38

...

преди 1 седмица

Дали с подкрепата на Китай, Северна Корея и Виетнам, иначе всички руснаци живеят в запада, що ли избират тези държави?

37

Българин

преди 1 седмица

До До 35 Мечтата на всички руски петоколонници и техните господари, които громят Запада е да прецакат колкото се може повече хора да живеят в мизерията на "руский мир" докато те се ширят в западен лукс. Беше вяро и за режима отпреди 89та, когато по резиденциите на БКП всичко беше със западно оборудване и стоки, важи и за Северна Корея, в коят севернокорееца яде трева, докато Кимчо се вози в ултралуксозен Мерцедес и пие коняк за по 3000 евро бутилката докато им разправя басни.

36

Беллингмуле

преди 1 седмица

От достоверни източници е известно, че Пригожин и Уткин сега са изпратени да изпълняват бойни мисии в Африка, в страни, съседни на Централноафриканската република, за деколонизация на потиснатия африкански народ.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Не е сам!

34

До 35

преди 1 седмица

И да оставим копейките да се радват на европейските блага тук ли?

33

Хехе

преди 1 седмица

Той Чаушеску също беше всесилен,и с подкрепа от 99%! А се оказа до стената пред наказателния взвод..

32

Перниканец

преди 1 седмица

Сега ликуват българските чебурашки, които обичат Путин и ракията повече от майка си.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Бунта беше инсценировка. Иначе Путин сега е по-слаб отколкото беше в миналото, защото силата му отслабва с всеки изминал ден. Колкото повече техника губи руския фашистки режим, толкова по-слаб става.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде вече Всички Украинско Подкрепящи ги българи.Дс се Записват за фронта в Украйна и ни Освободят от присъствието си! Не ми дреме Нито за тях,нито ,а Хохлия " Украйна"!! Хохлия Ке се Затрие!! Руснаците Ще я Затрият!!!!!!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Нал Русия са разпадаше...

28

Анонимен

преди 1 седмица

Бая глупости и алогизми е издрънкал. 1) от къде знае, Пригожин е бил убит? Ако всяка самолетна катастрофа е убийство, какво правим с боингите? 2) как така гражданите уж не подкрепяли войната, а в същото време поздравяват частната армия която токущо е превзела Бахмут? Нали пропагандаторът не си мисли, че сме американци, които помнят 3 дена?

27

До 29

преди 1 седмица

А ти що лежиш пред клавиатурата, а не се биеш в името на ботокса

26

Слава Путину !

преди 1 седмица

Няма по-голям НАТО-вец от Путин - Столтенберг ряпа да яде... - Путин обедини и консолидира организацията, увеличи държавите членки с още две, а границата между Русия и НАТО се увеличи с 1 300 километра засега... Изби цялата си редовна армия и натори с нея украинските полета... Показа на целия свят каквo реално e новия ZФашизъм.. Поради това мисля, че заслужава някакъв орден или медал за заслуги...

25

1

преди 1 седмица

Еди път-нямат оръжие. После-заплашвал Цяла Европа. Един път-пада от власт. После-недосегаем е. Последно кво?

24

Анонимен

преди 1 седмица

Защо тукашните укри , които много мразят Путин не са на фронта да се бият срещу него, а се търкалят по плажовете??? Или не го мразят??? Или повече им харесват парите които излизат от нашите джобове и влизат в техните депозити ?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките не си взеха поука от съдбата на Пригожин.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Дете пита баба си:- Бабооо, а кой е Джо Байдън???- Това, мило е четвъртият президент на САЩ по времето на Путин...

21

Анонимен

преди 1 седмица

Русия, която предлага край на войната, ще стане основният миротворец в очите за международната общност, а нейният президент Владимир Путин може дори да получи Нобелова награда за мир. Това каза в интервю за киевския журналист Василий Голованов бившият съветник на президентската канцелария Олексий Арестович, който избяга от Украйна след уволнението на главнокомандващия ген. Валерий Залужни.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Ама, "Яздещият мечки" как само изцапа памперса като видя няколко наемника на път към Мацква!!! Даже магистралата разкопаха. Комедия. Представям си немците, ако тръгнат с леопардите. Ще се омаже до ушите с кафяво.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Пригожин може да е жив. Също като Ружа.