56

Loyko

преди 6 дни

Мицкоски не се пъчи на никой ,а просто ни казва истината в очите.Това което казва той е самата истина и ние също я знаем,но се правим на разсеяни.Знае е и цяла Eвропа историческата истина.Нашите лъжи и измишлйотини са само за вътрешна консумация.

55

Анонимен

преди 6 дни

МИЦКОВСКИ ИМА ПРАВО ДА НАРИЧА СЕБЕ СИ И ДЪРЖАВАТА КАКТО СИ ИСКА...И КАКВА Е ТАЗИ ГЛУПОСТ ОТ ГЪРЦИТЕ ДЕТО МУ БРОЯТ ДУМИТЕ МАКЕДОНИЯ КОЛКО ПЪТИ ГИ Е ИЗРЕКЪЛ И Т.Н.СПОРЕД МЕН БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ ПРЕКАЛИХА.

54

Анонимен

преди 6 дни

Вожда на ВМРО-МЕНТЕ обича да изпълнява съпружеските си задължения към вучич :))

53

Анонимен

преди 6 дни

Комуналната *** от соци трябва да остане вдовица ако е родила, тъй като ци я търпял само земевладелец потен...

52

Анонимен

преди 6 дни

"Съжалявам, че подобни послания идват от източната съседка. Мисля, че подобни послания са част от Средновековието".............Лесно го разпознава защото още живее там.

51

Анонимен

преди 6 дни

македонското малцинство е факт,който република българия трябва да признае и то не онази група алколизирани старци дето ги показват от омо илинден.няма да забравя преди години от кметството в равда,бургаско бяха поканили македонската певица сузана спасовска на празника на македонците там,но след като разбраха някои органи за това,веднага наредиха на кмета да отмени поканата...

50

Анонимен

преди 6 дни

Тя Булгария всеки може да я подритва днес. Не е проблем!

49

Българин

преди 6 дни

До Ицо Прочети внимателно поста ми преди твоя, за да се запознаеш с това какво всъщност правят. Това е театър, който руските слуги в двете страни правят, за да насъскват народите един срещу друг.

48

Браво на Макетата

преди 6 дни

Като знам тук какви мижитурки ни управляват. Само как лижат подметките на чуждите господари. А за важното Маке не се чудете. Западняците са им обещали да ни разпоредят да приемем Македония без да искаме нищо - 100 % ще се случи. Ние политици с топки нямаме!

47

Ицо

преди 6 дни

Абе тоя Мицко що не си .... аз съм само на 34г. а съм по стар от безсмилената му държава. С нищо не сме им длъжни на тея сърбомански еничари. Да ходи да преговаря с арменския поп. Какъв наглец ...

46

Българин

преди 6 дни

Двете ВМРОта - това в България, и това в РСМ, играят една много елементарна игра: постоянно правят националистически провокации в родината си, и след това "съседското" ВМРО ги използва, за да настройва България и РСМ една срещу друга. Играта е "измислена" от руснаците още със самото създаване на РСМ в рамките на бившата Югославия и има за цел напълно да изличи всякакви български културни и социо-икономически влияния на България в РСМ. В ролята на двете ВМРОта в момента са Радев и Мицоски.

45

Анонимен

преди 6 дни

до 23, ти пък какво толкова се радваш на албанците

44

43657

преди 6 дни

Абе, Мицкоски, колко макетата взеха българско гражданство и колко българи взеха македонско, кой пали знамена, кой пребива и тормози хора с друга ориентация по различна от македонската или албанската, кой стреля по клубове, искаш уважение *** само права лопата зад врата това може да получиш

43

Анонимен

преди 6 дни

Рипа като френско петле тоя.

42

Анонимен

преди 6 дни

Българите са много пpocт народ. Половината пушат и пият ракия. Какво умно могат да кажат? То като чете човек коментарите и си личи.

41

Анонимен

преди 6 дни

ТРЕБЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ С АЛБАНИЯ ЗА ПОДЯЛБАТА НА РСМ И СЪРБИЯ!

40

Анонимен

преди 6 дни

много албански пичУрки ще опитате за вбъдеще, ама България Ви виновна - хайде лапайте

39

Анонимен

преди 6 дни

Хези хем са в НАТО, хем служат на Сърбия, която е рускаслугиня.

38

Анонимен

преди 6 дни

Тия накрая ще вземат и пиринска, няма лошо, разграден двор сме

37

Анонимен

преди 6 дни

Нашите мизерници клекнаха и вдигнаха ветото,сега ще ни се подиграват,нормално.Никой не уважава тоя със свалените ***.