54

Анонимен

преди 2 седмици

Край на глада в Северна Корея. Почти безплатен петрол и газ, технологии, ядрени централи, китайски автомобили, строителство на пътища.

53

Businessman

преди 2 седмици

Твай то бузинес! Няма що. Най-Великата държава, с най-Големите Джуджаци има бизнес с още по-великите дарламбаци - Иран, Северна кУрея, а сега и Виетнам. Какъв технологичен троен рисбергер.

52

Анонимен

преди 2 седмици

До Емил- ПРАВ СИ ЕМИЛЕ- Я ВИЖ КАК РАЗОРА И ИЗБИ УКРАЙНА- МИРОТВОРЦИ- КО ДА КАЖЕМ....

51

Анонимен

преди 2 седмици

Комунистически Китай- мощна икономика с над 800 милиардери и 30 000 000 китайци роби живеещи в пещери и дупки и средна пенсия от 43лв, която се получава от всеки девети човек, на 83 място по индекс на човешко развитие- Социалистически Виетнам на 114 място по Индекс на човешко развитие- /по ООН/- Путин приятел със соц държави, а заедно с Русия образуват огромен ГУЛАГ.

50

Емил

преди 2 седмици

Ванга е казала, че ще дойде Владимир и ще преобърне света надяваме се към по добро!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Дрън дрън, та пляс. Това нак ли пропагандни западни хипотенузи? А между другото за Северна Корея не знам, но Виетнам е на светлинни години пред нас. Но защо решихте, че Путин ще разчита на тях?

48

Венелин

преди 2 седмици

Вместо някой от вас да пишат не особено интелигентни коментари по добре изгледайте интервюто на Професор Джеффри Сакс за Такър Карлсън! Така ще обогатите знанията си и ще бъдете по обективни когато пишете за Путин и Русия, освен това ще разберете защо всъщност сме били поканени в НАТО и какви съюзници сме всъщност.

47

ХА ХА ХА!

преди 2 седмици

Украйна ще е втората Швейцария - е, поне с този размер!

46

Папо

преди 2 седмици

Путин......Самотния Вълк бродещ из пустините на Азия.

45

Капитанът

преди 2 седмици

Пак ще проси тоя. Като се върне да не остане изненадан че друг е седнал в стола му.

44

До 41

преди 2 седмици

Да не си му правил фрдерчета че знаеш как мирише ? Дедо ти Байдън по млад споко ...на 102 г.

43

"Производството

преди 2 седмици

е само руско". Като китайските москвичи, лади и волги ли?

42

Евро-Атлантик

преди 2 седмици

Очаквам с нетърпение новия фронт да се отвори ....цялата линия за бой между Румъния и Турция ...от граница до граница откъм де Черно Море ! Булгариъ трябва да покаже защо е член на великия ЕС и НАТО ! ............интересно е че защо преди НАТО нямахме проблеми с Русия ? Сега не само с тях ами и с Макетата имаме проблем ....Вместо да треперят от страх те макетата ни биха шамари там ....

41

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е много възрастен човек на 72 години и мирише на лошо

40

Рендето

преди 2 седмици

Подкрепата на С. Корея е 101%, виж за Виетнам..., малко се съмнявам, че и там вече Цъфти и дава Плод "демокрацията"!!! Абе Нерешителноста на "Кот Леопольд" (новият прякор на Путин по руските форуми, имаше такова съветско, детско анимационно филмче) държи на дистанция съюзниците на Русия!

39

кво лошо???

преди 2 седмици

"Абсолютный кал" - руски цитат. Така е като не знаеш руски, не четеш и пишеш дивотии! Чети Пенко, чети но е късно да го научиш. А реактивните им снаряди летят на по-късо разстояние. Продукция "сделано" от Ким!

38

Анонимен

преди 2 седмици

До ГАВРИЛО ; за запада ли говориш?

37

<><>

преди 2 седмици

Русия се бие в Украйна , САЩ , Франция , Великобритания , Германия , Полша , Канада и куп други държави .......иска нещо от "държава джудже" всички треперят ! САЩ постоянно искат помощ от кучетата си в НАТО ! Но простия булгеристанлъ не му е на акъла кой *** мамата на България ...ами все гледат в чуждата паница ......

36

ГАВРИЛО

преди 2 седмици

Виж му приятелите за да го видиш какво представлява и той. Само ислямисти и кучеядци-комунисти.

35

БАНко

преди 2 седмици

Анонименчо , НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ ФОРУМ В САНК ПЕТЕРБУРГ ИМАШЕ ФИНАНСИСТИ ОТ 130 ДЪРЖАВИ !!! ТАЗИ ,, ИЗОЛАЦИЯ " НА РУСИЯ Е МЕЧТА ЗА ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ !!!