58

не може да бъде!

преди 6 дни

Преди дебата цялото евроатлантичество войнство беше хвърлено на амбразурата да показва колко е негоден за президент Тръмп /в което разбира се има и част от истината /,но Байдън според мен си направи ритуално американско харакири /сепуку,пред очите на милиони зрители и сега американците ще трябва да изберат Тръмп,няма друг...Интересно е как сега ще реагират в Брюксел ..

57

Анонимен

преди 6 дни

Няма да закачате Байдрън ей,нищо му няма на човека-знае си трите имена.знае от коя държава е.Повечето американци и това не знаят.

56

Шегобиец

преди 6 дни

Много яко! Отдавна не съм се смял така!

55

Bormann

преди 6 дни

Джо беше замаян от влизането. Ако му гледате физиономията докато Тръмп говореше, ще си кажете, че туку що са го пуснали от Карлуково. Американските медии също го забелязаха, особено когато погледна Тръмп злобно и му каза: "ти си кучия син, ти си загубеняка...." с физиономия на психично разстроен пациент в напреднала фаза....

54

Ром'с

преди 6 дни

20 минути се държаха без да се обиждат и след Това започнаха ...Байден е бил компьютер без процессор) ..Тръмп бил псих...и т.н. ... Фъзпитани и хултурни кандидати за да управляват света или да ни въвлечат в 3СВ.

53

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 36 Споко, скоро като нищо би извадила защо я наричат Големия Майк, та да си заслужи още повече избора като представител на малцинствата. :D Всъщност в момента май готвят Камала. Какъвто и да е изборът, няма да заложат на Кенеди, защото гонят кандидат жена, по възможност с черна кожа. Прекалено се промотират с ДЕИ, ЛБГТИ и подобни, за да извъртят към бял мъж, а жените с някакво име са им само тия двете. Баба Хилъри не се брои- бяла и т.н.

52

Анонимен

преди 6 дни

34, според байДжо, бай Дончо бил "илъгал безсрамно", защото казал, че за последните 4 години, байДжо е превърнал америка в страна от 3-я свят и бил изправил света пред ТСВ.

51

Bormann

преди 6 дни

Най странното е, че СНН, медията на демократите, очевадно правеха мили очи на Тръмп позволявайки му да говори по други теми без да го прекъсват докато водещите не спряха да прекъсват Бай Дрън с думите "благодаря" след което той ги гледаше като напикано дете маййка си все едно го беше страх да продължи въпреки, че беше очевидно, че има още какво да каже....

50

Анонимен

преди 6 дни

Джоузев-криптата пак е изпълзал от гробницата.

49

Голяма част

преди 6 дни

от американците симпатизират на Тръмп, а това предопределя крайния резултат от надпреварата. Старецът просто няма да издържи физически на напрежението, освен ако не решат, като навремето с Брежнев,да го подържат със стимуланти.

48

Анонимен

преди 6 дни

Мачкай бинта, Тръмпи

47

Анонимен

преди 6 дни

Успех на Тръмп. Дано спре войната по-скоро, че военолюбците ламтят да пращат още помощи докато съсипят целия ЕС

46

Край

преди 6 дни

А някога в 80те и 90 те си мислехме че Америка е велика. Че Америка е Демокрация и имахме американска мечта. Било е... По изостаналите като Васко Кръпката, Фънки, Денис Ризов и пр. шебеци още си го мислят.

45

Анонимен

преди 6 дни

Не знам за лъжите, защото не съм гледал целия дебат, но оценките са 67% подкрепа на Тръмп срещу 23% за Байдън. Явно голяма част от хората в САЩ са приели, че Тръмп не лъже, за да го подкрепят. За присъдата е леко спорно, защото по много причини може да се приеме за използване на съда за бухалка. Една от причините- Хънтър няма една присъда въпреки всички доказателства, Джо е направо обявен за неадекватен да бъде съден за делото за секретни документи. Та дали Байдън е чист, за да коментират Тръмп?

44

Тодоров

преди 6 дни

Царят е гол!

43

Анонимен

преди 6 дни

AXXXXX....., не съм съгласен. Истина е, че годините 82-85 гг добиха известност като периода на пищните погребения, но никога не съм чувал Брежнев, Андропов, Черненко да произнасят лични обиди към събеседник или политик. А тук чуваме: ти си престъпник, ти си измамник, ти си загубеняк.

42

Анонимен

преди 6 дни

Деменцията се отваря на Тръмп )))

41

Мда

преди 6 дни

Става дума за коментари по-долу!

40

И НИЕ КАТО ЕДИН

преди 6 дни

ДРЕВЕН НАРОД КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА В ЕДНА ПРЕХОДНА ДЪРЖАВА

39

Американофилите,

преди 6 дни

Я напишете нещо за Путин и тука де!