84

Анонимен

преди 3 месеца

Ами ***, ако не си спомняте жужака нападна суверенна държава, тия хора заради него гинат та да си запази милиардите долари и евраци дадени му от прогнилия Запад. Нападна ги под предтекст да не се разширявало НАТО. Ама НАТО се разшири с още 2 държава и 1200 км сухопътна граница. Късия много добре знае, че може да спре войната веднага, ама пада от власт, а кога в Кремъл на някой му е пукало за някакви си жертви докато те са на власт? Никога, справка Гладомор и ГУЛАГ

83

Анонимен

преди 3 месеца

До Шо става -става това, което става на война-умират хора и от двете страни. Но понеже евроатлантическата пропаганда се страхува от истината пишат само за руските загуби. Украинците не губят войска, но нещо не им достигат хора!? Къде са? Бягат в Европа да гледат мачовете? И понеже на страха очите са големи , а гащите пълни все ви се привижда Лисабон, Берлин... Повтаряте си едно и също фентъзи, което няма как да стане, ама не заради вас, а защото просто не съществува... Да ви е спокойно.

82

Щирлиц

преди 3 месеца

Мда,даже замерят укросите с камъни,понеже нямат оръжие.Защо не вървите на....си?Кой ли пък ви вярва.

81

Путин Пътника

преди 3 месеца

Куцо, кьораво, сакато - бройката е злато.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Шо стаа ве ***, 2,5 год а, у, самая могучия, Киев, Берлин, па Лисабон и накрая един град не могат да превземат колхозниците, само селца и паланки, шо така? Ама е сега вече късата шпага ше им каже на лошите урки дето не се предават и това е, нали? Знаем, знаем, всеки ден ви слушаме кАпейските мантри.

79

Ген Лопатин

преди 3 месеца

С патерици към Киев и Лвов! И с чипове от перални Индезит и бойлери Аристон. Муахаха.

78

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Това е защото са бедни и прости, не защото са патриоти.

77

Анонимен

преди 3 месеца

отиват на фронта, защото няма срещу кого да излязат, украинците се крият в дупки и живеят миши живот, руските дронове камикадзета летят и улавят всяко едно движение и не пропускат цел, като влезете в Телеграм и в някой от военните канали, ще видите за какво иде реч, украинците пукат като пуканки на тиган

76

Ким Чен

преди 3 месеца

До ало ало На мен ми е тъжно като гледам колегата диктатор как се мъчи в Ауруса. Аз си карам Мерцедеса и даже повече не искам да го виждам да ми се влачи да проси.

75

ало ало

преди 3 месеца

пишете повече такива майтапи, да става весело, че с тия огромни украински загуби става много тъжно!

74

Анонимен

преди 3 месеца

Тях командването ги третира по унизителен начин, а те викат, че обичат Русия и Россия, вперьод! Ами нямам думи...А тази Кашеварова я е страх да признае, че за нещастието на тези войници е виновен конкретно Путин.

73

Хаха що с патерици

преди 3 месеца

И лопати бе нали Магучая до скоро се хвалеше с големи оръжия ?

72

Анонимен

преди 3 месеца

Думи нямам...с патерици и лопати побеждават.А представете си ако имаха оръжие .

71

Абе след като Орбан

преди 3 месеца

Беше пратен от Путин в Киев да моли за мир значи нещата са смарангясали за руснаците .

70

Путин и майка си

преди 3 месеца

Би пратил за да се задържи на власт

69

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо де, важното е трето поколение *** да вярват в голташките колхозници. Аве ***, нали путинарко оди да проси при прасчо? Къде са гладните корейци? И те ли дори не вярват на путинарко? Що така?

68

Абу Сиктир

преди 3 месеца

Русия е империя. И като всяка империя си има башибозук. Под формата на Ахмад Сила. Бая украински глави хвърчат. Те чеченците са си такива. Забавното ще е когато почнат да хвърчат тиквите на европейските лидери. За благодарност че напълниха Европа с който не бива. Не се съмнявайте че ще стане именно така. Е ако приемат правата вяра може и да се смилят над тях. Кой знае. Мечтайте си т нар Крайна десница да обърне положението.

67

Българин

преди 3 месеца

Командирите им са получили заповед отгоре никой от тях да не бъде стациониран, защото това е автоматично обезщетение от много пари, които руския диктатор никога не е имал намерение да им дава, независимо какво ги е лъгал, за да подпишат договорите си. Руския режим буквално ограбва собствените си войници. И когато неизбежно се затрият - нито обезщетенията за раняванията, нито заплатите, които не са им плащани с месеци, нито обещетения за семействата. Пълно капо.

66

Рашист

преди 3 месеца

Ми браво. Те с патерици и лопати са на път да превземат Часов Яр. Изобщо за две три години всяко лято такива кампании и опс ще са на полската граница. А дотогава НАТО и ЕС я ги има я не.

65

Анонимен

преди 3 месеца

С лопати се бият и с перални. Тия сме ги чували. Руснаците не им се напредва - тогава ще имат големи загуби и освен това като напреднеш трябва да задържиш, което е логистика. Така че долните коментари са на някакви хора, дето знаят за военни действия колкото ПП знаят да управлява или ББ знае да не краде.