115

kkk

преди 1 седмица

стойте си извън ЕС... какъв е проблемът ? Тия приказки са за вътрешна консумация, че лошата България ви стои на пътя. Всеки, който познава македонците, знае че са рязко изостанали, мирогледа им стига до Гоце Делчев и живеят в миналото, сърдити на всички съседи. Сърбия и Македония нямат място в ЕС към момента. Да си правят съюз с Камчатка

114

димитър

преди 1 седмица

Ти си просто един червей и то мазен ,сръбски .Това е истината .

113

Анонимен

преди 1 седмица

До Христо Христов 3000 5000 10000 все тая

112

Анонимен

преди 1 седмица

До Македонец Това е плана на НАТО от 1878 г. когато разделят бг.

111

Христо Христов

преди 1 седмица

До Анонимен/102 "Тогава и България връща ветото и иска исключвае на РСм от НАТО" - па да си иска бе... може и до 3000 година да продължава да си сика нещо.

110

Македонец

преди 1 седмица

Мицкоски изпълнява точно плана на Москва, Северна Македония и Сърбия да не са част от ЕС.

109

До gemini

преди 1 седмица

В българия идвал ли си? Някой да е гонил някого, който се чуства македонец? да го уволнявал или наричал нещо обидно?

108

Христо Христов

преди 1 седмица

До Не е баш тъй/109 "ГЕРБ се насадиха сами след като с помощта на ДПС свалиха правителството... " - мухаха, поредният наркоман, живеещ си в някаква си негова паралелна "реалност". Тиквата се молеше на Денков да не подава оставка. Това е факт. Другото са лъжи на мюретата на Посолството.

107

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Сърбия о НАТО са направило геноцит и етническо прочистване след 1919 г. в РСМ отива в графата както за арменския геноцит и няма как Мицкоски да иска че е някаква древна нация и се узакони претсъпленията.

106

Анонимен

преди 1 седмица

До gemini Има потписи от 1876 г. на Англия и Русия и Турция че Македония е САМО БГ населениое. Никъде не пище маке.

105

gemini

преди 1 седмица

До АнонименФакт е дека има 14 резолуции од Стразбург против Бугариа во врска со правата на Македонците но Бугариа наместо да биде пример за човечките права таа е се уште во 18 век.

104

Не е баш тъй

преди 1 седмица

До Анонимен 103: ГЕРБ се насадиха сами след като с помощта на ДПС свалиха правителството и пак трябваше да ходим на избори. Ще гледаме сега еквилибристиките на Бойко с правителството на малцинството. Как ще напазари още 5-6 депутата за да мине изборът в НС.

103

Анонимен

преди 1 седмица

Ей така се прави - какво ще ни дадете, за да ви влезем в европата.

102

Анонимен

преди 1 седмица

В България има повече 'македонци' отколкото в Северна мънкедония. Да дойде тук да ни обясни на глас, ама да си сложи каска и да си напълно панталоните с памперси.

101

Анонимен

преди 1 седмица

този българомразец е съюзник на враговете ни Сърбия и русия!

100

Зозо

преди 1 седмица

.........Мицкоски поиска промяна на Преговорната рамка с Европейския съюз................................. Хахахааааа, Мицкоооо... *** това го кажи В Брюксел :))))))))))) да те изхвърлят като мокро коте. Имаш подписани договори с Брюксел не с България. Едно време се казваше: "Дал си клетва оправяй се" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

99

Малко за политика

преди 1 седмица

И всичките тези уговорки за да не включат българите като етнос в конституцията на Северна Македония. Искат да им се обясни защо. А защо са включени другите - сърби, гърци, албанци и т.н. Има решение на ЕС какви са условията за присъединяване на Северна Македония. Ако се откажем от това, което е прието и започнем пак преговори, България може да загуби и това, което вече е договорено.

98

Анонимен

преди 1 седмица

Кирчо и Кокорчо ви насадиха, сега викат "Ний сми упузиция". Хаххаха. Ай оправяйте се сега с Северна М, ай оправяйте се сега с икономиката, ай оправяйте се сега с всички проблеми... Умнoкpасивитета от жълтите павета закопа държавата.

97

Анонимен

преди 1 седмица

Тогава и България връща ветото и иска исключвае на РСм от НАТО.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Сръбски под-логи