290

Loyko

преди 2 седмици

Това момче видимо не е добре.Хората около него къорави ли са и защо не му казват.Ами той не спря да бълва небивалици.Интересно е.че има и балъци които му вярват.Народе....бива ли толкова да оглупееш.

289

Ристо

преди 2 седмици

Тоя канадски идиотттт явно е слънчасал!!!

288

Егати Палячото!

преди 2 седмици

Това ли му е големият "успех",и на цялата партия, че пречели Борисов да е премиер? Хвалби за успеха на масата ,която се е излъгала да го подкрепи, или гавра с избирателите, които са гласували доверие към Борисов! Това захилено като пъпеш недоразумение ,никога няма да влезе в час!

287

Анонимен

преди 2 седмици

с ботуш подкован с желязо, як шут по *** и обратно в канада с линдата където новия ред вече реалност :)))

286

Анонимен

преди 2 седмици

УБИ ЧОВЕК И СЕ ХИЛИ КАТО НАРЪПАН ДОМАН ПОЗОР СИ

285

Киреее, Кире

преди 2 седмици

Без нас, кои сте вие бе паляч чо,ти , Гея, кумо , любовницата, баджанака,Наско умнотоИ създателя на верото за миене на чинии,нали без ДБ щяхте да се борите с ИТН кой да бъде последен и предпоследен

284

Анонимен

преди 2 седмици

ДО 286 НЕ СЪМ ОТ НИКАКЪВ ГЕРБ 286 ШАРЛАТАНИТЕ 3 ГОД РУШАТ ГРАБЯТ САБОТИРАТ АЛА БАЛА РАЗДЕЛЯТ СЕЯТ ОМРАЗА ЛЪЖАТ УБИ ЧОВЕК КИРО ФАЛШИФИЦИРАТ ДОКУМЕНТИ 286 ТЕЗИ СА В КАНАЛА БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО СОБСТВЕНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ СВЪРШИ ОБЛАЧНИТЕ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 3 ГОДИНИ НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ БОРИСОВ БЕЗ ДА И ПУКА ЗА БЪРГАРИЯ 286 ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ

283

Хан Крум

преди 2 седмици

Тоя изгря на парапета , но хората бързо, бързо го изритаха от там ! Ако тръгнес след бръмбар , може да те отведе само до л..но ! ( народна мъдрост)

282

Хахаха

преди 2 седмици

Някой може ли да ми разтълкува този пост на кирето??До колкото знам и прочетох Банкянския каза ясно че няма да се кандидатира за премиер Кви ги говори този човек че без тях не можел да стане ББ премиер ??? За мен е загадка.

281

Далай Лама

преди 2 седмици

Само погледнете самодоволната и нагла мутра на гелосания пуяк ! Такива твари завряха България в *** отвор и не се знае дали ще излезем от него !

280

Наблюдател

преди 2 седмици

Пълно ку ку е този.На Борисов му е все тая дали ще е премиер или някой друг от ГЕРБ ще е премиер.България наистина има нужда от промяна най-вече в Съдебната система.но с тези дечица от ПП няма да стане.

279

Анонимен

преди 2 седмици

Величие ще смачка и ПП и ГЕРБ.

278

Анонимен

преди 2 седмици

Герб бавно, но сигурно върви към своето изчезване/заличаване/ и Кирил Петков носи главната заслуга за това. Колкото и на феновете на Бойко да им е трудно да го повярват и да ненавиждат ПП, това е факт. Нищо вече няма да е същото и Промяната е неизбежна. ПП пак ще управляват.

277

Ямболски цървуль

преди 2 седмици

Този нахилен kpeтен,няма ли някоя снимка,на която да е сериозен?

276

Българин

преди 2 седмици

Никога не съм бил за тия жендъри някой друг е ползвал никът ми

275

Анонимен

преди 2 седмици

Гешев сложи вратовръзка на републиканската партия. Пеевски не хареса стилът му на обличане и прати Пинокио лодкаря, да му иска оставката и обявиха край на съдебната реформа.

274

Кирил петков

преди 2 седмици

Бойкоо, ако ни дадеш да крадем още кешовица от митниците пак ще сме ти патеричка ;) :* ГЕРБ ПОБЕДА!

273

До 272

преди 2 седмици

Сега сектанти ли стана? До вчера беше за, ПП ДБ БСП

272

Анонимен

преди 2 седмици

Киро, Борисов беше премиер 12 години, а преди това и 4 години кмет на София. Теб те изритахме само за 6 (месеца) от премиерския пост и ти никога повече няма да бъдеш премиер.

271

Майната Ви

преди 2 седмици

Кирцата спечели за пореден път наградата "Виц на деня". Нагрдата е употребявана клечка за зъби от Путин. Ще я връчи лично пРезидента Радев довел Кирцата и баща му от далечното отделение на ДС в Канада.