115

/продълж./

преди 6 дни

Да оставим за момент краденето от банковите сметките на хората, да оставим за момент таксите. При една екстремна ситуация например мащабно спиране на тока какво да прави човек? Как да си напазарува? Най-нормалното нещо е човек да има налични вкъщи ПОНЕ 10хил. даже и това е крайно малка сума! Стига сте се занимавали с парите на хората.

114

Анонимен

преди 6 дни

То 30 млрд. лв. са всички в обращение. Вярваме че 1/3 от тях са скътани някаде.

113

до 96

преди 6 дни

До Анонимен,да с най-малко милионери,щото всички са милиардери и нагоре

112

да ви припомня

преди 6 дни

миналия месец тук пак имаше крайно нелепа статия в този тон... за душеци (Българите трябва да изкарат на светло близо 80 млрд. лева до влизането в еврозоната). Тогава някакъв доцент брутално се изхвърли с тези 80 млрд. и може да видите какво се случи в коментарите там. Сега гледам са смъкнали на 10 млрд. Много точно се изказва тук коментар, кръстил се "Сметки" - 10 млрд. на 5млн. пълнолетни са по 2000 лв на човек, което според мен дори е КРАЙНО МАЛКО - това са пари за черни дни! /продълж./

111

Анонимен

преди 6 дни

Как така? Нали нямаше балон? Нали с приемането на еврото цените на имотите щяха да се изстрелят в небесата? Досега сте ни лъгали ли?

110

До 107

преди 6 дни

Тия схеми минават за евтини жилища. Гастарбайтерите нямат пари връзките на обувките да си вържат, ще купуват с кеш жилища... относно европейските средства- това е друго и там парите не са в брой. На познатия ти брокер му кажи, че много си фантазира. Нормално за беден брокер. Като човек, купил на дупка сума ти имоти ти казвам. Измислените данъчни оценки са в историята от 15 години.

109

Анонимен

преди 6 дни

Е как разбраха,че са над 10 милиарда?Не всички купуват жилища,защото 90%одавна са си купили или построили и не всеки купува със собствени средства,повечето са с кредити.

108

Въпрос:

преди 6 дни

Тия непалци с тая минималка, какво могат да си позволят по черноморието, че и да спестяват даже? Стига сте фантазирали. Тоя внос на работна ръка ще завърши с катастрофа - както всичко друго, което се прави последните 35 години.

107

Гастербайтер

преди 6 дни

От познат брокер знам, че не рядко, когато започне строеж на жилищна сграда, брокерите имат набор от клиенти /с пари в брой/, които първи получават инфо. Същите тези са обикновено в сивия сектор и/или усвоители на ЕС средства /говорим за огромни суми/. Те купуват с кеш пара, на измислена данъчна оценка, на брокера пари на ръка, на майсторите пари на ръка и тн. Схемата е елемнатрна, само нашите спящи служби и администрация не могат да я видят. Това може да се случи само в БГ и бананови държави.

106

Анонимен

преди 6 дни

България щяла да достига средноевропейските нива, въпреки бавните темпове. Глупоооссссттттти на търкала!

105

Анонимен

преди 6 дни

То туй са има-няма 100 обзаведени тристайни в центъра на София. Какъв балон ви гони?

104

САТАНАТА

преди 6 дни

ПИША ДЪРЖАВАТА ВИ Е ФАЛШИВ *** БЕЗ ИКОНОМИКА И РАЗТЕЖ УМРЯЛО КУЧЕ ДЪРЖАВНА ПРЕСТЪПНОСТ И ИКОНОМИЧЕСКА ТАКАВА

103

Р.Радев

преди 6 дни

До Язе Пич , надявам се , че не работиш като счетоводител.........

102

Wtf

преди 6 дни

Да купиш апартамент в България, особено на тия цени, и да не живееш в него(инвестиция) - ход в унисон с тоталната примитивност в страната. Но се съмнявам. Има прилив на празни килии из всички стари и нови блокове. В чужбина няма нищо ново, трудно се строи, Барселона забрани Airbnb и цените са същите като в София със средна заплата 1000 евро.

101

Майната Ви

преди 6 дни

До Язе, много си зле не само с граматиката на българския език, но и с аритметиката за втори клас.

100

Анонимен

преди 6 дни

Приемането на еврото ще накара хората да обменят недекларираните си пари...КОЙ ХОРА БЕ ГЕНИЙ

99

Анонимен

преди 6 дни

Хайде пак тролея хитрия програмист извади репертоара и кеси за балами да му отговарят

98

Анонимен

преди 6 дни

Има 2 типа хора с недекларирани пари- доста богати и доста бедни бачкотещи бачкери, припечелили от слугински труд. Вторите обикновено налитат на имоти. Иначе цените на имотите ги определяме хитрите програмисти. Имаме десетки имоти, които даваме под наем.Цените на имотите не ни интересуват, защото всеки следващ имот плащаме с друг имот и левовата равностойност не ни касае. Мерси.

97

Държа да отбележа,

преди 6 дни

че пожелателното мислене на хората в това кръчмарско студио, не е никакъв анализ.

96

Анонимен

преди 6 дни

Българите са най големите голтаци в ЕС с най малък процент милионери от населението.