33

Анонимен

преди 2 седмици

Във Фейсбук един репортер пита едно момиче: "С колко бройки си била?" Тя казва: "Амиии, чакай малко сега! Със седем!" Той я пита: "Това много ли е или малко?" Тя отговаря: "Ами, на 21 години съм! Смятам, че е нормално така малко да се опознаем!". Та така. Днешните жени просто НЕ осъзнават, че всичко над 4 бройки вече минава в категорията "лека жена". Нацията е болна. А вие за някакъв си тест сте се хванали да спорите.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Не един или два пъти съм го писал. Който има самосъзнанието да учи, ще учи. Просто трябва да се вмени на детето дали ще става бачкотещ бачкер като 80% от българите или ще е в каймака на обществото при батковците и каките с парите. Демек дали ще е обслужваща класа слугинаж или ще е средна към висока класа.

31

Димитрина

преди 2 седмици

Да, освен безмислен ами и провеждаш се след избори, когато класните стаи са в ужасен вид от мизерията на всички ***, които през изборния ден са дошли да изкарат пари, пушейки в тоалетните и коридорите на учиилищата и да изхвърлят ***, където и както им попадне. Мизерна нация.

30

Махайте литературата

преди 2 седмици

Тази безполезна глупост "литература" защо изобщо има изпит и не е СИП? Колко време ми загубиха като ученик с *** "произведения", които на практика служат само за всяване на етническа омраза, а случките в творбите нямат никакъв паралел със съвременния свят. Кой е видял полза от този абсолютно ненужен предмет? Да не говорим, че цялото това "образование" е достъпно в 100 пъти по добър вариант в YouTube, Wikipedia, Google, електронните книги и форумите отколкото смешното отбиване на номера, к

29

Анонимен

преди 2 седмици

Отсяване, колкото по малко учат, толкова по добри граждани, нищо не разбиращи и не знаещи.:))

28

Анонимен

преди 2 седмици

Еха! Критичарска статия към ГЕРБ:)

27

Анонимен

преди 2 седмици

Според програмата и учебните планова с обучението в 10 клас завършва етап от българското образование. И като такъв се увенчава с изпити.Стаматов е една мижитурка, дето не слеза от тв-екран, а всъщност нищо не прави !

26

Анонимен

преди 2 седмици

Аз като бях ученик нямаше изпит след края на 4-ти и след края на 10-ги клас.

25

roxxy

преди 2 седмици

стаматов беше една мишка преподавател по биология в 119 - много е смешно как сега дава мнения насам и натам :D

24

Анонимен

преди 2 седмици

От тези изпити в 10 клас едва ли има някаква полза, ами да помислят да въведат дисциплини като икономика, основи на правото, финанси, политическо и обществено устройство, за да могат децата като завършат училище да имат вече някакви познания за България, света и живота като цяло.Не знам дали по БЕЛ още ги карат да заучават наизуст помпозните и безполезни "литературни анализи", но ако това е така - наложителна е реформа и там, трябва да се стимулира самостоятелното мислене на децата

23

777

преди 2 седмици

До Анонимен 20 Ммм дааа, виждаме че на теб ,,оразованието,, определено ти куца. Скрий се анонимнико и не дрънкай.

22

666

преди 2 седмици

време е да се прекратят всички тези *** изпити, които за нищо не служат. трябва да си остане само ДЗИ за зрелостниците. крайно време е да се прекратят тези откачени експерименти с нашите деца.......всеки ***, който дойде на власт се захваща с образованието. спрете вече бре!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Жалко, но истината е че от много години не е фешън да учиш, да имаш високи оценки, защото чалгарите дето имаш за съученици те обявяват за странен сдухан тип. Вижте американските филми, важни са батките и техните метреса.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Време е да разберете, че БГ оразованието ВИНАГИ е било с плачевно качество. Това, което беше на много добро ниво е БГ ПРОПАГАНДАТА! Се просто я няма за да ви "нарежда н а първо място в света"! БГ образованието е образУвание, което трябва да се изреже! За целта трябва да се започне с МОН! Там е огромният проблем! Държавните чиновници, които и ден не са изкарали в училищата. Седят и смучат от пръсти. После пишат измислени закони, а онези в парламента гласуват без да знаят какво!Национална трагедия

19

Анонимен

преди 2 седмици

И 100000 изпита да направят, нивото на българските ученици продължава да пада драстично. Не изпитите са решаващи за качеството в образованието, а продуктът който създаваш!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Както обикновено, в посткомунистическата държава България има взаимстваната от руснажите "показуха" и кипи безсмислен труд!

17

Анонимен

преди 2 седмици

Трябва да се въведе матура за млади яйцeклетки и спeрматозоиди, за да се увеличи раждаемостта!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Първият, който им го каза - всичко е само за помпане на цените на частните уроци... Честито!

15

Граф Промоций

преди 2 седмици

В момента, в който изпитването чрез тест влезе в българската образователната система , нивото започна да пада.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Защо ни е това образование? Нали ще внасяме работна ръка от Бангладеш. Те ще дойдат готови научени. На държавата ще и излезе по-евтино и ще има за бентлита.