286

Рюте

преди 6 дни

300 хиляди натовски войници ще бъдат дислоцирани в украйна. 10 хилки ще трябва да дойдат от вас. ще трябва и да се плаща за боеприпаси и т.н. За Блек Рок и за парньорите. Напред Българи. Одеската Епопея предстои.

285

до Българин

преди 6 дни

Имаше една държава, казваше се Югославия..., една друга - Либия, след това Сирия...., а преди нея Ирак, Авганистан. И къде беше "Международното право"??? Имаше едни "Мински споразумения", които ако бяха имплементирани , днес, нямаше да има война, а Украина щеше да си върне цялостната власт над ЛДНР, Путин едва ли не им тикаше обратно в ръцете двете републики и всички го разбираха, и Меркел и Оланд и Порошенко, дори го признаха открито пред медиите. Щатите искаха война..., получиха я!

284

Боб Лий Суагър

преди 6 дни

Човека не иска снайперисти по оградата си!

283

Анонимен

преди 6 дни

Не му се ходи понеже руските валенки му стягат в ботуша.

282

Хахха

преди 6 дни

Страх го е, че ще метат пода с него пак, ако отиде

281

Анонимен

преди 6 дни

Браво. Радюв сам падна в собствения си капан. Какъв главнокомандващ е като се сви в черупката си при първата заплаха. Без собствено мнение. Язък.

280

Анонимен

преди 6 дни

Не иска да го мобилизират за Ф16...

279

Браво

преди 6 дни

Заслужаваш,, Андрей Първозвани"!

278

Фатмака

преди 6 дни

Да бие кубинки на плаца и да го няма

277

Тоя национален

преди 6 дни

Предател трябва да го затворят

276

Тоя Позор

преди 6 дни

Трябва да бъде свален

275

Анонимен

преди 6 дни

Какви ангажименти се готви да поеме България на тази среща, че Радев да откаже да води делегацията. Явно пак се готвят да предават български интереси.

274

Българин

преди 6 дни

До до Българин "Пак ще повторя: Победителят поставя условията на победеният" А аз пак ще повторя, че това е директна подкрепа за нарушенията на международно признатите граници на Украйна от руския агресор, с други думи -Радев действа като руско прокси, защитавайки интересите на агресора, вместо да защитава международното право. Отделно от този факт, войната нито тогава, ннито сега е приключила, че Радев да застъпва тезата за "победител" и "победен". Но много му се иска да прокара тази опорка.

273

Българин

преди 6 дни

До до 235 "Аз ли нямам представа какви са властите в България? Много даже имам" Твърдейки, че Конституцията конституира президентската институция като "власт" в България показва, че това не е така, независимо колко усилено го твърдите. Още по-голямо доказателство за това, че не разбирате е това, че бяхате разделили властите по начин, който ПРОТИВОРЕЧИ на Конституцията. Това е дефинирано, и не го решавате ВИЕ.

272

до Българин

преди 6 дни

""""""Радев със сигурност си дава сметка, че с това изказване на практика казва, че Украйна трябва да преддаде териториите си на Русия.""""" -------- Пак ще повторя: Победителят поставя условията на победеният, а не обратното, има си военен термин, нарича се - Капитулация!!!! Радев е военен и го знае!!! Колкото по-дълго продължи войнаа, толкова повече територии ще загуби Украина, да не говорим за жертвите, това е Истината!!!

271

Анонимен

преди 6 дни

До Българин - По твоята логика и украинците вече са слуги на руската пропаганда. Не го признават хората и искат избори. И надали зелника ще преизберат.

270

до 235

преди 6 дни

Аз ли нямам представа какви са властите в България? Много даже имам. Вие цитирате някои части от Конституцията, а тя представлява единство. Ако президентът не беше важен, 1. нямаше СДС-то толкова да драпат Ж. Желев да стане президент; 2.нямаше да има право на куп служители; 3. Нямаше да има КВОТИ и т. н. Вие разчитате, че с надменното си безпардонно държание ще отвратите хората да дискутират с Вас и ще останете сам на бойния терен. Има обаче още несмазани от бутовете и шкембетата ви.

269

Българин

преди 6 дни

До До 252 "Украйна нямат президент. Зеленски е с изтекъл мандат." Повтаряйки лъжите на руския диктатор само показваш, че служиш на руската пропганда, защото вече бяха опровергани от председателя на украинския парламент, който посочи как и защо Зеленски е напълно легитимен.

268

Глупости са това

преди 6 дни

До Анонимен 263: "Правилните думи"? Какви правилни думи очакваш от правителството на Главчев. Слугинаж, нищо повече. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Война до последният украинец - това ще чуем от Вашингтон.

267

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 261 - Те и формата за повелително наклонение на глагола ида са цензурирали и едва ли биха могли да обяснят защо. Като им гледам грамотните статии, не се учудвам.