71

Анонимен

преди 3 месеца

До До 65 Да, ПП/ДБ загубиха от не коалицията с Герб и ДПС. Но, никой не ги е принуждавал да правят това. Те избраха да управлява, извинявам се да крадат бързо и яростно, и заслужено получиха "червен картон" от българските избиратели. Ако, българите бяхме гласували масово, можеше ПП/ДБ да не преминат 4 процентната бариера за НС... Питам се, дали и тогава, Киро щеше да твърди, че не са загубили, а губещия е Борисов???

70

до 69

преди 3 месеца

Виж картата на България, кой как гласува, какви доходи има..ама такива като тебе пак не разбират. Поне престани с тия папагалски приказки за "управлението" на ППДБ. Полуправитеслство за 6-7 месеца, с вражески парламент и с врагове дори и като партньор и с почти ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА - комисии, министерства, регулатори завладяни от ГЕРБ и ДПС няма никакъв начин да е управление на ППДБ. И именно такива вредни образувания като вас пречат това да се промени. Поне си мълчете

69

До 69

преди 3 месеца

Борисов ни остави 33 милиарда дълг,който ще плащат децата ти.А ПП теглиха заеми,за да изплащат неговия дълг и да повишат малко стандарта на хората,който той беше занулил.

68

от северозападО

преди 3 месеца

Целиа край тука знае как ДПС станаа втори при назе, къде нема кьорав муслуманин, само тия от ЦИК не разбраа! Митко Галата под строй закара "братчедите" до бюрата!!

67

Оня

преди 3 месеца

Демек или ние в страната сме *** и не гласуваме за ППДБЛГБТ+ (последния да затвори вратата), или софиЕнци са улави и гласуват за тях.

66

Бау

преди 3 месеца

Абе, патета загубени, давам ви най ***, като за вас възприятен пример и отивам да прибирам чесъна! Нагледно - аз съм сам с бабата, в махалата са 250 души електорат! Каква е разликата дали резултата ще е 250 : 2 или 250 : 0! Поне да не ходим да се дупим пред секцията в тази жега! Асен Василев даде някой лев човека, но това за да има електорален ефект, трябва да е повече като сума и ДИФЕРЕНЦИРАНО, както правят Герб, а не ,,на калпак". Не ,,полагаемо"! Пак не разбрахте, но тръгвам...

65

До 65

преди 3 месеца

Айде,не се напиняй толкова.ПП загубиха,защото се хванаха на въдицата на Борисов.А той губи,защото хората вече не го искат.

64

Анонимен

преди 3 месеца

До БЕЗПРИСТРАСТЕН Как точно се повиши стандарта ни на живот при управлението на ПП/ДБ??? Чрез инфлация или чрез нови заеми, които ще плащат децата и внуците ни? Реално, парите и труда ни се обезцениха, бюрокрацията и чиновниците се гаврят с българите, доверието в институциите се срина, икономиката е в колапс, спрени са всички инфраструкторни проекти и съществуващите държавни обекти се рушат от липса на поддръжка и ремонт. Ама според Вас, ПП/ДБ са ни направили по-богати и по-щастливи? Да, ама не!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Както гласуваш, така и живееш. Справка: Картата на България

62

стони тораро

преди 3 месеца

боко боко, ти си хангел мой, боко боко бог ли те изпрати, да топлиш боко моетио сарце, да те обишам и да ти се радвам...

61

Анонимен

преди 3 месеца

До РАБОТЕЩ ЧОВЕК Да, редно е Борисов да състави правителство, ако е възможно. Не разбирам обаче, защо обвиняваш Борисов за провала на ПП/ДБ? Борисов ли принуди ПП/ДБ да крадат, лъжат и да не спазят обещанията си? Борисов ли принуди хората да не гласуват за ПП/ДБ? Всеки носи отговорност за действията си, и не е редно да прехвърля вината за собствения си провал си на трети лица, нито да лъже, че победителя е губещ.

60

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 3 месеца

Мафията иска да има един ***,наречен български народ и да си "разиграва коня" както си иска.Постигна целта си.Липсата на гражданско съзнание и образование ще ни доведе до слагане на фесове.След като голяма част приеха за истина лъжите на герберите и Шиши,не отчетоха повишаване стандрата на живот в тези трудни световни времена,значи си заслужаваме съдбата.После ще затварят пътищата за щяло и нещяло.Забравиха огромните кражби и искат пак да бъдат крадени.ЧЕСТИТО!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Първи ще усетят дебелия пенсионерите.Сачева каза,че щели да преразгледат швейцарското правило,тъй като с него им напълнили джобовете и през юли ще е последното голямо увеличение на пенсиите.Ама,така им се пада,като толкоз им е акъла.

58

Шиши Боков

преди 3 месеца

До до 45Ми хващай самолета. Какво чакаш? Нали знаеш кой пръв напуска кораба... В Европа те чакат с червен килим да им миеш чиниите и тоалетните.

57

Бау

преди 3 месеца

До 55! Ей с това не мога да се съглася, че който не гласува, няма право да критикува! Все едно ми казваш, че който не купува, няма право да не харесва стоките на пазара! Та, нали точно, че съм критичен, не гласувам! И продължавам да съм критичен! А вие какво - отидете, легитимирате целия този маскарад и сега критикуваш! Кого - мен!? Защо!? Пък, поведи ни, излез там на борба в гората, то само с лозунги не може! Подир кого да тръгнем - всичко фалшиво и сглобено предварително!

56

Чалга дивак

преди 3 месеца

Абе кви са тия ypyнгели в 23 и 24 МИР в София дето масово гласуват за ПП ДБ. Нещо не са у ред ли?

55

Анонимен

преди 3 месеца

Арест и съд за ле.кето Кирил Петков!

54

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 3 месеца

След изнесената статистикае видно,че голеите градове харесват ББ и Пеевски.Борисов няма никакво оправдание да не направи правителство.Искаше да е първи,искаше да има преднина с 10% от ПП+ДБ.Желанията му са изпълнени.Да се хваща да прави правителство,след като българите са му дали доверие,а нали и и голям Мъж.Защо не иска с ДПС-никой не го пита.А и социолозите продължават да критикуват ПП+ДБ-нали са се сринали?Защо пак те трябва да са виновни,че ББ е некадърник?Имат ИТН и Величие-да работят!

53

до 45

преди 3 месеца

Да отиваш да гласуваш в тези условия, означава да мърдаш при секс! Знаеш, когато мърдаш какво става! Днес, който не е гласувал, поне не се чувства преекаран! А ти пищиш! Аз, ако толкова много ми пречат тиквите и Беевски, ще емигрирам, или ще намеря начин да се отърва от тях! Просто игнорирам хилядите ми познати, които герберясаха за по висок пост и облаги! Да крадат и грухтят, щом могат и им е приятно! Аз съм свободен гражданин на ЕС и НАТО!

52

Анонимен

преди 3 месеца

До Герен Пишеш, че "хората не искат Герб и ДПС"? Защо същите хора не си направиха труда да отделят от времето си за да гласуват? Който не гласува, няма право да критикува. Демокрацията не е само свобода, тя е и задължение към обществото и държавата. С гласа си всеки избира или отхвърли политик и партия. Който не гласува доброволно позволява други, често платени, да определят бъдещето му. Затова не гласувалите нямат право на критика и недоволство, те не спазили задължението си към обществото.