28

Анонимен

преди 6 дни

Днес сглобкаджиите нещо подариха ли нещо на укрите? Оня продажник тагаренко подари ли някому нещо от армията, за която една пушка не е донесъл ? Оня женския "мъж" Денков изпълни ли дневните опорки на Галя от козяка ? Христо Иванов приключи ли със съдебната реформа, щото гледам баце е оправдан за мацката и сина му в барцелона ? Асена Василева колко милиарда дълг взе днес да зароби България? Все хубави работи с тия продажни мекерета, случайници, шарлатани, сглобени от жаждата им за власт!

27

Анонимен

преди 6 дни

Според МВР Брендо е влязъл в страната пролетта на 2022г.Година и половина е тук в България и МВР не знаеше докато не се предаде. Това ни е МВР-то като държавата и малко по зле. Ако Брендо не се бе предал доброволно можеше да си кара старините тук и никой да не го знаеше.МВР, МВР а искате гоулеми заплати и да дремкате кой на бюро, кой в патраулка или в " жипка".

26

Анонимен

преди 6 дни

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

25

Анонимен

преди 6 дни

И ДОСЕГА Е НЕВИДИМ. ЗА МВР. :))))

24

Анонимен

преди 6 дни

Брендо продава за Таки, а гърчето се отчита на Тлъстия похотливец в Зайчарника в Банкя. Кръгът се затваря.

23

Анонимен

преди 6 дни

Самолетът е закупен от българска фирма , но министъра на Боко го премълча удобно !

22

Този сценрий

преди 6 дни

Калин тъ по то ли го измисли?

21

Анонимен

преди 6 дни

Поредната трагикомедия.Толкова материал за книги и филми,а няма кой да ги напише и реализира.

20

Анонимен

преди 6 дни

Евелин не е ли женско име ?

19

Анонимен

преди 6 дни

Толкова и такива евтинии приказки каза , че мина всякакви граници ! А взаимната подкрепа между него и герб си е чист сценарий ! Старозагорският милиционер , един въз *** и с търбух метър пред него вложи много старание да злобее ехидно ! Жалка шайка престъпна !

18

Анонимен

преди 6 дни

Май е човек на ФСБ!?

17

Анонимен

преди 6 дни

На капацитетите от МВР ще кажа,че Брендо си е живял тук години наред пазейки го от тия,които уж са го търсили,и сега,когато стана напечено за тях и уж други служби ги предупреждавали за атентати,вече не им се занимава с него и са го посъветвали да се предаде и влезе в затвора,пък там кой каквото иска да прави с него.

16

Анонимен

преди 6 дни

През пробитата ни граница,където всеки ден минават десетки мигранти голи като пушки,та един Брендо,с неговите възможности ли няма да мине когато си поиска?

15

Анонимен

преди 6 дни

Тия от МВР кога нещо са ,наели,правят ги на маймуни

14

Анонимен

преди 6 дни

Фантазиите на Калин-ката са безгранични.Някакъв самолет кацнал някъде и изпуснат от службите и хоп-в него бил Брендо.А кой му издаде през 2016 год.легитимен паспорт,когато цяла Европа го търси?Кажи бе,Калинке!

13

Анонимен

преди 6 дни

Добре бе, влязъл, когато влязъл. Сега ще го вземете ли в затвора или ще се чудите още 2 години?

12

Анонимен

преди 6 дни

Че много ясно. Като украински бежанец. То от тази страна нещо добро дошло ли е?

11

Анонимен

преди 6 дни

Тоя човек е обяснил откъде се е появил на 100%! Сега ние си губим времето в догадки!

10

селянин

преди 6 дни

Абе тия американски бази за къф куй са ни, като един самолет, кацнал цели два пъти в България, изчезна от радарите им? Има ли изобщо американска пехота там или са се събрали само гендеросани булки?

9

Анонимен

преди 6 дни

КО казаха по Би Ти Ви ту