55

ключа от бараката

преди 1 седмица

Благодарение на холокоста Израел до сега е "усвоила"над 200 млрд евро от Германия!

54

Муахаха

преди 1 седмица

Еврейският Господ, на който много Белии Заблудени също се Кланят - бил създал Света за 6 дена - е ВисокоИнтелигентните ЧестнаЕврейска как го Измериха това, щото Ден - е Времето за което Земята се Завърта около Остта си - е как може да имаш Ден и Мерна Едитица за Време - Ден - преди да Имаш Земя?! толко им е Акъла, ама 2000 години вече Милиарди Излъгаха и то за Трилиони!!

53

ПроСоТо

преди 1 седмица

каква "хола-Коста",какви 5 лева?...Та евреитеса мразени и гонени от цивилизования свят хиляди години !..Случайност?

52

До Фют

преди 1 седмица

Яж си букакито в устата и не го предлагай на нормални хора! Гълтай

51

Анонимен

преди 1 седмица

ИИ явно е достатъчно интелигентен да отсее истината от лъжата!

50

Анонимен

преди 1 седмица

Що бе изкуствения интелект прави ли разлика между истината и лъжата защо се тревожат мошетата след като холокоста е истина.

49

Анонимен

преди 1 седмица

"След като за да си евреин майкка ти трябва да е еврейка зкак така има бели и черни евреи? Няма как бяла да е майка на черен и черна на бял." ...........защото и при арабите има бели и черни, нищо чудно, резън!

48

коза

преди 1 седмица

Холокоста - световно културно наследство!

47

Анонимен

преди 1 седмица

На Роман Абрамович кое му е семитското? Или на Зукербърг

46

Анонимен

преди 1 седмица

Deep Mind на ИИ се само обучава както от невронните си мрежи, така и от съхранените данни на компютър. За това може да се каже, че някой може съвсем умишлено да подава данни, които да провокират изкривяване на данните.

45

Анонимен

преди 1 седмица

До 46 Разбира се, че са приказки под шипковия храст. Още през 30-те в Ню Йорк таймс има уводна статия за избити 6 милиона. Това им е сакрално число. В Талмуда им пише, че като загинат 6 милиона ще станат господари на света. Има да чакат...

44

Анонимен

преди 1 седмица

Ако ми кажете нещо на въпреки сте антисемити.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Значи и аз съм семит щот съм бял със сини очи.

42

До Фют

преди 1 седмица

Ти ку чко плашлива, не си чувал за война с цел ресурси?

41

Анонимен

преди 1 седмица

Няма как да се стигне до истина след като на едната срана й е забранено да изложи аргументите си и е цензурирана, а твърденията на другата не са с доказателства. Ама примерно може да се докаже колко тела могат да се изгорят в Х брой пещи за Х време.

40

Казах

преди 1 седмица

Юдите са черните овце в арабския свят, също както покраинците в славянския!!!!!!!!!!

39

Фют

преди 1 седмица

Публикацията е добър сюжет за фантастичен роман, само фантастичен, не научно фантастичен. По тази логика, ако се отрече Холокоста, значи се отрича нацизма. А ако се отрече нацизма, тогава 27 милиона чебурашки за чий са били изтрепани. Та, имало ли е Холокост или само император Путин?P.S. Моля червените модератори да не трият коментара. Това няма да промени истинската история.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Разбирате ли, че физичеси невъзможно да се изгорят толкова милиони в пещите за толкова кратко време бе?

37

Анонимен

преди 1 седмица

МОН насърчава ИИ за училищата. Доколкото разбрах дори има програми за обучение на учителите как да прилагат ИИ в българските училища. Но това е риск щом може да изкривява историята или събития.

36

до 14

преди 1 седмица

е то само това да, едни в Канада бяха направили "Институт за Историческа Ревизия" и сигурно над 50 доказателства бяха изложили защо това е приказва и една от най-големите лъжи в историята. друг пример е костите-нямало,щото ги бири кремирали,само дето трудовите лагери имат по 2 пещи и преди 80 години тези пещи не са като сегашните ни модерни на газ, а на въглища и съответно, не могат да направят костите на прах за по-малко от 6 часа, сам си смятай при 2 пещи и 6 часа на труп, колко века за 6 Мил.