134

Анонимен

преди 1 месец

След поредния мъдър тактически ход при Часов Яр руската армия е силно притисната към стената. Назад е морето а пред нея - мощен безжалостен противник. Изборът е само един- героизъм на 2 метра под земята.

133

Анонимен

преди 1 месец

Дрън-дрън! Путин иска малко забавяне, че вече се задъхва, след като дружеските му държави го отсвириха: не дават аскер за чуждата родина и луди калинки.:)))

132

Анонимен

преди 1 месец

Украина героично ще капитулира, а Русия позорно ще спечели. Помня имедна фруга героична капитулация в Кабул... Бяха поставени няколко световни рекорда и то все американски!

131

В. Уикенд:

преди 1 месец

"Появиха се данни за предполагаем "мирен план... "А пък един мармот завива шоколад в станиол!!! :) :) :)

130

До 134

преди 1 месец

...Путин заедно с Шойгу и Герасимов отиват в панделата в Хага....Да попитам, колко танкови армии има Хага? Колко ядрени ракети? Отговорете ми - кон боб яде ли?

129

Анонимен

преди 1 месец

Дртн дрън.....Крим демилитаризиран? Русия никога няма да освободи военноморските бази, това е и една от основните причини за тази война! Някой пак си е смукал пръстите с тая измишльотина!

128

До 131

преди 1 месец

Гордон натрупва състояние през 90-те, обикаляйки Украйна и стадионите с проповеди за изцеление на болните и сакатите, за бързо забогатяване без труд и пр. Както в България имаше един швед, който събираше по десетина хиляди сиромаси и инвалиди. Не беше само един. само един. Сега гл.упо.ватите украинци гинат като мухи на фронта за евр.о ге.йските ценности, каквото и да значи това. Бг не остава назад, избра за лидери бандит от Банкя и неговия бос.

127

Анонимен

преди 1 месец

Интересна конспирация! Путин го изпратил, ама за да не го арестуват отивал като полицай... Че какво ще ги спре да го закопчеят? Има си дипломатически канали, посланици, консули...Пак поредната версия на свободната западна преса, която после ще опровергава казаното и написаното уж от Кремъл. Никой нито е видял, нито е чел подобни документи. Ще споделят Крим!? Що за измишльотина!? И кои са източниците? Украински и руски!? Украинците сигурно са ги написали и Зеленски е наредил на Путин да ги прати?

126

Капитализмът

преди 1 месец

доведе света до нова световна война напълно закономерно. Остават два варианта за спасението му - фашизъм или комунизъм. Надеждата на народите е в Китайската Народна Република, Корейската Народно Демократична Република и дружеските им страни. Добра вест е, че Индия започва масово производство на снаряди за съветските танкове.

125

Анонимен

преди 1 месец

Планът е Путин заедно с Шойгу и Герасимов отиват в панделата в Хага и войната свършва.

124

ХАХА ХА ХА!

преди 1 месец

Да са слушали внимателно обаче какво казва Путин - Бой до последния нацист и тогава!

123

The SUN

преди 1 месец

не са спирали да леят помия срещу Русия. какви мокри сънища сега изкараха?

122

Анонимен

преди 1 месец

Гордон НЕ е водещ украински журналист, а обикновен украински пропагандист. Беше журналист, беше. Този фейк е сътворен да вдъхне надежда на украинците, че краят на войната наближава и Путин е склонен на отстъпки. Затова и таблоидът Sun го публикува, щото е жълта преса.

121

Анонимен

преди 1 месец

Укро мечти

120

Анонимен

преди 1 месец

The Sun, ха ха, майтап от таблоида.

119

Путлер Капут

преди 1 месец

Да се яви доброволно в затвора в Хага, пък ще видим по-подир.

118

Така е ..

преди 1 месец

До Зозо 110 Ако руската армия е напредвала с такава скорост към Берлин през ВСВ , войната още да не е свършила.

117

Анонимен

преди 1 месец

А преди нямаше и месец, да спрем войната на сегашните граници, иначе следващото предложение щяло да бъде много по-лошо и копейките цъкаха палчета нагоре в несвяст, а сега... Ех копйекииии, да изчакаме оше годинка, казвам аз, може и някоя руска облат даже да даде джуджака.

116

Ти да видиш..

преди 1 месец

Путин се моли на шефа си , но не попита дали може да започне война.

115

Анонимен

преди 1 месец

Единственото което може да изпрати е капитулацията на РуZия.