250

морски

преди 2 седмици

Млади индийци - строители на утрешна България.

249

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

Всичката Мара втасала, сал ППП си не сресала... Зер бхарати си нямаме, че ще внасяме и пресни-пресни нативни от Индия. Иктери за лекарство няма тука, хич даже, та и непалски иктери ще да проимаме... Тези последните не ги мисля, могат да бъдат натирени под билата и върховете на планините, ще са като у тях си, ама първите - освен при нашите тукашните, тамам ще се сдушат с братовчедите си :).

248

парите са в крадците

преди 2 седмици

Парите ще продължава да бъдат в крадците. Ще го търсите бай Тошо, но няма да го намерите.

247

Анонимен

преди 2 седмици

Ми нищо не му пречи на Сахиб. Даже ше ни се махне от главата. Къв ти пеоблема?

246

Мъдреца

преди 2 седмици

Никой няма да плаща на *** по 300 евро. Минималка плюс кеш в пликче до 1500/1700 лв. За тия пари ще си скъсат дтата от бачкане, а нашите мамини тиктокъри се мръщят на толкова дори за първа работа. Това е.

245

Пак питам

преди 2 седмици

Щом Сахиб получи виза за ЕО/ЕС,кое пречи на Сахиб още щом кацне на Терминала /или на първата заплата да си дигне чукалата и да купи Wiz/Rianair/и да отиде в Германия ,Франция,Белгия.

244

С

преди 2 седмици

Тая политика скоро никой нема да ви гласува. И подлогата Боко ще го изметат неговите.

243

информбюро

преди 2 седмици

Гърция се гърчи в адски жеги, 40 градуса от сега. Тая година гръцкото море ви е под въпрос. Даже гърците ще идват тук, защото е по-хладно. Ето защо - да приветстваме прииждащите непалци и индийци, за да ви обслужват по хотелите. Иначе - търсели пари и щастие тук?!?!? Божке, тия хора знаят ли къде точно идват?

242

Шопендар

преди 2 седмици

Не се търсят начини да се накарат,и да се нсучат нашите индийци да работят,ще вкарват още.в България има недостиг на работници,и кориоза е че има безработни

241

бачкотещ бачкер

преди 2 седмици

ас сам заваршил унсс сас отличие.имам вишо.и за какво мие като само враскари се дореждат до добрити професии а ас карам баничарката.а сам кадарен сас вишо.

240

Ми очевидно

преди 2 седмици

Трябва забрана за внос на "непалци" и "индийци" Очевидно местните измамници пак искат да си пълнят джоба като обират труда на работещите

239

Софи

преди 2 седмици

Ами честно казано ми е все тая кой ще мие чиниите в хотела или ще хвърля ***. Тия хора нито ме обслужват, нито имам допирни точки с тях. Ако хотелът ми предлага същия или по-добър сървис, аз съм ок с това.

238

Митко

преди 2 седмици

Някой отдолу дето пишат, защо българските момичета или жени взимали араби и др. по тъмнички. Еми това е положението. До толкова им стигат възможностите. Това могат те да предложат и това получават съответно. Например моята годеницата е руса и синеока чехкиня и заедно с нея живеем в Германия.Сега очакваме първото си дете заедно. Имам и приятели българи които са обвързани с рускиня, украинка, полякиня и италианка. А и защо се прави проблем с какви националности се обвързвали българките?

237

Мулкано сандъци

преди 2 седмици

Добре бе нали Индия е част от БРИКС (по-доброто бъдеще на човечеството), защо се бутат тука при нас , които дори не сме истинска част от прогниля запад , а само изтривалката отпред. Путин тея неща не им ли ги обяснява като са срещат !?

236

Финансист

преди 2 седмици

Ние сме външн на ЕС безполезни хотелиери Това статия платена от мързеливо безумите тъпоглави и жалки, Налбантовци селки хитреци ,китюци и некадърни бекове ли е.Които грам не разбират от управление и бизнес. Желая успех Индийците са екстремисти за 1 неплатена заплата ще ви изрежат и сготвят главите. Ако не моеш да даваш заплата фалираш просрьо

235

Анонимен

преди 2 седмици

Да заповядат! При всички случаи в пъти по-ценни и кадърни от нашИО бачкотещ бачкер патриархатлен татко без 2лв. в джоба, оправящ държавата с рИкия в ръка. В ИТ сектора е подобно. Българите са толкова некадърни, че недостигът е брутален. Ниските данъци накараха сума млади ИТ спецове с по 20к и нагоре доход да дойдат насам от цяла Европа и да превърнат скъпите планински квартали на София, Банско и всички китни селца в райски хъбове с интелигентни млади хора, до които плебсът няма достъп.

234

Анонимен

преди 2 седмици

До Мъдреца Само 1% от милиардното население на Индия, са горе-долу богати, половин процент знаят добре английски, всичко друго е мизерия, явно не си бил там мен :))) Този половин процент, нема да дойде за 200-300 еврака да работи на нашите робовладелци, ще дойдат такива, дето знаят само индийски и чат-пат 2-3 думи на английски :)) Не знам как ще се разбират с пияните и дрогирани чужденци, както и с шефовете си :)))

233

Хм

преди 2 седмици

Малко ли индийци си имаме - като гледам как са се разработили...

232

Анонимен

преди 2 седмици

Българите, дето цял живот гният в тая държава, не намериха по-високи заплати и щастие, но пък непалците и индийците може и да намерят, знае ли човек... За един смет, а за друг злато.

231

Анонимен

преди 2 седмици

Предателите са ПП 2022г те вкара по хотелите по черноморието хиляди украинци безплатно за 4 месеца ,храна ,ток вода ,спане всичко безплатно ,е такива като ПП предатели няма