126

преди 15 години

Е как да си купи, девиза на комунистите е " Шамар да е, на аванта да е !!!" !!!

125

fen

преди 15 години

Недопустимо е да се узурпира институция като Столична община и да се експлоатира като партийна платформа. Вместо да се пишат глупости и Столична община да се занимава с пропаганда, нека се занимава с реалните си задължения да се засаждат дървета, да се помисли за повече зелени площи, да се оправи околовръстното да се осигурят НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ за живот на всички нас ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ. НИЕ ВИ ДАВАМЕ ПАРИТЕ СИ И ИСКАМЕ ДА ГИ ХАРЧИТЕ ЗА НАС ТЕ НЕ СА ЗА ВАС

124

преди 15 години

Абе колко струва този клип и показването му по тв ??? Ха да видим сега премиера, като е за откритост, дали ще го каже ??????? Браво Бойко, с теб сме !!!

123

pepo

преди 15 години

Защо качилият се в движение Ламбо не си купи билет в трамвая за никъде?

122

Ani

преди 15 години

Жалко клипче, жалки актьори и голям БОБИ!!!

121

преди 15 години

По повод питането до КАТ дали Станишев има книжка за трамвай, БСП отговаря, че Станишев само е симулирал, че управлява трамвая...така както и държавата.

120

преди 15 години

добро чувство за хумор показва бат Бойко, евала

119

преди 15 години

Sergey, tuk sa i ideite, i mechtite, i nelecuvanata hipertonia, po-nadolu e glad, a otzad - smrad. Nyakoy da e vidyal kuche da lae tramvay?

118

жоро

преди 15 години

пожарникарчето дето нито пожар епалило нито пожар може да загаси съвсем се оля .Сигурно ако пак има земетресение в София ще е от треската дето го тресе щом види Сергей на снимка.

117

ще си я подари

преди 15 години

Ще ме изплашиш,че я карам без книжка,ще друса малко повече от такъв шофйор,ама на него всичко даром му идва.Тия цяла България извън пътя изкараха,че света ли ще им се опре.

116

преди 15 години

007, определен си, приятелю... то тоя форум е в син сайт, със сини новини, вероятно най-активно ползван от сините му "журналисти"... не е важно да мислиш, важното е да си син

115

преди 15 години

Е този клип е върха на простотията-срам голям!!!

114

007

преди 15 години

... по логиката на Бойко отдавна трябва да са в затвора за ролите си в Джеймс Бонд. Но форумът получава оргазъм всеки път когато някой се изкаже срещу комунистите. Спокойно, не се хабете толкова... Ще си го изберете този бодигард на демократичната мисъл за премиер и всичко ще потръгне.Предполагам това изказване вече ме определи като комунист във вашата богата класификационна система.

113

Валентин

преди 15 години

Сигурно Сергей има книжка за ватман,колкото Том Круз за пилот изтребител/Top gun/. Не се учудвам на броя *** смеещи се на плоския хумор на тъпия кмет,без тях той никога не би станал такъв. Видно е че общината работи,а не се занимава с глупости!

112

преди 15 години

Кой е тоя Кирил Добрев? Това не е ли оня дето го хванаха с много мангизи от Сърбия? Не го ли съдиха тоя? Много ми е интересно как такива особи са в ръководствата на партии. Мен ако ме гепят, то няма и как де, щото не съм от техната боя, ама по бързата процедура и айде за пред Брюксел ще ги отлежа и неговите годинки.Колкото до хубавото Наде, то кара самолет в чужбина другарю Кирил Добрев.Колкото до клипчето понеже много Ви наплюха, а Бат Бойко елементарно Ви се подигра е по-добре да си замълчите.Жалко, ако наистина този Кирил Добрев е син на Николай Добрев, който поне изглеждаше достоен човек. Явно семката е с друг ген - "ГЕПИ".

111

Бай Спиро (горскио)

преди 15 години

То верно, че цялата история е смешна. На кого обаче му пука, че партията има конгрес та чак по телевизията го рекламират. Освен това, сега като знам, че има конгрес, какво мога да направя. т.е. какъв е смисълът на цялата история. защо се харчат пари за глупости?

110

шехиризада

преди 15 години

Яз съм яка кака, но съм и яка комуниска. Много ме кефи клипа. Браво, Серги, сладурче си ни ти!

109

преди 15 години

Батман срещу Ватман

108

ива

преди 15 години

агенция Фокус: "Явно клипът за 47 конгрес на БСП предизвиква страхотен интерес, защото в последните три дни се говори само за него. Съжалявам, че партия ГЕРБ не могат да направят такъв клип, тъй като няма бронирани трамваи. Ако бъдем специалисти нека да попитат Ръководство Въздушно движение Надежда Михайлова как е карала самолет и дали има книжка, защото тя преди години беше карала самолет. Така Кирил Добрев, депутат от БСП, коментира пред Агенция Фокус разпространената от Столична община позиция, че ватманите в София са квалифицирани. Трамваят в клипа се кара от служител на Трамкар и това може да бъде доказано със снимки. Ватманът хареса премиера и си направи снимки с него, обясни още той. Кирил Добрев изказа благодарност на пресцентъра на Столична община за проявения интерес към клипа за предстоящия конгрес на БСП. Пресцентърът на Столична община така и така харчи парите на данъкоплатците, а те не всички са гласували за ГЕРБ, ще им дам следните инструкции. Нека да проверят в интернет колко колеги на Бойко Борисов от Европа и от света са откривали нови линии или станции на метрата и така символично са участвали в подобни клипове. Явно нивото на Столична община е друго, затова нека да проверят дали пожарогасителят в трамваят е изправен и дали е пълен, каза още Добрев. "Абе, г-да управляващи, вие съвсем по махленски, а????? Де засрамете се!! Толкоз ли свършиха проблемите на държавата, че с такива глупости ни занимавате вече трети ден!!!! Явно това е най- важното за вас.......***.......

107

niakoi

преди 15 години

Добре, че не са гледали някой клип в който да се извършва грабеж, че и условна присъда да не отнесе главния герой. Тук малко прекалиха с атаките преди избори