26

Елементарно Уотсън

преди 2 седмици

На богаташите децата учат и живеят в чужбина, включително на самите партийни лидери. Няма такъв децата му да учат или живеят в България. Те виждат как са фалирали държавата и с тези пари са изпратили и помогнали на най-близките си. Кокала от друга страна не се пуска за други хора, защото няма по-изгодно работа от министър или депутат. И така няма как някой без връзки със знания и опит да пробие ако не е назначен или прокаран от тези хора. А те се мислят за богопомазани. Това е истината.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Щото обикаляте по студията едни и същи платени мажоретки, младите кадърни , независими не ги допускате

24

хммм

преди 2 седмици

На овцете в България им трябва просто някой друг да им свърши работата, нищо друго. По време на кризи в нормалните държави хората се вдигат и си променят статуквото и те не го правят само за себеси ами и за децата им. Но в България хората са егоисти и само се радват че има по-зле и от тях, робското им и примирено мислене още тегне над тях. А и докато границите са отворени единствените които не могат да се примиряват ще имат решение.Сами си сваляте управлението и после пак си го избирате-пародия.

23

до 20

преди 2 седмици

До Анонимен,а от къде мислиш,че растат заплати ипенсии с бясна скорост,като вие една троха хляб не сте изработили,ОТ ЗАЕМИ разбира се,света плаща,българите харчат и живеят шапка на тояга,да видим дали някой ден ще има край това и ще ви се потърси сметка за безбожния лукс на българина,подплатен само с крадене, с нищо друго

22

Хейт

преди 2 седмици

Ми ако Кирчо и Ицо Хазарта ги броят за "млади лидери"... май става ясно защо никой ги не ще.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Никога не съм гласувал за БСП, но според мен Вигенин (поне от известните им лица) изглежда най-уравновесен и интелигентен. Даже понякога се чудя какво прави в БСП хахаха

20

Анонимен

преди 2 седмици

Служебното правителство на Димитър Главчев взе нов заем за 200 милиона лева. Това е четвъртата емисия за държавни ценни книжа за кабинета от встъпването му в длъжност преди два месеца. С новия дълг държавата е заела 900 милиона лева от началото на годината. ---------- Добре вървим, нали? Няма съдебна реформа, няма пари по ПВУ. Още няма средата на годината, а гоним 1 млрд лева зем. А догодина? Каква е политиката за догодина?

19

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Млади крале банкер и тн са сребърна лъжица. Немат и 1ден трудов сташ а им идва по наслество.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Липсват, щото на старите не им се отстъпва мястото, решили са да векуват, а и не си дават труд да подготвят заместници. Щото Кироасенчовците млади, ама от улицата в политиката не става. Резултатът се видЕ!

17

Анонимен

преди 2 седмици

шот вече нема крале, императори и т.н. всички са равни пред банкерите

16

Герен

преди 2 седмици

ПАК СЕГА ВСЕ СЪЩИТЕ И ОТ СЪЩОТО КРАЖБИ СДЕЛКИ СГЛОБКИ ТОВА НЕ СЕ ТРАЕ. БЪЛГАРИТЕ В БОЛШЕСТВОТО СА МЕЧТАТЕЛИ И ИСКАТ АВАНТЮРИ. ТЕЗИ ВЕЧЕ СА БИТА КАРТА НЕ ОЯДЕНЕ СВИНЧУГИ. НОВОТО И МУТРИТЕ ВЪН ИСКА НАРОДА. НО ЯВНО юмручето е било мъничко....??!..?.

15

dha

преди 2 седмици

защо липсват ли: просто е, мафията ги прогони, а обществото ги възпита да приемат мафията за нормална

14

Анонимен

преди 2 седмици

Управлението не е за млади хора. Там трябва да влизат хора със знания и голям житейски опит. Младите трябва да работят, да строят, да произвеждат ПВП и да раждат деца! Не да стават политици.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Аз съм лидер защото нося Бог и любовта в сърцето си. Друго не ми трябва!

12

Анонимен

преди 2 седмици

Какви лидери, то тук само олигарси и вътрешни хора, власта е за тях.

11

БГ

преди 2 седмици

Е как да се уредят като дъртите и корумпираните не дават кокала, *** въпрос

10

Васил

преди 2 седмици

Младите лидери трябва да са деца на прехода,но прехода създаде само деградация

9

Анонимен

преди 2 седмици

Тая гербава мисирка Цветанка Андреева не мога да я слушам!Никаква обективност!Само целуване орехчетата на еднокнижника.

8

баба Пена

преди 2 седмици

Че кой е казал че сме нормална държава с нормални хора, ами я се качете в градския автобус да видите населението колко е нормално и възпитано. Ние сме нещо смесено, 20% като на запад и 80% све прихванали от ориента

7

Анонимен

преди 2 седмици

На Ицо Хазарта ко му е ? С добре напудрен нос . Млад лидер в усвояването .