193

чети внимателно

преди 1 седмица

В Бг един за да е добре (с пари), други са зле (обеднели или бедни).

192

Анонимен

преди 1 седмица

До До 191 от Берлин Искате ЕС и $ От какво се оплаквате тогава нали е сега така. Сички са евро а не са бг вече.

191

Анонимен

преди 1 седмица

До 193 .. Дай и да им спрем пенсиите на твоите родители , да им спрем здравното обслужване , наказание понеже са отгледали предатал.. Да видим как ще ги издържаш и кой кой издържа...

190

До 191 от Берлин

преди 1 седмица

Мислиш, че ние имигрантите сме предали България? Незнам аз издържам двама пенсионери и инвалид от 20 години за които държавата България няма пари..Освен това 70% от българите, които живеят в България даже не гласуват, защото не припознават тая държава като своя и са предали себе си и децата си така!

189

инженер

преди 1 седмица

Учих в Германия бях 3-ти курс , но когато дойдоха тълпите с бежанци , в техническите университети взеха да учат странни студенти черни афринакци с привелегии .. Бих си камшика със скороста на светлината към България.. И много се радвам че съм взел правилното решения.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Такава е съдбата на предателите наричаща себе си емигранти..

187

До 189

преди 1 седмица

Така е но то пропадне ли Германия и ЕС пропадна! Цялата еврозона и ЕС се крепи на Германия и тейната индустрия която си отиде в САЩ и Китай поради скъпи цени на енергия, бюрокрация, санкции и зелена идеология!

186

Анонимен

преди 1 седмица

До Берлин Щом ненците бегат от Германия тая държава е пропаднала. Както и бг.

185

Берлин

преди 1 седмица

Хора не се карайте, цяла Европа потъва икономически..ЕС и Германия си направиха харакири заради САЩ :(Изберете страна с хубава природа, храна и климат, че политикоикономически в цялото ЕС е много зле и няма да стане по-добре скоро без ресурси от Русия и Китай..само ще се изолира Европа политически и икономически от света по желание на САЩ!

184

Анонимен

преди 1 седмица

До Мухахаха 1 "успел" Стоичков колкото за реклама да тръгне народа да се изнаса и после стават робе щото запада им требват само робе да бачкат на техните богаташе.

183

Мухахаха

преди 1 седмица

Я напишете за сравнение колко по-добре живеят българските "свободни" работници и как въобще не слугуват и какви огромни заплати получават. Или то така ще лъсне пропагандата и истината че в България единствените които останаха да робуват на нашенските мутробизнесмени са изпаднали тайландци и пакистанци и че всеки който научи поне пет чужди думи хваща пътя за терминалите на летището. НИКОГА НЕ ПИШЕТЕ ЗА УСПЕЛИТЕ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА... щото всички ще избягат .

182

Берлин

преди 1 седмица

И мен ме е срам, че работя! Отивам на обедна почивка в паркчето, 20 украински мъже и три оени се припичат на слънце и хранят патиците! Едни такива едри здрави мъжерелакс! .а аз горката след 30 мин отивам обратно на работа да ги издържам..Туй не значи че ще се върна в България на ШишиБоко де, по скоро искам да емигрирам в Унгария или САЩ!

181

Берлин

преди 1 седмица

В Германия се ходи от 2015 само като бежанец а не като работник!! Бежанците нелегални и украинците изкарват 4600 лева на месец!! Без да работят! Гледат си еврото по футбол, пият бира и касират 2300 евро! Пълно с украински дезертйори дето те искат да работят и тях хич не ги е срам!

180

Анонимен

преди 1 седмица

ами спомнете си концлагврите, ако можеха щяха отново да ги открият, немците карат на социал, а робите от източна Европа го осигуряват, защо беше нашият майдан по времето на Коство, стотици хиляди безработни трябваше да отидат в Германия, но в училище се учи английски и младите отидоха в САЩ и Англия, а възрастните в Гърция, Испания и Кипър, че е топличко, а майданът в Украйна, нали Меркел признава че нямали намерение да спазват Минските споразумения, ами "Welcome refugees" през 2015

179

Берлин

преди 1 седмица

На Германия не и трябва работна ръка!Само бежанци на социална издръжка! Ако и трябват пари увеличава данъците от 50% на 90% от заплатата и пенсионата възраст от 70 години на 100 години! Така е то в Германия :(

178

Наблюдател

преди 1 седмица

Щом прочетох DW спрях да чета. Значи статията е за хора, които не са били в Германия.

177

Берлин

преди 1 седмица

Така е, ако не са черни африканци или украинци, които взимат 2300евро социални помощи на месец да те идват! В Германия не си струва да работиш!

176

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Що знаещите и можещите реват тогава че немат робе. Нали са можещи или некой друг требва да им бачка.

175

евро въпрос

преди 1 седмица

В Германия прегазват ли хора на пешеходна пътека ??

174

Анонимен

преди 1 седмица

Върнете се, за да ви управлява Свинския Триумвират - Пеевски, Боко и Тошо. Ще сте роби на цяло стадо прасета. По-добре отидете в Северна Корея, там ще робувате само на едно прасе,Ким Чен Ун. А в Чалгария ще робувате на цяла свинеферма. Ще се чудите кое прасе по-напред да угоявате.