114

Анонимен

преди 2 седмици

Ще противодействат те... Тепърва им предстои на всичките тез на снимката, и не само, с гoл гь3 таралежи да мачкат...

113

Анонимен

преди 2 седмици

Може да са решили да им противодействат като им изпращат балони със стари част за коли. Безсилни са.

112

Анонимен

преди 2 седмици

7,8 и ще са легнали

111

Анонимен

преди 2 седмици

Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Баце няма шанс.

110

днеса

преди 2 седмици

много повърхностни статии напоследък... писани на колянце от някой рашафилистик, така ми миришат

109

Анонимен

преди 2 седмици

Западняците пищят на умряло. Новият световен ред е неминуем. Искаха да превърнат Русия в Ирак, Либия и Сирия, но руснаците са друга бира.

108

Пловдив

преди 2 седмици

Тези с Русия не могат да се разберат а сега и с Китай ще се разправят . Трябва да се молят повече защото ще им е нужно чудо .

107

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро отново ще посрещаме братушките на Орлов мост с цветя и погачи!

106

Анонимен

преди 2 седмици

Первый самостоятельный Маруся 14 лет

105

гладни хиени

преди 2 седмици

за кацата с медеца на баба Меца ви ят!

104

Анонимен

преди 2 седмици

Китай прави най-добрите автомобили, вече превъзхождат немските по всички показатели. Китай прави коли от 20 години, преди 20 години в Китай всчики караха колела и ходеха с еднакви сини дрехи. Германия прави автомобили повече от 100 години, на 100 години опит и know-how в автомобилостроенето. При това в Китай няма политически партии, в Китай не се провеждат избори, в Китай няма демокрация.

103

Американофилите,

преди 2 седмици

Абе и двамата! А нема нужда да пишете мантри за Русия! Сатанизма не работи срещу тях!

102

Анонимен

преди 2 седмици

Велики думи на велика личност! Дано Европа и света преосмислят политиката си за последните около 80 години! - ген. Джордж Патън, есента на 1945г. виждайки безумията на руснаците в завоюваните територии на източния блок: "Мисля, че заклахме грешното пpace. Дайте ми заповед и за две седмици ще изхвърля мyжиците отвъд Висла...". Остава само да се надяваме, че този път Запада ще заколи точния шoпap.

101

Истината

преди 2 седмици

Защо хората в северна корея и руското блато не мечтаят за свобода? Защото мечтаят да се нахранят а да имаш две мечти наведнъж е доста трудно.

100

Пен

преди 2 седмици

Ще противодействаме с гей парад и 100 пола

99

Путин е пътник!

преди 2 седмици

Путин е пътник, Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони гладни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно в демокрацията в ЕС и САЩ, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец и западно-европеец.

98

Анонимен

преди 2 седмици

Споко, на 16ти юни в Швейцария в Щокенбюргендорфенхаузенвалдщадтбергхайм целият цивилизован свят ще осъди Русия и ще поиска от Путин да се предаде и ще окаже натиск на Русия, и в Кремъл ще изпаднат в паника и ще свалят Путин, и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтини нефт, газ и всичко каквото ни е кеф ще си взимаме от там за стотинки и ще живеем като самодоволни и оядени западняци.

97

Русия загуби войната

преди 2 седмици

ПРЕДИ ДА Я ЗАПОЧНЕ. ПУТИН ЗАТВОРИ 23 000 ЗАВОДА, ВМЕСТО ДА ОГРАНИЧИ КОРУПЦИЯТА, ДА ДЕМОКРАТИЗИРА РУСИЯ И ДА ИЗПОЛЗВА УЧЕНИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА МОДЕРНИ ПРОИЗВОДСТВА. ПУТИН СЕ ВПУСНА В СТРОЕНЕ НА ДВОРЦИ, ПРАНЕ НА ПАРИ И ИЗНАСЯНЕ НА КАПИТАЛИ В ОФШОРНИ СМЕТКИ. НАЙ МОДЕРНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, ЗАСЕГА ДЪРЖАНИ В ТАЙНА ОТ НАТО, СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА ЩЕ НАВЛЕЗЯТ И В ЦИВИЛНИТЕ ПРОИЗВОДСТВА. ТОВА Е КРАЯТ НА ДЪРЖАВИТЕ РАЗЧИТАЩИ НА ПРОДАЖБА НА НЕФТ И ГАЗ.

96

така е!

преди 2 седмици

Китайците са хитри и няма да прекъснат връзките си с ЕС и САЩ. - докато не построят поне 20 самолетоносача. А после ще продават американска хартия до разоряване на краварника и после ще си вземат Тайван

95

Анонимен

преди 2 седмици

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондове от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена, а не разграден двор като България.