6

Анонимен

преди 1 седмица

Да се появят, още може, още маймуни на клона.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя след резила на изборите защо изобщо му искат мнението?И той и останалите социолози са некадърници,да объркаш процент два разбирам,ама да изпуснеш цяла парламентарно представена партия...

4

IT - PRO

преди 1 седмица

Чат GPT да сложиш там, повече работа от който и де-пу-тат ще свърши преди да си натиснал ентер. Не му трябва служебен Мерцедес, нито ще си накупи Майбах на плаж Кабакум Бийч...нито ще открадне земеделски земи нито му трябват подкупи с празни чекове. Очаквайте скоро!

3

Ние заради Сев. Маке

преди 1 седмица

нямаме в момента правителство. Американците натискат, Северна Македония да влезе в ЕС без да е изпълнила условията и без да впише българите в конституцията си. За тази цел янките натискат ПП-ДБ да не подкрепя правителство на ГЕРБ, с надеждата, че едно служебно правителство или правителство на ПП-ДБ ще си затвори очите за македонския произвол. И няма да блокира влизането на Северната в ЕС. Макетата ще влязат в ЕС тарикатски без никакви отстъпки и промени от тяхна страна.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Атака пубеда с Йоло Денев :)))

1

Копейкин

преди 1 седмица

Не, Първане, при нови избори много от пропусналите последните избори, които познавам, сега са малко оакани и искат да гласуват следващия път. Апатията премина в страх от "опа, какво направих".