235

Анонимен

преди 3 месеца

До ИСТОРИЯ - Мисля, че те ще се избият преди народът да ги погне.

234

ИСТОРИЯ

преди 3 месеца

Ако след тези Избори се оформи Правителство , ще има Протести и Бой с Полицията и Жандармерията .Народа вече гледа с лошо Око на Партийците .

233

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм за Г-н Президента до живот. Ако е без риза особено. Мисля че всички мъже в България трябва да си преосмислят живота. Майор генерал, управлява цяла държава, доказан пилот с най-доброто образование в света и в такава форма.

232

Анонимен

преди 3 месеца

Хич, да не се връщат двете свинки!

231

ПРАВ Е

преди 3 месеца

Аз лично НЕ познавам човек който е Гласувал на тези Избори . За Критиците - ако познавате напишете Имена - Пешо , Гошо и Кире . Общо Гласувалите са около 400 000 човека .

230

до 230

преди 3 месеца

Ами виж му постиженията. Ти какво си направил? Стани ти президент като си по-добър форумен драскачо, ама 200 от вас не могат да му стъпят на малкия пръст.

229

Кой ще ми поясни

преди 3 месеца

Не разбирам, как гласовете от Турция "намалели" с 1/ 3 , а гласоподавателите за ДПС се увеличили??????? Как??? Каква е тази сбъркана аритметика?? Постоянно излизат г, лу,по,сти в пресата? Никакви мандати!!

228

кусто

преди 3 месеца

а други да се гмуркат за амфори , как може този човек да е презиндент на една най старите държави в европа, упадъка е голям каймака на държавността е в ръцете на пожарникари фузкултурници рапери безделници и друга пасмина без смисъл

227

Фатмакът

преди 3 месеца

не може и на пръстъ на бай Желю Философията от селу Веселиново да се опре. Камо ли на банкянския херой Бат Боко Тиквата!

226

Ами да са живи

преди 3 месеца

и здрави. В гората въздухът е чист, екология брат.

225

Анонимен

преди 3 месеца

Радев, има телефони, нали знаеш? Чакал ги да се върнат... Тоя президент ли е, или лукова глава?

224

Анонимен

преди 3 месеца

пълно падение в президенството- гол до кръста,"позьор","той ме бие"..слънчасали ли са?

223

До фгхдьзх

преди 3 месеца

Киро бил грабил, а какво да кажем за 2-та силуета, които отново ни се натресоха?... те не са грабили нееее, ние сме бедни защото сме прости, нали така?..

222

Анонимен

преди 3 месеца

а ти след далаверката с боташ даже не се и скри

221

фгхдьзх

преди 3 месеца

Стига ни занимавахте с тоя Ушат ***.де.ра3!! Заради него се случиха всички злини в България през последните 8 години!!! Не забравяйте, че това е тъ.пун.герът, който доведе Киро "умното" на власт и му даде възможност да граби!!! гУнен гАдев е една гадна марионетка на Хипофизния запъртък!!!

220

Анонимен

преди 3 месеца

До Аз на Румбата голата "Снимка я намерих във фейсбук доколкото помня", ами дай и твоята тогава или Радев да я извади да я видим. Всеки може да манипулира хората чрез личния им живот!

219

позор!

преди 3 месеца

Селяндуринът от Славяново е голям позор и голям срам за България! Вън от пРезиденството, долен теляк и слуга на чудовището в Кремъл, дето не се умори да му лижеш ***! Вън, национален предател! Че ти ако знаеш как те мрази и ненавижда българският народ, досега да си се глъмнал в кухата кратуна бе, нищожество Зелено чорапче!

218

666

преди 3 месеца

Тоя с минуса да си каже. Кое не е вярно, че ДПС ще станат първи или, че дупедатите ще се потурчат. Смятам, че съм прав.

217

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен " Този дето раздели България попречи да влезем в Еврозоната лансира шарлатаните" , да ти кажа, отвращението и нежеланието за влизане в Еврозоната е вследствие на действията(!) и приказките на самите "евроатлантици"(каквото и да означава тази дума).

216

666

преди 3 месеца

Аре стига дъвчете водолаза. Следващи избори-ДПС първи. Целувки и кафе в скут. Много дупедати ще отидат с фес в НС на РБ. Дори Пеевски ще ги гледа с презрение. Зле сме.