25

Анонимен

преди 1 седмица

Продажен човечец с дребна душица! Добрев и гергов подкрепени от Радев поне водиха битка и накрая ги напазаруваха такива псевдолидери като него и зафирчето. Сега готвят човека на ДПС Стойнев за лидер и после излитат

24

баба мара

преди 1 седмица

това не е новото ръководство това са пажовете на нинова които тичаха да се сниматзад нея по снимките никаква промяна не е това лицемерие на макс нови изборинаесен

23

Малоумни при

преди 1 седмица

Нинова и пак толко зле при тоя...Кви удари по Русия и БГ войници в Украйна бе Ментак....

22

Анонимен

преди 1 седмица

Нали Киро и Корнела се кълняха как не сме пратили но накрая се оказа парите са най-важни и бяха пратили?

21

Анонимен

преди 1 седмица

Евроатлантическо БСП, супер края му се вижда, всики гласове при Възраждане!

20

123

преди 1 седмица

Пропускате една важна цел: помощ за Русия във войната срещу нацистите в Украйна...

19

Василев

преди 1 седмица

Нинова я спуснаха от задкулисието, притаили дъх ченгетата започнаха да се превръщат в олигарси с престъпно трупане на капитал!А Нинова им осигури комфорт и спокойствие!В цяла Европа хората на наемния труд се скъсаха да протестират , цели сектори стачкуваха, а нашата Нинова си бараше катеричката и си къткаше синчеца в САЩ!Това ако е лява партия, то аз съм космонавт летец!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Давате отбой Гуцанов..едва скалъпихте 9 процента,другите избори сигурно по малко....давате заден....позната история...

17

Само лозунги

преди 1 седмица

Войната ще продължи, докато не проведат в Украйна избори за президент и не изберат легитимен. Иначе няма кой са подпише примирие - каза го Путин. Или ако от Украйна остане само Лвов- град държава под полски протекторат. А ние сме задължени, като страна от НАТО, да доставяме оръжие на Украйна.. Никой не направи нищо против това, освен Орбан. А да видим като са против оръжието, може ли те да накарат правителството ни да си оттегли задължението от НАТО.

16

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Кака докара бкп до състояние на кома. Тези ще ходят при магнитире да се молят да ги вземат, защото на следващи избори - при Стефка Яневица , гълъбица

15

Ммда

преди 1 седмица

Отдавна вече в политическото пространство има място за нова лява партия. Това едва ли ще е БСП. Тези така се омазаха в "кафяво и рядко", че наистина се чудя как има хора които все още гласуват за тях.

14

АМОН

преди 1 седмица

До НИМРОД Грозно медийно мълчание за изтеклите 30 кубика радиоактивна вода, за това, че ШЕСТИ БЛОК на АЕЦ е компрометиран!! БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРНОБИЛ Е РЕЗУЛТАТ ОТ АНТИРУСКАТА ПОЛИТИКА ДОВЕЛА ДО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА С РУСНАЦИТЕ И СКЛЮЧВАНЕТО НА ДОГОВОР С УЕСТИНХАУС!! Честит ви нов Чернобил!! Вече на българска земя!!

13

Анонимен

преди 1 седмица

Старото БКП с шеф Импексова продаваше бг оръжие на Украйна за милиони левове, импексова беше лично облагодетелствана. Новото БКП сега заявява че спира тази практика или по принцип го казва, защото трябва?

12

Христо Христов

преди 1 седмица

БСП са също толкова българоубийци като атлантика Соломон Паси. Неслучайно атлантикът Соломон Паси заедно с евроатлантика Александър Йорданов гласуваха 1990/1-ва година да няма лустрация на току що преименуваното БСП.

11

Пожелания към БСП

преди 1 седмица

Дано по-скоро партията на червената руzка zган изпадне от парламента.

10

Закривай окрайна!

преди 1 седмица

Вън наглите окраинци!

9

Христо Христов

преди 1 седмица

При старото БСП българско оръжие стреляше по българите в Украйна. Факт.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Закривай, аман от комунисти.

7

Христо Христов

преди 1 седмица

БСП сакато цар Борис... Историята обаче учи,че това не помага.

6

НИМРОД

преди 1 седмица

Вместо да ни занимават с тези недоразумения , нека кажат КАКВО СЕ СЛУЧВА В АЕЦ КОЗЛОДУЙ!! Според проф. Касчиев аварията няма аналог в историята на АЕЦ Козлодуй!!! ИЗТЕКЛИ СА 30 КУБИКА РАДИОАКТИВНА ВОДА, РАЗХЕРМЕТИЗИРАН Е РЕАКТОРА!! Задава се нов ЧЕРНОБИЛ но вече на българска земя!! И ОТНОВО ПАРТИЯТА ГЕРБ МЪЛЧИ!! Мълчат и послушните медии!! А НИЕ ??? Нас куетата ни яли!!