121

Анонимен

преди 1 седмица

ПУ ТЮ, АЙДЕ ПЛАЩАЙ ЕВРА НА СЛЕДВАЩИТЕ... ТИЯ ОТИЧАТ. ВСЕ ПО- СМЕШНИ ГИ ИЗБИРАШ!

120

Анонимен

преди 1 седмица

А КИРО БРЕЙКА НА КВА ПОЗИЦИЯ Е ПО ВЪПРОСА? ЗАНИМАВАТЕ НИ С ТИЯ СЕ ЛТАЦИ.... ПО ПОТНИЦИ. ГЕНЕРАЛИ, БИЗНЕСМЕНИ ПИРАМИДИ ФАРАОНИ И БАЛЪЦИ ЗА МИЛИОНИ.

119

Хахаха

преди 1 седмица

Купоня продължава....Безличие са на пйт да се детронират

118

Пиян залян

преди 1 седмица

Продажници са , това е ясно , а Тивата има крадени пари да купи целият парламент ! Да не говорим , че ДПС са силно финнасирани от Ердоган И Доган !

117

Анонимен

преди 1 седмица

Цанов разказва за сциентолозите от Исторически Парк. Разкри че Ивелин Михайлов е сциентолог! https://youtu.be/FsnLtfyCzFc?feature=shared

116

Анонимен

преди 1 седмица

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА

115

Анонимен

преди 1 седмица

Величие-двуличие!

114

Анонимен

преди 1 седмица

Коментирате и Киро Брейка , ама аз мисля че Брейка по може да свърши работа от Марков .Киро е тарикат момче от улицата и знае 2 и 200 . Марков обядва по час в стола и цял живот само лакърдии .Марков , действай или излез от партията и парламента , че само място заемаш , даже две места .

113

Тъполев

преди 1 седмица

На сто полковника един може да бъде свестен, понеже нормални хора рядко стават военни. Същото важи и за генералите и мундо не влиза в това едно на сто.

112

Лудото Ленче

преди 1 седмица

До 99 Брендо не може да е това ,което е без да го покровителстват службите !!! Те уж се борят само с него и с такива като него !!! Ако държавата се бореше наистина с тях ...тях нямаше да ги има въобще !!! При Живков така беше !!! Те спонсорират политиците !!! Провалите с пари от каде идат според теб ?!??

111

BЪЗРАЖДАНЕ НА БГ

преди 1 седмица

ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ В БЕЛЕНЕ...!!!

110

Хюго Босия

преди 1 седмица

До анонимен до бай дрънИ затова средната продължителност на живота се увеличи рязко през 20ти век, не мислиш ли тавариш?

109

Анонимен

преди 1 седмица

Марков , нали каза че като влезете ще пускате Белене . Какво стана , пуснахте ли го вече ? А Пеевски арестуван ли е ? Лъжец !

108

Осман Адемов

преди 1 седмица

Нито половин полковника е фактор, нито Михайлов понзи схемата. Важният човек е Виктория Василева, каквото каже тя, това ще стане. А тая торба дисциплинарно уволненият полковник е последна дупка на кавала. На страницата на Величие има една страна, която е председател. Толкоз за тия самозванци и маши в ръцете на боко и шиши.

107

Анонимен

преди 1 седмица

Величие - протежетата на Киро Брейка, който ги вкара в парламента, са пълна пародия на партия, тотални нещастници.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Брейкърите се разпадат на 3-я ден :))))))

105

Лудото Ленче

преди 1 седмица

До 99 ....много лесно ! Брендо си го е повикал !!! Защо Марков да ти отговаря ?!?? Що не питаш службите ?!?? Ами как се появи брат Галев ?!?? Нещо казаха ли ти ?!?? Що задаваш *** въпроси ?!??

104

улицата им говори

преди 1 седмица

Да говориш лъжи и уйдорми е изкуство, не го ли овладееш- те приемат че си чест гост на психиатрични кабинети и пиеш/употребяваш психоактивни субстанции от които ти привиждат или чуват странни неща- СЕГА АКО ИЗЛЯЗА ДО КОЛАТА ЩЕ СРЕЩНА ПОНЕ 300 ДУШИ, КОИТО ЩЕ МЕ НАРЕКАТ ГЕНЕРАЛ...ТОВА КАЗА МАРКУФ ПО БНТ...ОТ УЛИЦАТА ХОРАТА МЕ НАРИЧАТ ГЕНЕРАЛ, ЗНАЧИ СЪМ ГЕНЕРАЛ, ВИЕ ТОВА ЧУВАТЕ ЛИ ГО- НАРИЧАТ МЕ ГЕНЕРАЛ, ЗНАЧИ СЪМ ТАКЪВ...малий тоа изпраще!

103

Анонимен

преди 1 седмица

Борисовите сектантивичета!

102

Боби

преди 1 седмица

Възраждане са по-амбицирани да управляват директно и да получат мандат отколкото Величие, които още не знаят къде се намират и кой ги прати в парламента след като мястото им беше под 4%.