици и партии да ни управляват. Не по наша вина, няма никакъв избор на читави, грамотни и почтени кандидати, камо ли разбойниците и дерибеите да не назначат същите крадливи мършии на хранилка. Всичко е батак и маскари!!!

22

до 18

преди 2 месеца

Май Севда не ви е казала, че в момента управлява ГЕРБ чрез Главчо Главестия, марионетката на Банкянския *** и крадец.

21

Е ба Ушеф

преди 2 месеца

Шефа на СДВР държи заложните къщи

20

пияница мистик

преди 2 месеца

2022 година беше служебното с Гълъб Донев, а редовното с Кирчу Парапета. Радетелят да продължава промяната в България и да я направи държава без никаква корупция :)))))

19

Анонимен

преди 2 месеца

При Тиквата беше така, нормални е и при наследника му Главанавчев да е същото.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Благодарение на Киро, Асен и бабичката Денков!!

17

бачкатор

преди 2 месеца

Е само горе е така. Долу е същата работа, но там причината е различна-просто няма повече от 0.1 кандидати за бачкатори :) Затова се назначава първия, подал молба за назначаване, та бил той римлянин с трети клас или млумник пред пенсия, завършил ичилище за бавноразвиващи. Проблемът е повземестен. Западът иска колонията да дава, но колонията няма капацитета да дава ;)

16

Всички фирми

преди 2 месеца

В БеГе са от обраните на Доган Бойко Пеевски или някой друг червен ДС мутроушеф *** лук и содомит!Срам е да си българин!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Главчо продължава да пълни Държавата с калинки. Продължава линията на Вожда си.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Мой човек.

13

чичо Гошо

преди 2 месеца

Най-важно е в информационно обслужване да са само наши хора, от там минават всички изборни машинации, от там се узаконява неузаконимото; през ИО минават цялата база данни от мушенгиите по митниците, а там както знае интересите са общи; през ИО могат да де източват данни, вкл. лични (да се разбира че НЕ е привилегия само на МВР при Флоров и Цветлинчо Йовчев), а те са нужни за изнудвания и решаване на тежки лични драми по крадене на семейни бизнеси и въдворяване на непокорни бизнесмени, и т.н.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Ами то това е от 20 години. Сега ми се сетихте?