83

Анонимен

преди 1 седмица

В Китай когато в някоя област се увеличават смъртните случай,водят на "ескурзия" докторите на гробищата....

82

Въпрос

преди 1 седмица

След като болниците са търговски дружества, защо не връщат пари на НЗОК, когато няма резултат от извършената от тях услуга.Това е все едно да платиш на водопроводчик за това че се е опитал да отстрани теча, но не е успял.

81

До 64 Германецо

преди 1 седмица

За прираст ако имаш и инженерите и лекарите на Меркел?Германците и франзузите се топите с канска скорост. В Париж и Берлин само църни

80

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 73 - Когато някой почне да набива, на непознати при това, че е доктор, та и повече от другите, диагнозата е избиване на комплекси. Ако, верно беше доктор, щеше сам да си я сложиш.

79

Анонимен

преди 1 седмица

До Юрист 75 Наистина винаги питат хората какво работят. Мен са ме питали и "пари имаш ли?". Мога поименно да назова "лекаря".

78

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 73 - А ти се научи дяа четеш с разбиране, преди да врещиш. Написано ти е в скобите за човека. Много ясно, че не е безплатно, но болните не плащаха на лекарите както сега. Най-много за блгодарност кутия бонбони някой да занесе.

77

Анонимен

преди 1 седмица

Не случайно наследството от 13 год. ГЕРБ е последни по доходи и първи по смъртност. Зад "първи по смъртност" стоят лекари. Поради некомпетентност, несериозно отношение, омаловажаване състоянието на пациента, неправилни диагнози, лекарски грешки Бг е първа по смъртност в ЕС. Обаче властта гали с перце лекарите, да не избягат в чужбина. Като ще емигрират, да емигрират. Така или иначе, няма полза от тях. Само ядат готови пари.

76

Вьзмутен

преди 1 седмица

Колко пьти ми се е искало да набия някой -когато срещнеш , алчност безхаберие , никакво внимание и отношение кьм болниятУви това е днешната действителност -дай -100 лв и ела в частният ми кабинет тук не мога да помогна , ами това е прегледа свьрши

75

Юрист

преди 1 седмица

Аз му хванах цаката! Като ходите на преглед знаете винаги ви питат с какво се занимавате.. аз им казвам, че съм прокурор и тия настръхват и стават супер внимателни! Мухахахах и така се оказа, че както нищо ми няма, че ми било спукано коляното тоя си даде номера и даже лично ме превърза

74

az

преди 1 седмица

ако може отделна статистика тия 11% дето са срещали агресия , да определят агресора от кое малцинство е ?

73

Анонимен

преди 1 седмица

До 65, не, ти пишеш клишета! Лечението НИКОГА не е било безплатно! Набийте си го в кратуните! Плащахме всички, но не ни вписваха по фишовете колко ни вземат! Доктор съм :) И се приравнявам, защото и образованието ми е повече от тяхното! Схвана ли? Не само се приравнявам, но съм и повече от тях! Когато лекарите започнат да генерират научен труд имат право да са на моето ниво. преди това са служители и обслужващ персонал!Почвайте да мислите с тези кратуни,че заради такива като теб страната ке ***

72

Анонимен

преди 1 седмица

д-р Николова,невролог от СТ,Загора,злобна и алчна.

71

Баба Гошка

преди 1 седмица

Кой ти знае състоянието най-добре? Доктор, който те вижда за първи път и след 3 минути трябва да види друг пациент или ти, който живееш в това тяло от както си се родил? Мислете малко преди да се доверите на някой тройкаджия лекар да ви "лекува". Тези не лекуват! Те ви режат, радиоблъчват, химиотровят и т.н. ако сте пострадали в злополука, 100% имате нужда да ви сглобят доколкотл могат. За всичко останало се опитвам самостоятелно да се оправя и също помагам с акупресира и т.н. на други безплатно

70

Анонимен

преди 1 седмица

Отношението в София и Пловдив е добре, но в карловската болница който и да отyпаш няма да сгрешиш, безобразно нагли и арогантни..

69

Анонимен

преди 1 седмица

Вярно е не могат да погребат един познат щото нямало място вече на гробищата.. то тука умират повече отколкото в украйна!

68

Олимпий Панов

преди 1 седмица

В днешно време думата лекар е равна на думата мошеник!Малко ги бъхтят!

67

Анонимен

преди 1 седмица

Лекарите се оградили с охранители, както гypyто им ББ се е оградило със снaйпepисти.

66

Диета

преди 1 седмица

Сутрин за Закуска биете по един лекар, на Обяд по двама, вечер отново по един, не трябва да прекалявате с побоя на лекаи преди сън, вредно е!!!

65

До Анонимен 58

преди 1 седмица

Пак сравнения наизуст. По соца лечението беше безплатно (за човека), лекарите достъпни без специални направления. Да, държаха се на ниво и бяха уважавани, но имаше защо. И не те знам какъв си, но не се приравнявай с лекар и учител. То тоя нихилизъм към всичко и всеки ни докара до това дередже докторът да те гледа накриво, а ти да го плюеш и на бой да му скачаш. Колкото преди ги уважаваха, толкова днес едва ли не са длъжни на всеки. Ами това отношение води до ответно такова.

64

Германец

преди 1 седмица

Сега разбрахте ли що сте най-бързо изчезващият народ на света ;)