329

Право на мнение!

преди 1 седмица

Бойко Борисов живее още в своя илюзорен свят на Мутрите, където може да заплашва, да рекетира и да поставя насила своите решения!!!! Поставя насила на цял един Парламент някаква невзрачна "кифла" за Председател на Парламента и изпада в амок - как така не го подкрепят другите паргии, тропа с крака, заплашва, че пак ще ни изпрати на Избори докато не стане на неговата!!! Шизофрлпения, липса на връзка с реалността, неустойчива психика има бат ви Боко...

328

Анонимен

преди 1 седмица

Баце се е запънал като магаре на мост .....От къде я взе тая Рая ????????Преди години така се запъна за Цецка Цачева и Радев стана президент ???, сега Радев пак ще те измести , като идеш на избори .

327

АНОНС

преди 1 седмица

ГЕРБ-СДС и ДПС ТЪРСЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ АЙЛЯЦИ ДА СЕ КОПУЛИРАТ В ШВЕДСКА ТРОЙКА!!!...

326

Питам само?

преди 1 седмица

Рая новата Мата Хари ли е или новата Парапетка на бат Бойко?!

325

Трагикомедията ГЕРБ

преди 1 седмица

Бойко Борисов не може да приеме края си!

324

Боли ме сърцето!

преди 1 седмица

Една англичанка казва за нас българите:" Никога не съм виждала гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо."

323

Анонимен

преди 1 седмица

Тази рая буквално я изкараха на края на предния кабинет, инак преди това беше абсолютно непозната. Лойко я тика, защото е единствената ГЕРБ-аджийка, която не е дебела и гpозна.

322

Joko

преди 1 седмица

Борко Беконът съвсем се е сдухал..... Да си спомни какво говоеше предизиборите и по кой плюеше..... А сега е тръгнал точно на тези да и прави метани. Е няма да стане.... А колкото до мажоретката Райя . ами от кой ръкав я извади точно сега ?

321

Анонимен

преди 1 седмица

Не Възраждане, а партия "Русофили" се маскира на Величие. В репортажа за тях децата на сектата чакаха за урок по руски. По външни чертии Марков прилича на руснак. Явно има такива гени. И наистина се държат и говорят като секта. Страх да те хване.

320

ГЕРБ СИ ОТИВА?

преди 1 седмица

ОТИВА ЛИ СИ ГЕРБ? ТОВА ЛИ Е КРАЯТ НА БОРИСОВ?

319

:)

преди 1 седмица

До Анонимен 325 Ама за корица на порно списание ли я предлагат :)

318

Анонимен

преди 1 седмица

При нови избори пак Герб ще са първа сила. Не разбирам защо се харчат излишни народни пари. Възраждане си взеха тавана, нагоре няма да има. ДПС само печели от нови избори. В Турция гласуваха слабо, есента може да качат още. БСП може да вдигне малко с ново ръководство. Величие може да са пета сила. ИТН повече не могат. Това е.

317

Анонимен

преди 1 седмица

Председателят трябва да е от първата сила. Досега е нямало изключение. Не разбирам защо другите партии са против. Ако разчитат, че при следващи избори ще са повече - грешат.Може величие да вдигне малко, но няма шанс като клонинг на Възраждане. Марков май има ментални проблеми. Поне така се държи.

316

Анонимен

преди 1 седмица

Какви глупости драскате невежите безработни лигите ви течат по РАЯ

315

Анонимен

преди 1 седмица

Избори избори избори

314

Като малоумен се

преди 1 седмица

държи шефът на Величие. Пред камерите на журналистите не знаеше къде се намира и само мънкаше.Закъсня за клетвата... Още на старта - гаф.

313

:)

преди 1 седмица

Хубаво е, че сте ме цензурирали, ама аз цитирам ей, този от снимката :), дето ми натрапвате поредните му приказки не за слушане. :) Неприличното съкращение, което изтрихте е определението му за предишната председателка на НС, която ни пробута за достойна за поста. :)

312

:)

преди 1 седмица

И коя изобщо е Рая Назарян, та нямало да отстъпи? Утрешната "***" :) Какъв рейтинг има тя сред избирателите? Имала 1000 преференции. Че те могат да се купят. Колко от българските граждани, имащи право на глас и имащи образователен ценз я искат за председател на НС?

311

тая рая

преди 1 седмица

добре изглежда. сигурно я пошляпва. Деса одъртя, марш у конституционния съд, явно тая е новата звезда на небосклона. не е обвързана, вярна, съгласна с далаверите му, право от УНСС, добре че не е от Нов български или югозападния на Благоевград.

310

нов

преди 1 седмица

Райчето е много хубава жена.Факт.Разкошна.Но стария тапир дали може да и отговори интимно.Много се съмнявам.