124

Много

преди 2 седмици

съм любопитен какво ще правят Величие в НС. Засега се въздържам от коментари, освен че полковниците по принцип са доста *** в много отношения, но надушват далаверата.

123

Анонимен

преди 2 седмици

Няма гражданско общество! Деградацията е чудовищна-чалгари,мутри,силиконови кифли,селски бекове....... "Материалът" не става и резултатът от изборите е предсказуем. Колкото и избори да дойдат,все така ще тънем в дупката ,в която всъщност сами се навряхме! С нас постъпват политиците така,както сами допускаме да постъпват!

122

Анонимен

преди 2 седмици

"Възраждане и Величие при обединение са първа политическа сила в следвашият парламент." - Ама чакай сега, нали Възраждане са против НАТО, а Величие са "ЗА" НАТО и ЕС. Какво обединение тогава може да има между тях? Или викаш то не е проблем Възраждане изведнъж да станат "ЗА" НАТО или пък Величие изведнъж да станат против НАТО?

121

Анонимен

преди 2 седмици

Още Иван Костов беше казал,че ДПС са проклятието за България.И се оказа прав.

120

Анонимен

преди 2 седмици

До 114, първо, и при обединение пак НЕ са първа политическа сила, второ дори някога да станат, което е невъзможно, за управление трябва не просто да си първа сила, а да имаш 121 депутата! Как я виждаш тая работа???

119

Анонимен

преди 2 седмици

''ВЕЛИЧИЕ'' , новите шмекери - шарлатани , като ПП-Дб ,... сменят си името , по заръка на посолството , за да не ги разпознаем ... Много евтини номера ,... не вървят вече !

118

до 107 от славянин

преди 2 седмици

Ти си толкова ''образован'', колкото аз съм светец! И в най-скъпия квартал на София да живееш си оставаш един оср.н ***!

117

Анонимен

преди 2 седмици

Герп уж щеше да печели избори, пък те под 8% разлика с ПП и 150 000 гласа по-малко. Началото на края за мутрите.

116

Анонимен

преди 2 седмици

ВЪПРЕКИ,ЧЕ ДАННИТЕ ОТ ОБРАБОТКАТА НА ЦИК СА ДАЛЕЧ НЕПЪЛНИ,ЯСНО ПОКАЗВАТ ТЕНДЪНСА - ГЕРБ Е В СТАГНАЦИЯ, НАПРАВО УМРЯЛ,НО САМО БУДА ОЩЕ ГО НЕ ЗНАЕ И ЗАТОВА СЕ ПЪЧИ НА СРЕДСЕЛСКИ ПЪТ В РОДОПИТЕ КАТО БКП ПРОФПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ 70-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ПО РЕПОРТАЖИТЕ НА КАБЕЛАРКИТЕ!!!...

115

Анонимен

преди 2 седмици

До 94, много си зле з материала, Величие ще е най-острата опозиция на ГЕРБ и ДПС

114

Анонимен

преди 2 седмици

Troлчета, ако Възраждане губят електорат то какво да кажем за останалите хахахаха ГРОБ. Подмяната, ДъПъДъ-то със стотици хиляди са надолу!!! Коментари? Или гладките ви мозъчета не достигат повече от опорките? Възраждане и Величие при обединение са първа политическа сила в следвашият парламент.

113

мда

преди 2 седмици

Да обясня като за ***. Колкото и процента да гласуват, накрая се смятат за 100 процента. Гласът на негласувалият реално (а не щот на някой му харесва или не) отива процентно какъвто е крайният резултат от изборите. Т.е. гласът на негласувалият винаги отива главно за победилият. При тази система това е реалността. *** дето си мислят че като негласуват правят нещо, то е като щраусът с глава в земята

112

Анонимен

преди 2 седмици

В сайта на ЦИК, ППДБ са втори, Възраждане трети а турците четвърти, в тоя сайт не могат и да преписват ли?

111

Анонимен

преди 2 седмици

аз не познавам хора, гласували за герп...

110

до 98 от славянин

преди 2 седмици

Турската партия ДПС е най-големият тумор в българското тяло от 1990-та година насам!

109

!

преди 2 седмици

Цугцванг

108

Анонимен

преди 2 седмици

Така ви се пада,гъбари!

107

Анонимен

преди 2 седмици

Нещата са ясни. Тези, които сме с европейски заплати и висок доход, образовани и кадърни (10% от населението), избираме предимно ДБ. Разбирай- скъпите квартали на София. В прованса бачкотещият беден неграмотен бачкер гласува за разни Копейки или изобщо не гласува. Затрива се сам. Забавното е, че ние при всякакво управление ще сме каймак, а бачкотещият бачкер и децата му ще са винаги дъно. Не ми е жал, че ми слугувате по складовете на Лидл за 3к на месец, сериозно. Сами си го избирате.

106

Анонимен

преди 2 седмици

До до 88... От 7-те партии , в никоя от тях не виждам истински атлантици , всички са КОПЕЙКИ ... А това ''ВЕЛИЧИЕ'' , 2-ра сила ли е , за да е скрила ''топката'' на ВЪЗРАЖДАНЕ ..

105

Анонимен

преди 2 седмици

машините в нашата секция не работеха, хартиената коалиция работи