151

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 162 - Абе има, ама зависи кой возиш и дали, твоят шеф е приятел с местния шеф.

150

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 147 - Ем то като има коментар, идват 20-30 същества, дето съм сигурен, че не са порпускали прай от 10 години насам, а като оня НЕ-Милата Робертовата се подигра с глага, на половината са им потекли лигите и други сокове от кеф, че да ни обясняват, кво лошо и гадно е било. Че хората в България, са масово расистки, защото им писна, когато група "гласоподаващи" пребият или убият човек, да се разминават със записка в полициятя? Ем нема! Стига толкова!

149

Анонимен

преди 6 дни

Случи ли се нещо такова. Заключваш вратите на автобуса и с пълна газ караш до полицейското на най-близкия областен град. Там спираш и обясняваш какво се е случило. Друг шанс за оцеляване няма.

148

Сър Джеймс

преди 6 дни

Ами ... българи, сър! Забавляват се!

147

Анонимен

преди 6 дни

Не би трябвало да пускат побойниците толкова бързо.

146

Анонимен

преди 6 дни

Пътниците са деца основно!

145

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 154 - И жестоки!

144

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 148 - Един ден, няма да има патрул и жандарма, да ви пази.

143

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 150 - Да, ама днеска си забравих тениската на Джеки Чан у нас и не мисля, че ако ме нападнат 8 парчета, ще успря да набия двама-трима, че чак и да се гърчат, преди другите да ме убият от бой ... Ама щом казаваш!

142

Анонимен

преди 6 дни

Важното е че момчета са вече на свобода, за да могат да пребият още някой.

141

Анонимен

преди 6 дни

А знаете ли, какво става, акос е получи обратното и ДА, нека ви кажа, че се случва - Патрулките са там до 4-5 минути, полицаите са с пот на челото и гледат стреснато, защото някой се е обадил на когото трябва и НА МИГА се задействано всичко, като безразборно, всеки, дето не е от маалата, бива спиран, претърсван без повод и изведнъж питат "къде ти е колана" ... на човек с мотор. Дори се е случвало, да се препречи пътя с две патрулки, че да не изтърват някой, да влезе ... еййй

140

Анонимен

преди 6 дни

Като парализираш двама - трима от тия и почнат да се гърчат в адски конвулсии, другите ще се разбягат.-----Или пък ще те пребият с камъни, а после разчекнат трупа. Животът е шарен.

139

Анонимен

преди 6 дни

Къдя е видеото от таркала :)))

138

Анонимен

преди 6 дни

Електрошокова палка е решение. Всеки шофьор трябва да има електрошокова палка в жабката. Това нещо пуска ток и парализира агресора. Като парализираш двама - трима от тия и почнат да се гърчат в адски конвулсии, другите ще се разбягат.

137

Анонимен

преди 6 дни

И сега, ще ги пуснат с едно дребно хулиганство, защото не може, да се установи ТОЧНИЯ извършител, а в нашия закон, нямаме подобни правила, където най-тежкото престъпление, може да се даде на всички членове на организирана престъпна група, дори и не вискчи да присъстват.

136

Анонимен

преди 6 дни

Много силни са, като си мислят, че ще претрепят някого набързо и ще им се размине.

135

Анонимен

преди 6 дни

"Големият проблем са баровците и мутрите със скъпите автомобили. Те засичат, размахват пистолети от колите си, ако не им направиш път, спират и тръгват към теб да те бият." - Да, последните няколко побоя и едно убийство, все от СИК и ВИС бяха ивършени, нали? О НЕ, ЧАКАЙ!

134

Анонимен

преди 6 дни

Време за събори е сега. Мотофест Карлукуву (или както та по дяволите се пише тая дупка)? Не знам, как ще викнат 600 човека, че да изравнят силите. А и полицията, като гледам, прощава, според броя на нападателите.

133

Анонимен

преди 6 дни

ако шофьорът се беше защитил с оръжие вече щеше да е в затвора, в Бг нямаш право да се защитиш

132

Анонимен

преди 6 дни

Не слизай и предупреди да не се доближават, щом не се потчинат пълна гас и беш