51

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 54 "В Беларус е чисто и спретнато и културно. Много приятна държава." Почти като в Северна Корея.

50

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 51 "Украйна няма право да съществува" Има време, ще изтрезнеете от руския фашизъм, който ви е замъглил мозъците.

49

Анонимен

преди 6 дни

В Беларус е чисто и спретнато и културно. Много приятна държава. Много са хубави хора , въпреки че народа е пострадал най много през ВСВ а също и от облака на Чернобилската авария , която нарочно е избрана така че да порази повече страни. Провокация беше.

48

Анонимен

преди 6 дни

До Сравнение "Беларус е един век пред демократична България," Беларус е абсолютна дупка, в която диктаторчето обикаля и разправя какв бил сънувал, докат убива политическите си опоненти.

47

Анонимен

преди 6 дни

12-и БрСП "Азов"

46

Анонимен

преди 6 дни

Украйна няма право да съществува, украинците се провалиха. Получиха всичко, Русия им даде плодородна земя, даде им икономика, 90те години имаха икономика сравнима с тази на Франция, всичко им беше дадено, и всичко разсипаха. Самото съществуване на Украйна е опасно и вредно защото се явява причина за война. Не само Западът е виновен, и украинците са виновни.

45

анонимен

преди 6 дни

Няма държава Беларус. Лукашенко я подари на Путин. Позор.08180

44

Анонимен

преди 6 дни

Руската колония Беларус прави умишлени провокации, защото такава е задачата й.

43

Анонимен

преди 6 дни

Беларус защо не изядат тоягата и те. Тогава ще се сетят, че едно време когато имаше "майдан" и при тях, про-руските сили заглушиха гласа на хората с насилие и така остана да властва диктатурата която вече никой там не иска. Никой освен службите ангажирани с това насилие.

42

укропитеците

преди 6 дни

кой им вярва ? е освен военните концерни - те наистина им "вярват"! :)

41

Анонимен

преди 6 дни

"като се прибереш в София ще се питаш как така европейска столица е толкова грозна" - Нямаше да е толкова грозна, ако поне я бяха почистили и измили. Минск блести от чистота и зеленина. Нощем е осветен като новогодишна елха.

40

Анонимен

преди 6 дни

Много си прав пък цитира дори без кавички. Абе хора. Нищо не ви се разбира.

39

абе

преди 6 дни

всеки си дрънка, ко фани....а путин си прибира украйната област, бавно и методично! СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ!

38

Питате - отговаряме

преди 6 дни

"Брей, наистина ли Украйна желае да превземе картофелното царство?" Глад майка, малкото останали украинци какво да ядат? Щатски консерви с изтекъл срок, долари или руски снаряди и ракети? Сигурно сънуват печен беларуски картоф на жар.

37

До Запознат

преди 6 дни

Получи минус за цитата. Дори да е в кавички той заблуждава че е мнение. Напълно се съгласявам че в Минск е по добре от София и Варна са много зле. Съжалявам но е факт.

36

Джон Наш

преди 6 дни

А някой знае ли защо СССР нападна Афганистан преди почти половин век. Точно заради атавистичните страхове на Брежнев че САЩ ако разположи ядрено оръжие в Афганистан ще може да достигне територията на СССР. Сега гледаме същите атавистичните страхове на Путин или нещо подобно, което беше повод за агресията в Украйна която е точно копие на Афганистан.

35

Анонимен

преди 6 дни

Брей, наистина ли Украйна желае да превземе картофелното царство, барабар с царя им Лукаш, известен селски бек, който дори не владее белоруски език, затова пердаши само на руски.

34

Анонимен

преди 6 дни

Допитването на общественото мнение показва че съветските народи не искат Съветския съюз да се разпадне. Но той се разпадна програмирано от Запада , който ги излъга жестоко и започна мащабно поетапно разширяване на Нато. Това не е честно.

33

Къде е Лукашенко

преди 6 дни

в сравнение със Зеленски, та дори с нашия любим вожд Бойко? Да не говорим за президента на САЩ мъдрият пенсионер Байдън Джо? Е, единият комедиант, дрегият бандит, третият малко изперкал, но водят уверено народите си към един по-добър свят - на небето.

32

Анонимен

преди 6 дни

гледайте телеграм каналите Мертвые укропы 18+ изнанка, zачистка, кот бармалей, енот херсон, глазамиЧеловека,бобр и др. Влезте в СОЛНЦПЕК(скрит канал) и гледайте как урките стават на парчета31998