68

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 66 Бедните руснаци не пият по луксозни места - нямат пари за достатъчно питиета. Купуват си от евтиннмагазин и пият по пейки в градинките. Затова не си виждал. Богатите пият на Лазурния бряг, в Монако и т.н. Не идват на нашето море. Сравнението ти е неуместно. Ти през соца как поркаха по заведенията за наша сметка, бедна ти е фантазията.

67

Анонимен

преди 1 седмица

До 62. Извинявай приятелко! И аз живях там достатъчно дълго и сега периодично ходя. Моите впечатления са съвсем други. Познавам доста хора, които изобщо не пият. Не искам да се обиждаме, но се натрапва мисълта "подобното привлича подобно".

66

Анонимен

преди 1 седмица

Жалко че русофила не знае грам език и не може да гледа нецензурирано ютуб съдържание. В Русия нещата извън Москва и Петербург за изключително ЗЛЕ. Мизерия, бедност, кал до колене, алкохолизъм, безработица, режим, оцеляване. Не ги гледайте парадите на площада, гледайте как живее обикновения руснак. Тъне в калта и мизерията.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Абе аз не знам колко пият руснаците ама на морето много рядко съм виждал пиян руснак или рускиня,но затова пък англичани и англичанки ос.ра.ни в буквалният смисъл на думата дал бог...

64

Анонимен

преди 1 седмица

Тука щот не пием.....нееее, нищо не кусваме! Никакъв алкохол.....НИКАКЪВ! Такива трезвеници като нас няма! То няма и за какво да пием.....у нас всичко е цветя и рози, мед и масло! Такова благоденствие, и такива щастливи хора няма никъде! Аз даже като ми се препие, и си казвам, ааааа НЕ! Пеевски не дава....!

63

Анонимен

преди 1 седмица

До 57 Потвърждавам. ОпиСкани е меко казано. Най-често са ос.ра.ни, но дори не се усещат. Затова жените им ги бият. С пълно право.

62

Анонимен

преди 1 седмица

пиенето "е радостта на умните и мъдри хора. Глъмчовците не пият.

61

До 55

преди 1 седмица

До Анонимен"Ти си болен бе, приятел. Всичкия този ужас, който си описал, в кой филм го видя?" По-скоро приятелка. Знам го от първо лице, дълго живях там и все още често посещавам тези земи. И аз бих искала да е филм, ама за съжаление не е.

60

Анонимен

преди 1 седмица

А с каква цел е публикуван този научен материал?

59

Кирил

преди 1 седмица

Горките хора. То това живот ли е? Какво друго им остава освен да пият?

58

Бидон с деменция

преди 1 седмица

независимите анализатори на американска издръжка стигнаха до извода че и всички украинци да загинат във войната, което е неизбежно, за сащ няма да е голяма загуба, но демокрацията ще спечели.

57

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 50 Да. Яко пият, едва ги качват в самолета за обратно. Пълзят. Но: го правеха само през уикенда, факт. През другото време не пият. Така се "развличаха". Тяхна работа. Обаче пияният руснак няма стигане. Той не ходи по луксозни заведения, пие пред блока или в най-близкия кабак. Там е страшно за гледане.

56

До 46

преди 1 седмица

До ГошоГошо, Гошо, веднага личи, че не си стъпвал в Русия или преднамерено сееш невярна информация, или са те развеждали само по Червения площад в Москва и Дворцовия площад в Питер (там алкаш няма да видиш). Пияндури там има НАВСЯКЪДЕ, като започнеш от околностите на магазините продаващи алкохол, до кварталните кръчми-забегаловки, чрез пейките в парковете и на спирките. Абе гъмжи насякъде - напикани, с разбити физиономии и в несвяс.

55

До 37

преди 1 седмица

Така е. Всички пият, даже от 50 грама се напиват испанците и германците. Руснаците не се напиват лесно.

54

Анонимен

преди 1 седмица

До 47. Ти си болен бе, приятел. Всичкия този ужас, който си описал, в кой филм го видя?

53

Анонимен

преди 1 седмица

Ся па туй ли измислихте ? А у назе как е ? Всички ли сме трезвеници ?

52

Бидон с деменция

преди 1 седмица

най глупавата нация в света са украинците - умират заради америка, стоят гладни заради европа, загубиха територии заради англичаните и накрая виновни им били руснаците

51

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 43 Никой не оплюва рашките. Хората пишат истината. Кой ги е комебтирал, преди Путин да нападне Украйна. Той е престъпник. Тези, които го подкрепят, какви са? Божи кравички? Не си убедителен. Най-обикновен руски подлизурко или си руснак. Това е.

50

Мдааа

преди 1 седмица

А българките се разцепват по морето правят го все по често

49

Анонимен

преди 1 седмица

До 44. Извинявай, приятелю, но ти лично ли видя това? Това, което аз видях, и не съм го видял само веднъж, коренно се отличава от твоите представи.