127

нали бяха еврогеюве

преди 6 дни

какво стана ? нещо се обръщат нещата.

126

Муахаха

преди 6 дни

няма Шок, всичко е по План! и всичко е театро за пред Стадото!!

125

Анонимен

преди 6 дни

Легални мигранти от неислямски и по-умерено ислямски държави, с филтрация, по-малко свободно приемани от северна африка и близкият изток. Това за европа, завоят натам тръгна 2015-16 г и това е нормално. По външната политика минимална модерация. По-старателно данъчна методология и събиране за намаляване на дефицита е абсолютен приоритет.

124

Хмм

преди 6 дни

Очевидно това ще да е новото.... от отворени граници отново към затворени граници.... само че вече е късно. Без да съм расист се напълни с всякакви ниско интелигентни индивиди, които се опитват да пробутат а религия а виждаме от 3-я свят и на хората им омръзна.

123

До194

преди 6 дни

Какви списъци бе украинска копейко,аз на такива като теб и адрес съм давал няколко пъти и още никой не е дошъл от ефирните герой страдащи от комплекса на малката мишка

122

Анонимен

преди 6 дни

Главния въпрос е : какво ще ги правим евроатлантиците - предателите на рода Български ? Да ги бесиме или живи да ги дереме ?

121

До194

преди 6 дни

Прав си всички украински копейки и укофили ще бъдат.бити е...,строго прорицани,за да разберат,че ти е България,а не Уколандията им

120

Qзовъ

преди 6 дни

Много е забавно как по някаква странна логика русофилите тука си мислят че ще им се размине след като свърши войната. Много хубава изненада ви чака всички и ние ви знаем, дори от най най малките колаборатори дето са само клавиатурни и го правят безплатно. Може да е след година, 2 или 3 максимум, но това време неимоверно ще настъпи.

119

Народен съд 2.0

преди 6 дни

Всички копейки, русофили, pycopoби и тн ще бъдат физически изнесени от България и това отдавна е решено. Оставете ги да се разкриват още, ние си имаме списъци и списъци и списъци...

118

Анонимен

преди 6 дни

Чакаме братушките! После нов !народен съд! Всичко крадено ще върнете евроатлантиците!

117

Анонимен

преди 6 дни

смеесе се, като Гуйло, т.е. Гуйло ще управлява Франция, чрез Марин

116

До 187

преди 6 дни

Нещо слънчасал ми се видиш

115

Анонимен

преди 6 дни

Макрона е аут. Идват тежки времена за Европа. Платени политици от Кремъл са се наточили в много страни.

114

До.186

преди 6 дни

Кой ония дето дадоха фира е един хотел в Харков ли,а пък те и те са толкова войници франсетата.Нали тук двама селяниии ги пребиха едни френски командоси,ама те от къде да знаят ,че тия са командоси

113

До Анонимен 185

преди 6 дни

Аве зле и да превключваш VPNа да не мислиш че си невидим?

112

до 182

преди 6 дни

ще си говорим пак. помни какво съм ти писал. фрнация вече има войници в украйна. сега просто ще го официализират. макарони кара автобуса още 2 години най малко. лепен ще се прави че се дърпа и после ще каже партньорите ала бала, ангажименти, това онова. лепен се дръпна и от алтернатива за германия в европарлямята за да не може да има опозиция. не мечтая нищо, надявам се да си прав, ама надали.

111

Българин

преди 6 дни

Нищо де. Нали това е избрал народа. Значи е демократично и е хубаво.

110

Анонимен

преди 6 дни

От тези 20% гласуващи за *** Макрон колко ли са готови да изпълнят желанието му да умрат в Украйна?

109

волтер

преди 6 дни

французите искат мир ама искат и ляб. средно положение нема. хем малко война, хем малко лебец. не става така.

108

империята

преди 6 дни

отвръща на удара. шок за десните, "жената" на макарони си свали гащите. ПС: цирк за наивници пак. мадам ле пен отдавна смени отборите и за това сега и дават тласък. хем жилетките и десните сити, хем франция ще води хорото срещу русия. уин уин. макарони ще се покрие сега 2 3 години да не го обесят и след това я шефче в МВФ, я шефче на БНП Париба, я някое друго меко кресце. както ппдб яхнаха недоволството тук.