254

Реалист

преди 6 дни

Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!

253

Отвратен

преди 6 дни

Мутрата Борисов продължава да саботира всичко, което може и да изнудва абсолютно всички! Или ще ни управлява той, или никой друг! Докога, Бойко? Докога ще държиш цяла България като заложник на собственото си оцеляване и корупционни интереси?

252

Истината!

преди 6 дни

На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!

251

Парадокс Бг

преди 6 дни

От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Безличие. По средата са застанали ПП-ДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.

250

...

преди 6 дни

.....

249

Мафията вън!

преди 6 дни

За съжаление Мафията зад ГЕРБ и ДПС отново е завладяла държавата ни. Картинката стана пълна! Върнахме се 30 години назад в Мафиотските времена на 90-те!

248

Помним добре

преди 6 дни

А бате Бойко нали имаше снимки спящ с пачки евраци и кюлчета злато, а какво стана с къщата в Барселона и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България??..

247

ПП/ДБ са спасениито!

преди 6 дни

ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса! Чест и почитатия на ингелигентния, емоционално уравновесен и морален Николай Денков - типичен европейски премиер! Чест и почитания на брилянтния финансист Асен Василев за перфектните държав

246

Анонимен

преди 6 дни

Цена на ДИЗЕЛА ЛЯТОТО НА 2021Г- 3.90ЛВ- справка ФУЕЛО.

245

Борисов е вреден за

преди 6 дни

Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!

244

Анонимен

преди 6 дни

КАСОВ БОН ОТ МАЙ 2022Г - един хляб-0500гр, кенче бира- ВЕРЕЯ-330мл, един домат- 5лв- никога моделът БАДЖАНАЦИТЕ!

243

Мутри вън!

преди 6 дни

След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!

242

239 Анонимен

преди 6 дни

Аз едно не мога да разбера, хем ГЕРБ-СДС си носят отговорността, хем предлагат правителство на споделената отговорност. Аз като гледам кабинета е пълен само с хора от ГЕРБ-СДС, та защо другите ако се навият на тая глупост ще трябва да носят отговорност и те ? То е ясно, че никой който не иска да си направи политическо самоубийство няма да подкрепи тоя кабинет, та за чий е цялата тая история.

241

Я камилата, я камила

преди 6 дни

Парламентарното мнозинство, което ще крепи правителството на малцинството, ще е крехко и този, който подкрепи правителството на Борисов ще обере негативите. Затова му е нужен надежден партньор, който да сподели отговорността или дори да поеме омразата на електората, т.е. да изиграе ролята на измамената камила,

240

Право на мнение!

преди 6 дни

Бойко Борисов е като туморно образование за България!

239

Мдааа

преди 6 дни

Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност! Сега търсел #КОЙ да го подкрепял. Гиси хитър лисунгер!

238

Анонимен

преди 6 дни

До Питам само? НЕ, НЯМАШЕ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО- ТАМ БЕШЕ САМО МАРИЯ ГАБРИЕЛ!

237

Те това е

преди 6 дни

Покана от Борисов и Пеевски за правителство към трети (който и да е) е като покана от два тлъсти вълка към агне да пишат заедно обедното меню. На следващите избори със сигурност ГЕРБ няма да има 80 депутата, най-много 60 да имат, защото за 6-и път се провалят в съставянето на правителство поради наглостта, простотията и селския тарикатлък на мутрата!

236

Жертвено агне се тър

преди 6 дни

ГЕРБ търсят "жертвено агне" за да имат мнозинство. "Жертвено агне", което да обере негативите на управлениато на Бойко Борисов, каквото "агне" станаха ПП-ДБ.

235

Питам само?

преди 6 дни

Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...