80

Кимчо

преди 1 седмица

За Нобелова награда по математика. Доказа в собствен експеримент, че западната наука е фалшификат, доказа че 1+1 = 1. Като към 1 капка вода прибавим 1 капка вода, не стават 2 капки а 1, само че по-голяма. Провъзгласен за вожд и учител на Корейския народ. Всяка прилика с предишни светли умове е случайна

79

Резил

преди 1 седмица

Ботокса докъде се докара - да ходи да се мазни на тоя, дето срещу него държа санкции 25 години.

78

Анонимен

преди 1 седмица

Путин: Или ще даваш боеприпаси на Русия, или си избери кое да бъде - на път с колата, с кинжала, или нещо в чая.

77

Помните ли рапъра

преди 1 седмица

Вася от Коледното Вип Московско парти дето всички бяха облечени тип Са.до ***.зо а той беше с чорап само на оная работа . Помните ли че се извиняваха и обявяваха всички и той и Киркоров за твърди Z.На него му пратиха призовка като наказание и стана ясно че е успял да избяга и да Стигне до Сащ и чака убежище .Какво лицемерие !

76

Анонимен

преди 1 седмица

Абе, какво става с членството на България в ЕС? България стана ли, стана ли вече България пълноправен член на ЕС?

75

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Корея може да се превърне във втори Китай.

74

Вика Кимчо

преди 1 седмица

Да му помага в Украйна, що 2 години запецна работата. Кирчо каза, ок

73

Анонимен

преди 1 седмица

Путин в речта си миналата седмица очерта един от основните приоритети за следващото десетилетие - освобождаването на Континента от военното присъствие на неевразийски държави, т.е. изтеглянето на американските войски от Континента - от Лисабон до Япония. И тук Северна Корея като стратегическа ядрена сила, наред с Китай, ще изиграе основната роля в този процес.

72

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Корея буквално е смазана от санкции. Русия може да я изправи на крака и да я превърне в нова азиатска икономическа и военна сила.

71

Путин Успя

преди 1 седмица

Създаде паралелен свят от диктаторски режими -Русия , Северна Корея ,Иран ,Беларус и Сирия . Нали за това се бореше за нов ред ! Честито на гражданите на тия страни и им пожелавам да успеят всичките в опитите си да емигрират на запад

70

Тъжна картинка

преди 1 седмица

Тези наистина удариха дъното. Малко е като в детските филмчета, където всички злодеи се обединяват... Имам чувството, че и да нямат стратегически интерес да имат добър контакт с държава Х, само като чуят от Кремъл, че там тъне тежка диктатура и всеобхватна репресия и смрад и веднага отиват да подписват военни споразумения с тях.

69

Анонимен

преди 1 седмица

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

68

Анонимен

преди 1 седмица

А нещо ще подариш ли на "любящия" ти народ, или само на Кимчо :)))

67

Има

преди 1 седмица

Хора у нас де са много зле, кой не вярва да чете "коментари"

66

До 62

преди 1 седмица

Като чуя някой да ми възхвалява другари и ми става смешно . И как точно Севрна Морея ще въздържи Южна ? А Япония и Австралия и Филипините кой другар ще ги въздържа ?

65

Анонимен

преди 1 седмица

В Русия вече се заговори да се построи малък тръбен нефтопровод през границата със СК.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Русия все още спазва санкциите срещу Северна Корея. И сега ако започне да им доставя нефт и суровини и всичко от което се нуждаят, Северна Корея ще извърши икономически скок, и рязко ще повиши стандарта на живот. И тогава целият корейски народ ще си споми, как в страната им е дошъл лидерът на приятелска страна, и как всички са го посрещали и приветствали, и как после се е променил животът им.

63

Той

преди 1 седмица

Аслъ няма Чайка

62

Анонимен

преди 1 седмица

Ролята на другаря Ким в Тайван ще бъде да сдържа Южна Корея, а Китай сам ще се справи със САЩ. Това няма да е трудна задача за другаря Ким, защото Южна Корея е гъсто населена и там има около 20 атомни електроцентрали.

61

Анонимен

преди 1 седмица

Корейския Султан сега да не вземе да изревнува, че верния му народ му изневерява с друг бункерен плъх?