181

СМЕХ...

преди 3 месеца

ЦЕЛА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ДПС....ПА ,ВИЕ СИ ПЛЮВАЙТЕ ПО ПЕЕВСКИ, НЕЩАСТНИ ЛЮДЕ...ХА,ХА,ХААА

180

Мафията вън!

преди 3 месеца

Една от целите на протестиращите месеци наред българи през 2020 г. беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!

179

Барселона

преди 3 месеца

Да не бъде принуден Доган да направи среща с Диетолозите от КГБ и Пеевски да стане като струна...

178

Анонимен

преди 3 месеца

ТОЛЕРАНТНО НАБИВАНЕ НА КОЛ >>> Тази технология за избиване на Божествения Народ - Българите е била използувана не само по време на Османското - Мюзюлманско Робство, но и по Времето на Социализма по Концлагерите в България - Набиваха на Кол, Българската Интелигенция, Българската Аристокрация, Кулаците - Селяните, които не си даваха земята в ТКЗСето .....

177

Бастиркин

преди 3 месеца

За родните друзя ще отбележа, че дори да спретнат преврат на Доган, той ще направи ново ДПС което ще бъде припознато от раята и останалите пак ще свирят на кавалчето му.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Хората не искат правителство! Евроатлантиците вън!

175

Анонимен

преди 3 месеца

Предлагам тези които не гласуваме да отидем на изборите есента и да изберем в бюлетината не подкрепям никого за да влезнем вътре в парламента и това сте бъде урок и голям шамар за всички български политици без изключение в България

174

Анонимен

преди 3 месеца

ТОЛЕРАНТНО НАБИВАНЕ НА КОЛ >>> Двамата цингурели обърнаха вдървеното тяло на гръб и почнаха да връзват краката за основата на кола. През това време Мержан гледаше дали човекът е жив и внимателно разглеждаше лицето му, което изведнъж бе станало подуто, по-широко и по-голямо. Очите бяха широко отворени и неспокойни, кляпачите бяха неподвижни, а устата отворена и двете устни вцепенив гърч. - Иво Андрич, из "Моста на Дрина"

173

Анонимен

преди 3 месеца

Политическата кариера на господин Магнитски току що прикючи.

172

ЖЪЛТОПАВЕТНИК

преди 3 месеца

МАСОВИ ПРОТЕСТИ НА 60% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, АКО ИМА КАБИНЕТ.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така гнусен крадецо. Само че Й. ЦОНЕВ НЕ Е НАРОДА. Ще гориш в ада, рано или късно, а Агент Буда ще ти прави компания.

170

Анонимен

преди 3 месеца

ТОЛЕРАНТНО НАБИВАНЕ НА КОЛ >>> Виждаше се само как вързаното тяло затрепера от краткото и незабелязано убождане се повдига до пояса, сякаш ще стане, но веднага, пада обратно и се удря тъпо о дъските. Щом свърши това, цингурела скочи, хвана дървения чук от земята и с него почна да удря долния *** край на кола с бавни и отмерени удари. Между два удара се малко и поглеждаше към тялото, в което забиваше кола, а после на двама цингурели напомняйки им да теглят полека и равномерно.>>>

169

Анонимен

преди 3 месеца

Няма спасяване от Русия...

168

Анонимен

преди 3 месеца

Хората искат да си ходиш, ама ти се натискаш.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Не е това което иска народа и кабинети може секви.

166

Панда

преди 3 месеца

Мислите ли, че в момента Пеевски не привиква един по един депутатите на ДПС в кабинета си?Показателно бе как минути след интервюто на Аталай, БТВ включи хора на ДПС, като на въпрос на репортера кога са чули за последно Пеевски и Доган, запитания отговори:" с г-н Пеевски - преди 3 минути, с г-н Доган ... нямам спомен."

165

Мдааа

преди 3 месеца

Тука става интересно! А каква радост беше до преди малко, че ще се усвояват еврофондове от страна на герберастите!

164

Аааааа

преди 3 месеца

Отново Сокола подряза крилата на врабчето.Беше си помислило,че може да лети по - високо от Сокола.За това Доган го направи съпредседател,за да може сгромолясватето да му е фатално.Колкото и да ни харесвам Доган-признавам,че е голям стратег.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Никакво правителство не искаме, не говори от името на народа! Време е за нови избори.

162

спиций

преди 3 месеца

всяко правителство подкрепено от ДПС не е българско :)