202

Анонимен

преди 3 месеца

Общо взето положението е срещнали се двама луди и разджуркват съдбата на света. Как пък до власта стигат все луди и комплексари, а свестнити хора после страдат заради тях.

201

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Китай и Индия не ги брой. Не са в "играта на дронове". Китай е дипломат, във войни не участва. В Индия е като Вавилон. Колкото народности - толкова наречия. Някои не са чували за Путин. Там не говорят руски, само английски. Иран знаят, че мръднат ли, някои комшии и Израел ги сгазват. Набързо си прибраха перките (дроновете). Е, то какво остана? Подкрепа на лаф и на дела не е едно и също.

200

:)

преди 3 месеца

Това зло трябва да се спре преди да е унищожило и някоя друга демократична държава. Каква агресия ги гони. НАТО буквално седи и нищо не прави, докато тоя превзема суверенни територии на Украйна.

199

Оффф

преди 3 месеца

Смешни малки некадърници.

198

Е?

преди 3 месеца

На Путин му трябват снаряди ,затова е там. Укрите се крият в лесозащитните пояси ,само яко бомбене трябва там

197

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 215 Другарю, видяхме, че в твоя Пхенян показват един и същ квартал от различни ъгли. Но никой не показва севернокорейско село или друг град. Нито кадри от фабриките и полето, камо ли видео. И знаем защо. Целта е да бъдат ловени шарани като теб.

196

Е?

преди 3 месеца

Надявам се Путин да е договорил едни 10 милиона снаряда и играта на дрончета свършва ааахахахахахсхсхахсхсххахахахаахахахах

195

Анонимен

преди 3 месеца

Под Азия се разбира Русия, Китай, Индия, Иран и Северна Корея. Като цяло тези страни изостават с технологиите, но пък имат ресурси. Изключение прави най-слабото звено Северна Корея, която няма нито ресурси нито технологии.

194

mne

преди 3 месеца

Среща на двама ***. Не му завиждам на Путин, щом до Северна Корея опира, явно положението не е розово.

193

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 211. Този си коментар не можеш да си го запомниш ли, та го преписваш непрекъснатон във форумите. Напиши си го на табела у вас и си го учи наизуст. Не знам кой се интересува от тези твои тъпни. Може би човек с ниско IQ?. Обиждаш форумците.

192

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Нали плюят по загниващи нацистки Запад, ама се возят в Мерцедес. Азиатска му работа.

191

Лошо иде демокради

преди 3 месеца

Ако бях на мястото на НАТОто, щях да се саморазпусна, докато е време.

190

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкаджиите са от военен стратег нагоре. То анализи, то изчисления... Всичко е много по-прозаично. Рано или късно Путин ще спре. Ким не му върши никаква работа, недорасъл *** е и го е страх. България няма да праща войници на никакъв фронт, не се налага. Каква Азия, кви пет лева? И Монголия ли ще воюва? А бе, това военните пенсионери, играйте си там шаха и таблата. Сега е 21 век. Това от старата ви школа са отживелици. Поне идете на квалификация, да му се не види. Никога не е късно за учене

189

Анонимен

преди 3 месеца

Ролята на другаря Ким в Тайван ще бъде да сдържа Южна Корея, а Китай сам ще се справи със САЩ. Това няма да е трудна задача за другаря Ким, защото Южна Корея е гъсто населена и там има около 20 атомни електроцентрали, а както знаем другаря Ким е най-твърдият и най-решителният млад човек на земята.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Идат шокиращи цени на тока.

187

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ако им отмени санкциите Северна Корея за няколко години ще задмине Южна Корея. Русия може да ги снабди с всички суровини, нефт и енергии и технологии които западът им е запорирал.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Китай прави най-добрите автомобили, вече превъзхождат немските по всички показатели. Китай започна да прави коли едва от 20 години, преди 20 години в Китай всички караха колела и ходеха с еднакви сини дрехи. Германия прави автомобили повече от 100 години, над 100 години опит и know-how в автомобилостроенето. Освен това в Китай няма политически партии, в Китай не се провеждат избори, в Китай няма демокрация.

185

Анонимен

преди 3 месеца

До 213 Спри да се излагаш повече.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Общо взето битката се очертава да е Азия срещу останалия свят. Има малки изключения. Япония и Южна Корея ги причисляваме към т.нар. Запад. Сърбия отива към азиатците. Едната страна разполага с ресурси, а другата страна разполага с технологии. Голямата въпросителна е Турция, досега го играят и с двете страни.