277

???

преди 1 седмица

Да убиваш мирни деца и жени на плаж , далеч от фронта и бойните действия ........това е 100 % тероризъм!!!Защо САЩ подкрепят терористите в Киев и фашистката хунта на зеления наркоман???

276

Анонимен

преди 1 седмица

Американците никога не са страдали от пълноценна война на своя територия. Бомби никога не са падали върху главите им, майките им не са предпазвали децата си с телата си от шрапнели. Това им позволява да се държат като маймуни с граната - те нямат представа какво ги очаква в случай на истински конфликт. Но това е основната слабост на тяхната стратегия те не разбират логиката на една голяма война.

275

???

преди 1 седмица

Кенет Мертен знае ли, че негов колега- американски посланик и още 3 американци са убити в Бенгази, Либия , 2012 г.след като Кадафи шеше свален от власт и убит като куче без съд и присъда????Не мразя обикновените хора в САЩ , имам приятел-американец..............но защо трябва да се правят цветни революции, защо?

274

???

преди 1 седмица

Кенет Мертен знае ли, че негов колега- американски посланик и още 3 американци са убити в Бенгази, Либия , 2012 г.след като Кадафи шеше свален от власт и убит като куче нез съг и присъда????Не мразя обикновените хора в САЩ , имам приятел-американец..............но защо трябва да се правят цветни революции, защо????

273

2012 г.Бенгази

преди 1 седмица

посланик на САЩ в Либия и още 3 служители-американци са загинали в Бенгази...........след ерата на Кадафи............защото в Либия вече няма държава, Либия стана като Сомалия!!!!

272

ТАТКО МЕРТЕН

преди 1 седмица

А АКО ТЕРОРИСТИ ВЗРИВЯТ КАСЕТЪЧНА БОМБА НАД ПЛАЖА КЪДЕТО СА ДВЕТЕ ВИ ДЪЩЕРИ > ЗАЩО СИ МЪЛЧИШ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ БАЙДЪН И ЗЕЛЕНСКИ ?

271

za Libiya

преди 1 седмица

Кадафи беше голям политик.............при Кадафи имаше държава и ред, да напомним на сегашния US посланик в България, че след епохата на Кадафи в Либия няма държава и беше убит един американски посланик в Либия..............след Кадафи в Либия племената се бият едно с друго , има 2 правителства и 2 столици и голям хаос............и западните фирми крадат нефта на Либия!!!!

270

za Syria

преди 1 седмица

Голям мъж и голям патриот се оказа Башар Асад..............в Сирия цветната революция не мина............Асад се бие успешно с терористите и унищожава *** и главорезите на Исламска държава, ИДИЛ, ДАЕШ.............да е жив и здрав Асад и да продължи войната с тероризма и западните служби, които го финансират!!!!

269

Анонимен

преди 1 седмица

Където стъпят американцие, остават само руини. За справка Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Украйна. Да се готвим ние. Поробената ни Родина е обречена, ако народа не се надигне.

268

Канадско-френска

преди 1 седмица

Фирма : Русия ни продаде българското злато

267

Копейка

преди 1 седмица

Не те питам бе момче

266

Au

преди 1 седмица

Аз знам, че една канадско-френска фирма сега краде българското злато!!!

265

До Мразим Русия

преди 1 седмица

Я докажи, че Русия е откраднала 32 тона злато от България???И тогава ще ти повярвам!!!

264

Одобрявам действията

преди 1 седмица

На САЩ срещу Япония. Съжалявам че САЩ не пусна ядрени бомби върху Москва през 1945

263

???

преди 1 седмица

И кой каза, че Кадафи в Либия, Асад в Сирия и Садам Хюсеин в Ирак са били диктатори???Целта беше да се ограбят тия държави и да се краде евтин нефт и газ...............кога ще го разберете, селяни прости????

262

Мразим Русия

преди 1 седмица

Русия прибра 32 тона злато от България. Русия попречи на Съединието на България. Русия окупира България след 1945

261

До Напълно съм съгла

преди 1 седмица

Одобряваш това че САЩ избиха милиони японци с двете ядрени бомби ли???Ти си уникален тъ@@пак и садист..................ами ако твойте деца бяха в Япония????

260

ясна

преди 1 седмица

е целта на западните държави............Англия, Франция и САЩ.........да разпаднат Русия и да крадат безплатно ресурсите на Русия.............нефт, газ, злато, диаманти, и т.н.!!!

259

Напълно съм съгласен

преди 1 седмица

Със премахването на режимите в Ирак, Либия, Афганистан. Одобрявам действията на САЩ в Хирошима и Нагасаки

258

Правилно

преди 1 седмица

Ами то преговори не бива да има. Нали и от двете страни на фронта умират руснаци - и всички са доволни и казват, че Путин правилно действа - ето, значи така трябва да продължи още дълги години.