125

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 130. Не плюят българите не оставай с такова впечатление. На тролингените им е това работата.

124

Анонимен

преди 6 дни

Йосиф 40 г.е живял на Запад и в САЩ,ама си е руски агент.Сега връчи жезъла на протежето си...

123

Анонимен

преди 6 дни

Тука е пълно с djlkashfjdsah! Ами естествено, че ще защитава Руската църква, защото така е ПО КАНОН!!! Украинската църква не е самостоятелна! Браво на Негово Светейшество, че е преди всичко църковен човек и си има мнение! Още не е встъпил в длъжност и се почва плюенето. Много долно племе сме българите, ама много!!!

122

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 126. Никога не е била забранявана, но елгебетеерасите продължават да се мъчат да лъжат в тая посока.

121

Анонимен

преди 6 дни

Уж руски патриарх, а Негово Светейшество Даниил живял в САЩ цели 10 години. Нещо ви издишат шамандypите.

120

Анонимен

преди 6 дни

Мисля си, "чакай да видим какво е казал народа", все пак има 150 мнения. Зачетох се и разбрах, че народът не мисли особено много....

119

Анонимен

преди 6 дни

До БКП ЗАБРАНИ ЦЪРКВАТАКога пък в България църквата е била забранена? Стига лъжи!

118

Анонимен

преди 6 дни

До 113Като чета коментарите, тук пълно с болни мозъци. Патриархът не е избран за да се бори с русофилия или русофобия////А защо като митрополит се изказва по проблем късаещ РПЦ в Украйна и УПЦ. Напада Вселенската Патриаршия, Украйна и защитава Русия! Какво го интересува това са проблеми не късаещи епархията му?

117

Анонимен

преди 6 дни

"Дано оня *** БОЙКО Тиквата-Сатаната от Банкя да НЯМА компромати с които да ИЗНУДВА и изкушава патриарх Даниил /както изнудваше болния и стар Неофит Русенски с копромати за земи на стойност 4,5 милиона лева"

116

до най-ми харесва

преди 6 дни

"""""Опорката, че бил Агент на Путин, при положение, че 2010-2018 година е бил в САЩ и нищо не се знае, за този Период от Живота му"""" ------- Ами ако през тези 8 години е видял истинската същност на Вавилонската бл::::ница, няма как да иска разлагащото й нравствено, духовно и морално влияние в Бг.

115

Анонимен

преди 6 дни

За зла участ на бедната ни държавица се яви нов разединител след президента.Нов угоден за руснаците и против българщината

114

морски

преди 6 дни

На територията ни командва червен гоДСпод.

113

Анонимен

преди 6 дни

Хайде без лъжи. Кога пък е подкрепял войната. Спрете с опорките.

112

До 112

преди 6 дни

Съгласен съм с Вас. Знае се, че сам поправял църквата в САЩ. Има снимки на Даниил качен на покрива на църквата. Знае се, че по два пъти в годината се е прибирал в България за 10г. общо 20 пъти, но за кратко. А колкото до тези, които искат да умират хора и да има войни, те когато видят, че хора са против войните и убиването на хора, винаги казват, че са защитници на Путин. За толкова им стига акъла. Игнорирайте ги!

111

Анонимен

преди 6 дни

аз така и неразбрах кое прави 3 от бюлетините недействителни и защо 2-ама делегати не са гласували, тия въпроси трябва да се изяснят и да станат обшественно достояние, иначе остава голяма сянка при този избор

110

Анонимен

преди 6 дни

Разцепление,разкол в българската църква. Това иска Вартоломей. Няма да го позволим. Миряните ликуват от избора на патриарх. За митрополитите не знам,но всички признаха избора.

109

Християнин

преди 6 дни

Смирение и прошка...как се съпоставя със страстната защитна реч на този индивид в подкрепа на убийствата и войната....как?

108

Анонимен

преди 6 дни

няма как да си легитимен, при подкрепили те 69 делегати от 140, това е ! процедурата трябва да се повтори, иначе е доста вероятно да има разцепление

107

Анонимен

преди 6 дни

Като чета коментарите, тук пълно с болни мозъци. Патриархът не е избран за да се бори с русофилия или русофобия. Той е пазител на вярата и духовен водач на българите. Той е богоугодно избран,на свят празник,а всичко друго е от Сатаната.

106

Най ми Харесва

преди 6 дни

Опорката, че бил Агент на Путин, при положение, че 2010-2018 година е бил в САЩ и нищо не се знае, за този Период от Живота му - най-вероятно ЦРУ са го Обучавали - изобщо, ако ми намерите някой друг от Патриаршията живял 7-8 години в САЩ и бил в САЩ до само преди 5-6 години - ми се обадете!