79

хх

преди 1 седмица

Абе защо забравихте великия македонски герой Ристе Колумбоски, та нали той откри Америка.Пуснал се от охридското езеро по вардара и плувайки все на запад открил Америка.Ако не беше тоз голям фиромски герой нямаше да има ни САЩ ни Бразилия

78

Анонимен

преди 1 седмица

7). Херодот-I-57-Атиняните са по произход пеласги, които са сменили езика си, когато са били асимилирани от гърците. 8) Херодот-I-58-Гърците се превръщат от незначително племенце във влиятелен народ, защото са асимилирали много други хора. 9) Страбон VII-7-1-Данай доведе хората си от Египет. 10) Плиний VII-LVI-195-197-Данай дойде от Египет. 11 Херодот IV-190-Гърците имат същите погребални ритуали както и африканските номади.

77

Анонимен

преди 1 седмица

1) Херодот I-56-Йонийците са пеласки по произход. 2) Херодот VIII-44, II-56-Това, което днес е Гърция някога се наричаше Пелаския. 3) Плиний - IV-III.8-iv- Старото име на Пелопонес бе Пеласгия. 4) Плиний-IV-V-19-vi Аркадия бе наречена в древността Пелаския. 5) Страбон V-2-3-Пеласките са древен народ, живяш на територията на цяла Гърция. 6) Херодот - I-57-Пеласгийския език не е в икакъв случай гръцки.

76

Северджанъм

преди 1 седмица

Аххх,колоко жалко е да си Северно македоноид...Сега да се извинят на всички репресирани хора с българско самосъзнание в тази така наречена държавица,която е почти албанска.

75

Љупчо

преди 1 седмица

За да спрат историческите и геополитически претенции, България трябва да стане част от Македония. Всеки знае какво ще стане, ако един българец се изкъпе в душата - той ще стане македонин, - и това е цялото решение. Тогава Гърция ще се пукне от завист.

74

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 80 Гърците не са африканци. Името африка идва от римско време, а гърците са по-стари от римляните. Всъщност думата африка са я ползвали за региона на Либия и не се е отнасял за целия континент.

73

Анонимен

преди 1 седмица

В РСМ всичко е крадено от Гърция и България. Това са българи които говорят на български диалект и не разбират гръцки език а се опитват да си присвояват древногръцка история и каквото остане запълват с българска история. Някогашна Македония днес е част от Гърция както Спарта и другите области. Проблема на промитите мозъци в РСМ е че се мислят за македонци само защото някой им е казал че са родени в Македония. Българите превземат този регион от Гърция и няма как да са станали македонци.

72

Анонимен

преди 1 седмица

Гръцки съседе, аз съм много добре запознат с произхода ви, по-добре от теб дори. Истинските гърци от Африка. Вие сте данайци-негрици, хора съвсем различни от ахейците и пелазгите. Съвременните генетични проучвания потвръждават, че гърците са родници на етиопците, т.е. че гърците са по произход африканци. Прочети и научи произхода си! Не е нужно да се срамуваш, че предците ти са африканци. Не можа да намериш древен исторически извор, в който пише, че траките са гърци нали?

71

Зозо

преди 1 седмица

Двете най - малки книги на света са: 1. Македонската история, 2. Сомалийска готварска книга :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 1 седмица

До пияница мистик На диотизмът се отговаря с диотизъм. Иначе много добре знае, че е българска.

69

пияница мистик

преди 1 седмица

Добре че бяха македонците, че да ни дадат азбуката и да можем сега да пишем. Нали така, дрогаре? Поне вашия Вожд и Бог Пyтapaнкин така каза :)))

68

Анонимен

преди 1 седмица

Като съвременници на БЮРМ Боко Тиквата, Кондьо, Азис, Славчо и Емили Тротинетката са бюрмци.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Нали знаете как започват историите за Северна Македония? Нямало едно време ..

66

Анонимен

преди 1 седмица

Бай Гуньо също е чист бюрмец. :-)

65

Анонимен

преди 1 седмица

Коньо, Азис и Славчо Чалгарски са бюрмци няма спор.

64

факт 2

преди 1 седмица

ако не беше Желев македония нямаше да съществува

63

Анонимен

преди 1 седмица

Само Путин не е македонец! Монголец е!

62

факт

преди 1 седмица

по измислена история от македонската НЯМА !

61

Катя

преди 1 седмица

Мой е Александър Велики....

60

Анонимен

преди 1 седмица

Саргон Акадски също е бюрмец така да знаете. Бюррмец е строил пирамидите в Гиза.