46

Анонимен

преди 2 седмици

България, Румъния, Латвия, Естония, Литва и Полша могат да вкарат поне 500 хиляди, това ще затрудни Русия, ще им трябват поне още 2 години докато смелят цялата тая биомаса.

45

До много противен на

преди 2 седмици

айде розовите пухчета вече да спрете да викате на задокеанския кърлеж и ибриците му целият свят....

44

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не вкарат месо от вънка, с Украйна е свършено, а после и с ЕС, ЕС отива на кино, и целия запад губи ролята си на световен хегемон. Затова ние българите требе да сапортнеме нашите западни партньори като сключиме двустранно споразумение с Украйна и вкараме 100-200 хиляди, България може да мобилиза поне 200 хиляди. Ако ги вкараме само по двустранно споразумение с Украйна тогава петата на НАТО не важи, и няма опасност от трета световна.

43

Анонимен

преди 2 седмици

ееее....чак па с предоставените да не е възможно.... а едни 155 мм снаряди а?!@?!?!!?!?!?

42

много противен народ

преди 2 седмици

Будят отвращение. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават и военно и станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият свят им помага, и нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха и не само това, ами и помощите окрадоха и Путин им виновен че използва корупцията като средство за война, инсталирал им корупция, отвратителни.

41

Гризел

преди 2 седмици

До *** УкрайнаСмешко,в началото хората са си живяли добре без държави.Нямали са политически елит,освен някакви старейшини и са се отнасяли по-човечно един с друг.След това са се появили богатите и силните,които са принудили по-слабите да им служат.И точно те се асоциират с измисленото понятие "държава".А всъщност важното е човекът да оцелее като биологичен вид,родът да оцелее,вярата,добродетелта да оцелее.

40

Анонимен

преди 2 седмици

30, какви стоманолеярни? Няма ток. Украинските улици се огласят от рева на дизел-генератори, захранващи хладилниците на гастрономите. Строини редици от дизел-генератори.

39

Нашите БТРи

преди 2 седмици

Не могат да стигнат до фронта, камо ли до Русия.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Тя няма какво да иска. Политиците ни са винаги готови безмълвно да отговорят.... наведени....

37

ЛАКОМА ПУТИНА

преди 2 седмици

СТИГА ВЕЧЕ КРЪВ ПОТЕЧЕ СТИГА ВЕЧЕ КРЪВ ПОТЕЧЕ ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СКЪСАА НИ ПУТИН!

36

курвата Русия

преди 2 седмици

е ненаситна за *** карабини и за млади африканци. В Украйна поне са бели и християни, а в руската армия няма нито един бял и християнин. Имаше, но ВСУ ги превърна в слънчегледово олио, с което копейките си поливат салатката вечер. Хехехех

35

Анонимен

преди 2 седмици

Щом нещо се отрича, значи е точно обратното.

34

Км

преди 2 седмици

А дългосрочни ангажименти за подпомагане на българското население--кога???? Или то не е важно.Важно е какво ще нареди началника.

33

смях

преди 2 седмици

Тия 100-те бтр в правилните ръце, пробиват фронта до Moscow. Нямат спирачки, нямат прегради, но и украинците не знаят кво да правят в москва, и затова ги държат в Украйна.

32

Анонимен

преди 2 седмици

"Страшна" новина - Украйна не е искала разрешение... ,е защо да иска ,след като това което сме им дали не може да се използва по цели в Русия ??? Също така не е искала още помощ ,но ние ще даваме .... С две думи Украйна нищо не иска от нас ,но ние даваме всичко ...

31

Анонимен

преди 2 седмици

Укро-бандерата не е толкова изкуфяла, че да иска от нас разрешение да използва българско оръжие за цели в Русия. Това на снимката става само за влекач на ремарке за евакуиране на груз200.

30

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с пералните. Путин намери ли перални за чипове на ракетите?

29

курвата Украйна

преди 2 седмици

Вместо да се обединят срещу агресора, те избягаха, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Няма нужда да искат, ние им даваме! Блъскайте по кремълските терористи и въобще не се чудете! Слава!

27

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 2 седмици

ПРОКАЖЕНА РОСИЯ