154

Хмм

преди 1 седмица

То, както е тръгнало и Русия ще влезе в ЕС, заедно с вас. А, ти си оправяй фронта, че тероризмът, винаги в историята е бил обречена кауза.

153

Анонимен

преди 1 седмица

17 100 000 кв.км е площа на Русия. Та искам да попитам: Колко оръжие му трябва на Зеленски, за да унищожи цялата площ и колко време му трябва, за да има някакъв резултат? Ако не може да отговори точно, защо да си хабим средствата и времето?

152

жорето

преди 1 седмица

Тоя що не си пие белото нейде по островите, а продължава да трепе народа си /справка - колко укри са убити този месец?/

151

До 174

преди 1 седмица

Айде бе нормално,а щом в Русия уж могат да се правят фалшиви избори ,що в Украйна не може ,даже нашия Наколенков нали ходи в Украйна може да го научи как се прави ала-бала демократично

150

До 174

преди 1 седмица

Ти тук си свикнал на изборни фалшификации и затова си мислиш че навсякуде е така.

149

Анонимен

преди 1 седмица

Конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн: - Представете си, ако Русия, използвайки руски сателит, използва касетъчни боеприпаси, за да удари плаж във Флорида. Единствената граница, която американските военни трябва да защитават, е нашата собствена граница, а Конституцията изисква федералното правителство да защитава щатите", написа тя в социалната мрежа Екс, коментирайки съобщението за атаката срещу Севастопол

148

Анонимен

преди 1 седмица

До 167: ето ти още едно доказателство, че путлероджендърите са фашисти и нацисти, даже копират от тях "специална военна операция" под претекст,че ония другите са ги обстрелвали, а реално преоблечени командоси са нахлули в чуждата територия и са стреляли от там по празни позиции. Слава на четвъртият нацистки райх Рашистан, хайл Путлерини, хайл Путлерини.

147

Анонимен

преди 1 седмица

До 170: нормално е в страната агресор на чиято територия не се водят бойни действия да може да а си направи фалшиви избори за да създаде илюзията поне пред колхозниците, че джуджакоджендъра е легитимен.

146

Анонимен

преди 1 седмица

До 167: Абе то и Нацистка Германия не обявяваха война на Полша когато нахлуха ама ето на, целият свят го знае като началото на Втората Световна Война. Това, че путлерофашиста не му стиска да го нарече с истинското му име не означава, че не е това. Все пак имаш чужди демонопоклонници, сибирски канибали, московски сатанисти и всякаква друга *** която нахлува на орди през границите ти, опитва се да изяде или отвлече в робство населението ти, пали земята ти. Та какво е това? Не е ли война?

145

До 169

преди 1 седмица

Верно ли така трябва?

144

До 165

преди 1 седмица

Ами и Русия в такава обаче избори имаше ,а бункерният клоун не ги проведе ,щото тия дето дават кинтите ги е страх от тях да не би украинците да изберат нещо друго

143

Анонимен

преди 1 седмица

така е, трябват далеконойни оръжия! Да чукнат петолъчката на кремл, че мужиците да започнат да се събудят и да хванат за гушата фашиста путин!

142

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 165 Украйна е във Военно положение. Война обявена Няма.

141

До 165

преди 1 седмица

Няма обявена война .

140

До 164

преди 1 седмица

Кой той? Кви бункери?

139

Анонимен

преди 1 седмица

До 160: пък и Украйна е в състояние на война, избори не се провеждат когато вражески орди напират да изпепелят държавата ти.

138

Анонимен

преди 1 седмица

До 160: защото пък бункерният гризач е легитимен? Избори с 1 кандидат и 2 бушона, избиратели блъскани в урните от заптиета с калашници, 120% избирателна активност и 150% гласували за колхозника? Много легитимен и той.

137

Анонимен

преди 1 седмица

Ама нали е велик що иска няма ли си свой,а той и войници вече нямал о търси едни 500000

136

Анонимен

преди 1 седмица

Живее си още с "победите" като се почне от Мариупол, Волноваха, Лисичанск, Бахмут, Авдеевка, Соледар...скоро и Харков...Дали въобще проумява какво се случва със страната и народа му.

135

Анонимен

преди 1 седмица

И в качеството си на какъв се изявява, след като мандата му изтече преди месец и половина....и кой ще го приеме на сериозно.