33

Анонимен

преди 1 седмица

Руският лидер разказа и за пътуването си до КНДР на 18-19 юни. След визитата той не изключи доставката на високоточни оръжия за Пхенян.

32

11 месеца

преди 1 седмица

11 поредни месеца спад на производството в Германия.

31

Варненец

преди 1 седмица

до 40 Ей, смеееешник, ти ли ще ми говориш за грамотност? Ти който започваш изречение с малка буква и ти който не знаеш, че след препинателен знак се оставя интервал? И "Бе" няма в книжовния език. Това е обръщение в разговорния език. Предимно използвано в западна България. Ние в източна използваме "ве". И в Кайсиева градина отдавна не живеят римляни, смеееешник. От поне 1990-та година. Разбра ли веее, смеееешник? Още преди 30 години си продадоха апартаментите и някои от тях отидоха в Максуда.

30

Анонимен

преди 1 седмица

След Украйна следва разпад на ЕС и НАТО. И какво правим тогава.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Единственият вариант е Свинският Триумвират! Ще ви управляват трите прасета Боко, Тошо и Пеевски! Сега ви управляват само три прасета, но утре ще станат милиони! Слава на Големият Прасешки Райх! Квик Хайл!

28

Пълен Кретен

преди 1 седмица

Като излезеш от ЕС и НАТО къде ще отидеш? При държавите от третия свят ли? НАТО и ЕС ли са виновни че вие сте некадърни? НАТО и ЕС ли са виновни че народа продължава да избира ГЕРБ и ДПС начело с доказани престъпници и корупционери санкционирани по Магнитски и със запорирани сметки в чужбина? Кой е виновен? Защо все търсите проблема някъде навън?

27

Анонимен

преди 1 седмица

До 27 какъв варненец си ти бе ромче,щом живееш в кайсиевата градина ,научи се да пишеш грамотно,не с пише вее,а се пише бее,това показва че си със сини устнички.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Коцето има сини венци и виолетова кожичка под ноктите! Наследник на комунист - крадец на катъри!

25

Анонимен

преди 1 седмица

A с какво право и на какво основание четвъртата партия, с по-малко от 1/6 депутати, иска мандат и право да упралявала държавата???

24

Анонимен

преди 1 седмица

Тия в парламента дали са добре изобщо и освен да получават големи пари за никоправене нещо друго интересува ли ги НЕ работят но получават пари ДОКОГА ТОВА И ЗАЩО СЕ ДОПУСКА

23

Анонимен

преди 1 седмица

до 30 И защо е настъпал мотиката? Би ли ми обяснил?

22

Бургаски кебап

преди 1 седмица

Провеждаме референдуми за еврото, за НАТО... Е, за Това ще подкрепями массово Възраждане.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Костя, спри да си мечтаеш за невъзможни неща. Въпреки, че мечтите са безплатни, все пак от време на време слизай и на земята. Русофилите в България са по-малко от 15%. Дори и да спечелиш избори, което няма как да стане, с кого ще се коалираш?От теб всички бягат като от прокажен.

20

Примирен

преди 1 седмица

Ми хубаво.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Рублата неочаквано укрепна силно след санкциите. Руският валутен пазар преживява известен "санкционен шок" след последните опустошителни санкции на Ада. Само че вместо да отслабне, рублата показва неочаквано укрепване. Ситуацията започна да прилича на 2022 г., когато рублата се засили силно след началото на СВО в Украйна.

18

Д

преди 1 седмица

Е съм гласувал за тях,но в случая е много прав

17

Варненец

преди 1 седмица

до 15 Смеееешник, даже не знаеш къде е живял Костадинов преди да се премести в къщата си на Звездица на варнеското езеро. Живеееше във Варна кв. Вл Варненчик, и конкретно в кв. Кайсиева градина в 210-ти блок. Аз съм от 214 ти блок на 100 метра от този блок. И все още посещава родителите си в този блок на седмица две. А град Аксаково е на 3 километра от този блок. Разбра ли веее, смеееешник?

16

баста.

преди 1 седмица

Всички следващи избори партийте да си ги плащат сами,а също и на избирателите за да гласуват за тях.Да не разиграват данъкоплатеца и суверена с безмисления си инат и игрички и да харчат парите на народа.

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Има само един вариант и той няма нищо общо тия два варианта на Костадинов. Вариантът е всички до един политици да се откажат от политиката,защото са една и съща мафия. Да се премине към случаен подбор на хора от народа...българският етно-генетически народ,които да бъдат възпитани от американски политици....американски политици,юристи,икономисти ,финансисти,които да получат десетгодишен мандат и възстановят държавността в Родината ни. Човек се учи от способните,а не от аматьорите.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Копира от Борисов. Същото го каза Борисов още в деня на изборите.