179

Офис хамстер

преди 6 дни

Каквото правя и сега. Ще праскам омъжените колежки на работа, че са много дашни.

178

Анонимен

преди 6 дни

До Все тая... "В САЩ бездомни са 0.2% от населението. Ама верно ли ве ? Ахахахахха." Да, верно. За разлика от любимата ви Рашка, където всичко, което показва истинското лице на режима, здраво се фалшифицира, в нормалните държави си има статистика за тези неща. Я си дай статистиката от Рашка откъде ти е и каква е в цифри, да видим дали това, което си написал, е вярно. В Рашка вече не само, че има пълчища неруснаци, ами до 30 милиона от тях дори не говорят руски, са мюсюлмани и какви ли не

177

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 171 Нула шанс, братко. Първия месец, в който дадат такива пари, като теб ще има поне 1 милион желаещи да пътуват и цените на екскурзиите ще скочат десеторно, щото ще има примерно 100 000 места в полети и по хотелите независимо от дестинацията.

176

Плащане

преди 6 дни

Никой не дава пари ей така. И безплатното сирене е само в капана за мишки. Туйто!

175

Анонимен

преди 6 дни

В началото, кадърните ще хрантутят лентяите, скоро ще им писне и ще ви оставят да изпукате от глад. Като всеки комунизъм.

174

Анонимен

преди 6 дни

според Гьоте, пари имаш когато вече не ти трябват, когато остарееш

173

Анонимен

преди 6 дни

До аматьори А? Я кажи кой взима 2000 евро на час, че е бая интересно. 16000 евро на ден, 336000 евро на месец/21 работни дни? Има ли такава заплата не в България, а даже в ЕС освен СЕО на най-големите компании и банки в Западна Европа?

172

Анонимен

преди 6 дни

Ако това се случи, до края на живота си няма да добавя и стотинка стойност на нищо, защото ще знам, че ще я вземат от мен, за да я дадат на вас. Вие работете, аз ще си кретам на базовия доход.

171

Все тая...

преди 6 дни

До Анонимен В САЩ бездомни са 0.2% от населението. Ама верно ли ве ? Ахахахахха. Наивник. Впрочем, все тая... Зомбе. САЩ и Русия са двете страни с ЕДНАКЪВ БРОЙ БЕЗДОМНИЦИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. Но докато в Русия наркоманията е ограничена в САЩ се вихри с пълна сила и според американската администрация е проблем номер едно. Другия проблем който Русия няма са пълчищата афро мигранти. В НюЙорк вече обявиха бедствено положение. Незаконната миграция достигна 3 МИЛИОНА годишно, за поредна година.

170

Глупаво

преди 6 дни

И кой дава пари просто така?

169

Анонимен

преди 6 дни

ще отида на екскурзия в САЩ, да видя Ниагарския водопад от двете страни, и от Канада, Гранд Каньон, Стауята на свободата, с моите доходи мога да си позволя само Европа

168

Анонимен

преди 6 дни

Ще ги вложа в обучения, развитие и книги.

167

Василев

преди 6 дни

Комунизмът това е някаква утопия, и как ще стане реалност, да се даде на всекиму според потребностите, а не според възможностите и приносът му към обществото!??Това не е капитализъм днес, банки,монополи и корпорации да диктуват пазарите!Това е юдо-масонски глобализъм където едни други се самоизяждаме и накрая остават най-силните и най-богатите!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

166

Анонимен

преди 6 дни

Това се нарича доброволен концлагер, известен още като комунизъм. В началото парите с които те хващат са крадени, и докато се усетиш какъв си си го набил, вече си ограден с бодлива тел и те пазят с автомати да не избягаш. Чак тогава повечето се сещат да си зададат въпроса: "А от къде идват парите, които ми даваха?".

165

Анонимен

преди 6 дни

Ще правите всичко, което ви заповядат! Ще си биете експерименталки, ще седите затворени, няма да ядете месо, ще може да ползвате тези пари само за каквото ви е позволено, няма да напускате 15 минутния затвор а накрая няма да може да откажете платената еФтаназия. Ето това ще правите с базовия доход!

164

Българин

преди 6 дни

До Хм... Кво "експлоатиране" бе? Това, че трябва да предложишнякакво КАЧЕСТВО и МОЖЕНЕ, за да ти плащат ли е "експлоатиране"?

163

Ббб

преди 6 дни

Kапан за наивници.

162

Хм...

преди 6 дни

До Василев . Социална политика... Социалистическо мислене... Игра на думи. Ниско ти е IQ-то имаче до сега да ти е светнало че и в двата случая става въпрос за едно - експлоатиране и държане под контрол на простолюдието. Без значение дали е в капиталистическа държава или в социалистическа. Едно и също е. Дори и пропагандата им е една и съща - Ние сме върха на демокрацията, другите са диктатори и терористи. А като се сетиш и че и двата строя са измислени от евреи ... И всичко си идва на мястото.

161

:)))

преди 6 дни

До Анонимен 126 Който си има акъл,има си и пари!А който го няма,няма ги и двете!Разбра ли,гл уп ав хамстер!?:)))

160

Анонимен

преди 6 дни

До до все тая... В САЩ бездомни са 0.2% от населението. В Русия бездомни са 20 милиона, а ако към тях прибавим и тези, които държавата е поставила в АБСОЛЮТНА ЗАВИСИМОСТ и без нейните подаяния ще изхвърчат на улицата на първия месец, тази цифра нараства докъм 80 милиона. За сравнение може да говори само. някой, който абсолютно се прструва, че не знае НИЩО.