21

Анонимен

преди 3 седмици

Шараните свършиха, то затова и никой не гласува, трябва друго да измислите агентите на ДС.

20

Анонимен

преди 3 седмици

До Da, za Makedonija 3 генерале и 1 полковник са в бг Атанасов Радев Марков Борисов.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Величие е един голям сюрприз на ДС на партито. Затова никой не е чувал за тях. Да не се развали моментът на изненадата. Чули са само тези, които е трябвало да гласуват. Има списък, нали. Всичко е организирано от координатора на партито.

18

Радев няма

преди 3 седмици

Да направи партия преди да му изтече мандата.Няма да напусне резиденцията и другите безплатни екстри.Такъв му е манталитетът- селски.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Може и да не са много стока Величие , но предпочитам тях вместо феномена , а те се борят с феномена .

16

баба мара

преди 3 седмици

радев е непостоянен тои е летец не е политик върти се наляво на дясно единпът е за проекта три морета друг път се изхвърли с изказването в оон аз не могада разчитам на него за два мандата не събра кураж да инсценира референдум за натои ес каквото каже народът това е а сега ще се дрънкаме на тази тема до живота може и да си изпатим накрая след 80 години мир

15

Анонимен

преди 3 седмици

Има ли скоро нови избори , Величие ще е първа политическа сила .Няма значение дали са популисти , просто инерцията която набраха , ще отвее всичко . Ако пък случайно Радев припознае Величие и застане до Марков , гарантирано мнозинство от първия път .

14

Един Българин

преди 3 седмици

Величие, Възраждане, Атака....имат бариера от около 20%, която сумарно не могат да прехвърлят освен при много ниска избирателна активност. Те са неустойчиви и временни и путин трябва да ги сменя през няколко години. Ако се появи алтернатива и хората го разберат разбира се че ще бъде мощна партия с поне 35% от гласовете, въпросът е че това е трудно постижимо при медии на Бойко Пеевски и среда, контролирана от тях. По-скоро бавно и трудно би навлизала, но със сигурност не е Величие.

13

Георги Узунов Гергов

преди 3 седмици

Нал са досещате, че като се говори за партия на Радев,трябва винаги да се има впредвид, че тва съм аз "чичо Гошо", както галено и любезно ми говори, моят първенешки Михаиличенко;))) Умението на Великият Архитект на ложата и степен на посвещение е да направи от ложата - политическа партия и да излъже електората;)))

12

Анонимен

преди 3 седмици

Няма да са подобни аматьори, защото с тези ланци и невъздържаност приличат на *** около Расате. Българският народ е много трезв и разумен и схваща, колко струват. Само с плюене и ежене не става, иска се и акъл. Неминуемо ще се появи нещо ново, защото на хората им омръзна да гледат глиганите и задокеанските навлеци да ги правят на балами. Дано само всичко мине мирно, защото отдолу назрява нещо страшно.

11

Da, za Makedonija

преди 3 седмици

Ami taka treba be..... Novi izbori za Novi partii ...... ne znaevte... pak jas da vi kazam....

10

Анонимен

преди 3 седмици

видяхме ги партиите на президента - ПП, после Янев

9

Анонимен

преди 3 седмици

Те и сега са само козяци та още един ще прави Гадев.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Той ли ще е новият спасител на ***? Чакам.

7

Анонимен

преди 3 седмици

И с кой екип ще дойде!? Нов бардак със старите, или някакви нео демократи жадни за власт и пари! Или пък послушковци на посолствата! Видяхме много проекти за последните 25 години и никой не дойде за да оправя!

6

ДСБКП

преди 3 седмици

ПОЛКОВНИКА КЪДЕ Е БИЛ ПОЛКОВНИК...??....НА КОЙ Е КОЗИРУВАЛ...??...

5

Анонимен

преди 3 седмици

Големи мераци за проруски партии.

4

Коя ще е тази

преди 3 седмици

мощна партия? Партията на посолството, може би? Понеже, аз ако бях на тяхно място, досега да съм овладял нещата в моя си лично подредена от мен партия. Или ако приемем тезата за руското влияние, трябваше досега да има много мощна русофилска коалиция като минимум. Истината е хората не вярват на никой вече! Всякакви приказки за торбалан, който ни дебне зад ъгъла и ценности, които не са наши, но трябва да ги вардим с цената на всичко НИКОЙ не заблуждават. Това да ви е ясно на големите глави.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Радев като направи ПП та сега хората се отказаха да гласуват и пцуват. Въскот не могат да вземат и 1 глас.

2

проф. Иво Христов

преди 3 седмици

съгласен, ще има мощен електорат: 80%