246

Анонимен

преди 1 седмица

Президента може да даде мандат на шарлатаните. Не можачите. Шнорхели.

245

Реалността

преди 1 седмица

Групировките и олигарсите си имат партии. Война от улицата стана "мирна" война на политика и понякога по едно две показни убийства ако политигата забуксува.

244

Барба Ганъорис

преди 1 седмица

Може да са експерти бе... Славчо ,НО задължителн да са от ГЕРБ ! На Баце ти знаеш ли още като видя резултатите оня ден и твърдо знае че на есен ще има избори ,това всичкото е тупане на топката протакане мотане уж дава всичко за Бг. много отговорендимек --със тези номера баба ми е гонила византииците от площада !

243

Анонимен

преди 1 седмица

Корупцията и мутрите имат един баща- СДС! ------ И една майка - БКП.

242

Анонимен

преди 1 седмица

Сюлейман Гадорян. Язък че от Плевен. Яничарите.

241

Ильо Минатов

преди 1 седмица

ДСБ да се връщат към СДС вместо да изпират ПП с мелодрамни оставки.Скандали като организация "пудели",продажба на запорирани от американски съд имоти за милиони взети преди година за хиляди на посредничката за държавните винетки, ,границите и други видни афери-факти.

240

Анонимен

преди 1 седмица

Представете си възможна ли е подобна ситуация в съседна Гърция. Едва ли.

239

как само им повервах

преди 1 седмица

Едно време ВМРО ,Та Яне ,та Барека , та ПП та Слави-- те не че са лъжци ,те едно говорят друго правят и после ти обясняват ,че ти не си ги разбрал.... Кво ти дреме дали Герб ще си сложат назарян или не ? Ултиматумите на Бойко май вървят ? Кога бутахте ПП знаехте какво ще стане ,да се оправят бе нали е най --големия политик ,толкова е голям, че остави ! Все има някой Слави да му се подложи и после да изгори !

238

ГНЕВЕН

преди 1 седмица

Слави приключи с политиката!!!Силата му е в чалгата!!!Направи хубави песни ,но вече е на бунището на историята!!!Сбогом Слави!!!Вече никой няма да гласува за продажник и фалирал шоумен!!!За породен път бяхме измамени и предадени:СДС ,Царя ,ГЕП -Тиквата ,Подмяната и сега ИТН!!!Да живее Величие ,последен шанс да си запазим държавата!!!Иначе ставаме поредната краварска колония!!!

237

Анонимен

преди 1 седмица

Отговор на въпрост. Зависи продавача на шрнорхели от коя партия е етнос и прочие многоточие

236

Анонимен

преди 1 седмица

до 219, какво правителство, ИТН е на предпоследно място, с 6% само един процент повече от последните

235

Анонимен

преди 1 седмица

Вчера децата писаха по темата Една българка. ...

234

Изнервен

преди 1 седмица

И какво ви пречи да подкрепите също такова експертно правителство с първия мандат? Или защото ГЕРБ няма да приемат за премиер продавач на шнорхели?

233

Анонимен

преди 1 седмица

обещали са му сигурно, че ще му подкрепят "експертното" правителство с трети мандат, ама това не зависи от тях, президентът няма да даде мандат на ИТН, след това което каза марков излиза, че са упражнили натиск върху него, но той не се е поддал, но кукувците отстъпили, защото вчера два пъти гласуваха "въздържал се"

232

Анонимен

преди 1 седмица

Черно море ,шака рака де,на морето дупка ,зад славуна купка , чегъртаме бе, чегуртамееееееее !

231

Седесар

преди 1 седмица

Добре, ама кога ще се научат, че ГЕРБ е в коалиция със СДС? Защо толкова често пишете само ГЕРБ.

230

Анонимен

преди 1 седмица

ако е така, както говори, още вчера щяха да гласуват за назарян,имаше две гласувания, и на двете са гласували въздържали се, нито един не е гласувал за нея, нито един, освен това сами заявиха, че няма да гласуват за нея, нищо не ги оправдава, нищо, продажници, имам съмнения че това е лично решение на трифонов

229

долу ИИ

преди 1 седмица

Но НИЕ не желаем да ни управлява шестата партия??? Вие какви сте с тия 5 процента от 30 процента от имащуте право на глас, че да управлявате??!?!?!? Н О В И ИЗБОРИ!!!!!

228

Анонимен

преди 1 седмица

Някой би ли се доверил за каквото и да е на тази магистралка?

227

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 231 НЕ, САМО С ГРЪБНАЧНИЯ...