14

потрес

преди 6 дни

маркировката отсега едва личи. Тия вярно с латекс боядисват. А трябва да е поне 4мм от асвалтовата повърхност. Контрол никакъв.

13

Хемус

преди 6 дни

Кавал вземи прати жандармерия в Карлуково,вместо да занимавате цяла България с някакъв софийски булевард!

12

Анонимен

преди 6 дни

Все повече се убеждавам, че държава няма има един разграден двор, в който всеки прави каквото си поиска, всеки е над закона и т.н. ПОтресаващ е факта, че има някакви институции, хрантутим сума ти бюрократи, същевременно няма връзка между тях - едната ръка не знае какво прави другата. Единственото което "работи" е да се събират мижави глоби от "простолюдието" или както са казали за кокошка няма прошка, но за милиони няма закони.

11

Анонимен

преди 6 дни

Бонев излезе много по-тъn от колкото го мислех

10

Анонимен

преди 6 дни

Калине ти като министър се една кръгла нула. Пионка. Кукла на конци. Във фирмата ти има 7000 пенсионери дремещи по бюрата или на коленете на колежки. Мвр е за закриване или масова чиска, като се започне от теб.

9

Гениални общинари!

преди 6 дни

Твърдо убедени , че законите не се отнасят до тях, тъй като са богопомазани.Лошото е, че тук няма да се налагат персонални санкции /освен на кмета/, така че основната сума ще се тегли от бюджета на София.Извод - в СОС са се загнездели престъпници които следва да бъдат изхвърлени от политиката

8

Ze nigmar

преди 6 дни

Бяла кърпа за исляма....:)))

7

почнаха...

преди 6 дни

Хекимяу от сутринта вие на умрело.Иска кметско столче.Нагъзян се уреди,но все пак е арменска женщина,а не ужким мъжленце.

6

Вазилин от затвора

преди 6 дни

Кукличка

5

Анонимен

преди 6 дни

Махайте тия мошеници!

4

Анонимен

преди 6 дни

Боневци смятат че са над закона и че София е тяхна лична и парите на софиянци също смятат за лични маргинали ппппп

3

За

преди 6 дни

неизпълнение на съдебно разпореждане се влиза ефективно в панделата! Това същество Бонев трябвада е в еда киля с роми, та да му обърнат трибуквието с хастара навън!

2

Анонимен

преди 6 дни

Индиянец

1

Анонимен

преди 6 дни

МВР нищо не прави, освен да си прави ПР, престъпления и скандали! Как да се случва нещо? Може ли с тормоз към гражданите да става? Отстраняване на Калинката ВЕДНАГА. Оставки на Главчев от 2 от 3 от заеманите му поста. Веднага! И България ще тръгне към добро..