92

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е българофоб, нещо като Горбачов, не знам какво се надяват слепите русофилчета, мейби да ги прати в небесата по-бързо :)))

91

Анонимен

преди 2 седмици

Ама тия още ли не са го разпарчетосали за вторични суровини??? Абдали!

90

Бай Дрън

преди 2 седмици

На никой не му пречи Запада и не иска да го разрушава! Проблемът е и че никой не иска да му се налагат противочовешки ценности като гендърството например. Ние сме толерантни, против нямаме да се гушката, ама не в центъра на София. Същото важи и за хетеросексуалните двойки. Не е мястото да се мляскат на публични места! И я кажи, какво градивно има в една организация като НАТО? Нещо градивно създала ли е тая организация? И след като не е създала нищо градивно, трябва ли да съществува?

89

Анонимен

преди 2 седмици

До Бай Дрън Ти правиш ли разлика между руснаците и агента от КГБ Путин, май не правиш разлика :))) Те рашките се чудят как да го обидят Джуджа по техните си форуми, без да ги пратят в некой гулаг в Сибир, или за пушечно месо в Украйна :)))

88

Анонимен

преди 2 седмици

БайДрън бил с деменция ама не е тръгнал да напада Мексико

87

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

86

Бай Дрън

преди 2 седмици

Щото пък вие, русофобите не сте разрушителни. Я преброй колко русофобски коментара разрушават Путин, Русия, русофилите до 15-то коляно, разни копейки в парламента, макар че са центове, а не копейки...Я преброй тия коментари и тогава ни говори, че русофилите сме разрушителни! Ти да си прочел някой русофоб да говори за мир? Аз не. Но половината русофили точно това правят-ГОВОРЯТ ЗА МИР!!! Дори копейките в парламента само това правят-говорят за мир!

85

Анонимен

преди 2 седмици

Като ги отрязахме за Южен паток, взеха че се сдушиха с турците, по неволя и направиха Турски паток със съдействието на банкянския селянин :)))

84

Анонимен

преди 2 седмици

Добре, че русофилчетата не строят къщи, че с тия паянтови опорки всичко ще се срине

83

до 80

преди 2 седмици

Като е от СНН, защо го повтаряхте като папагали, пеехте ставай ставай, а сега мълчите с напълнени ***. Апропо намерихте ли ковид лабораториите дето търсихте?

82

Анонимен

преди 2 седмици

Европата яко се самопрехенди заради наци шаралатаните от Украйна. Еми да им е сладко!

81

Анонимен

преди 2 седмици

Путин ги нападна предимно за това, че основният им газопровод и източник на пари, преминава през Украйна, нема ко да се лъжем :)))

80

Анонимен

преди 2 седмици

58: Как пазиш равновесие с тези 3 мосъчни клетки? 3-ди до Киев е извадка от СНН и никой никога в Русия не го е казвал. Както всички знаем те до Киев и никога не са имали намерение да ходят, още по малко за 3 дни. Нищо де, личи си че си западно пропагандно облъчен

79

Аврам

преди 2 седмици

Загрижи ли се за тръбите на Украйна. В ЕС ще си свием сърмите още на 60 милиарда кубика и всичко ще в ОК.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Е нали опоркота беше, че там е Хънтър Байдън

77

Анонимен

преди 2 седмици

Норвегия притежава само 1% от световните запаси на природен газ. Канада също само 1%. И двете страни нямат никаква икономика и не произвеждат нищо, само точат от тръбата и продават и така живеят. Запасите на Норвегия все повече намаляват.

76

до русофилите 2

преди 2 седмици

И именно затова животът ви не е нареден така, както ви се иска, защото вие мислите разрушително. По този начин разрушавате собственото си спокойствие и живот, и дори искате да разрушите и спокойствието, и живота на тези, които се чувстват добре. Ако отделяхте толкова енергия за подреждане на собствената си съдба, колкото изразходвате, за да пл_юете по Запада, съм сигурен, че щяхте да се чувствате по-добре и да живеете по-добре. Вие сте нещо като разрушителната сила на обществото, гнева...

75

Анонимен

преди 2 седмици

1 трлн. загуби от ЕС заради отказа от руски газ. Около 700 млрд. евро вече загуби Европа, отказвайки се от газа от Русия. До края на годината тази сума ще се увеличи до 1 трилион евро

74

Анонимен

преди 2 седмици

Въздушно-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

73

Циркон в Лисабон

преди 2 седмици

Никой няма да ходи в Лисабон. По въздух до Лисабон са 4 минути.